Ето јесте ли честитали,да ли вам је то улепшало дан и повезало вас са осталим навијачима,клубовима обожавалаца из целог света?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam čestitao, ali bih mu poručio da ide u sportsku penziju i prestane se sramotiti. Sudeći po onome što je ove godine do sada pokazao, ispasti će možda u prvom kolu RG-a.
Najbolji je tenisač svih vremena i nema više što kome dokazivati.
2. Други, вероватнији, разлог, веровато има потписан уговор са спонзором, и зарађује све док игра, а садржина уговора је таква да више не мора да осваја титуле да би зарађивао, тако да, што дуже игра, лова капље. Сад, рећи ће неко...па има довољно пара...шта ће му још... Сигуран сам да то нису мали новци, а кад се повуче, остаје без великог извора прихода. Много тога је могуће учинити новцем, тако да користи последњу прилику да заради од активног играња.
Koliko puni 34?
Тридесет осам сапатник има,момак је још две године по годинама а онда би могао да подели идеју кaко живети после страшне годишњице као што је урадио за све младе:Koliko puni 34?
Mene iskreno čudi da je ovoliko izgurao.Što se tiče njegove igre, mislim da i dalje ima snage da nešto uradi, ne bih ga otpisivao još uvek. Videćemo.
Mene iskreno čudi da je ovoliko izgurao.
Можеш и данас да честиташnemam pametnija posla![]()
Svaki dinar dobro dodje !Nisam čestitao, ali bih mu poručio da ide u sportsku penziju i prestane se sramotiti. Sudeći po onome što je ove godine do sada pokazao, ispasti će možda u prvom kolu RG-a.
Čovek i u 38. godini života dolazi do finala turnira .. zašto da ne igra dok je još u formi ?Nisam čestitao, ali bih mu poručio da ide u sportsku penziju i prestane se sramotiti. Sudeći po onome što je ove godine do sada pokazao, ispasti će možda u prvom kolu RG-a.
OK, to je valjan argument, Alter Ego je dodatno elaborirao.Svaki dinar dobro dodje !
To ćemo vidjeti u iduća dva tjedna. Po meni to više nije isti igrač.Čovek i u 38. godini života dolazi do finala turnira .. zašto da ne igra dok je još u formi ?
To ćemo vidjeti u iduća dva tjedna. Po meni to više nije isti igrač.
Pa naravno da nisam, upravo o tome je i riječ. Opet kažem, čudo je da je i ovoliko izdržao.A ti si kao bio isti pre 10 godina ?
Budimo malo realni(ji)
Pa nek ide dok ide .. on je osvojio ono što je trebao da osvoji, sad bukvalno igra za publiku i sebePa naravno da nisam, upravo o tome je i riječ. Opet kažem, čudo je da je i ovoliko izdržao.
Jasno mi je da bi neki htjeli da Novak još do 45. godine osvaja jedan do dva GS-a po sezoni, ali to jednostavno više ne ide.