Postoji li fatalna privlačnost?

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:klap:
Neno, jos je gore od toga, postoje tihe i ekstravagantne fascinantne osobe.
Ove prve se trude da sakriju tu osobinu , a ove druge su samoljubive i uzivaju u tome da ih ljudi primete.
Ove prve su mnogo gore, jer ih otkrijes kada nisi spreman.
Da , kao kad pronadjes neko blago !
Tu se pred tobom otvori jedan novi, ceo svet za tebe i pocinje magija .
Fasciniran time ne osetis kako te taj svet uvlaci u sebe i postajes deo njega i on deo tebe ,dok jednog dana ne shvatis da ne mozete jedno bez drugog ni trena .Razum i svesnost tu imaju malo uticaja , nagoni preuzmu vlast , mestoi vreme vise nisu ogranicavajuce prepreke.Sve se to savlada samo da bi bili zajedno i iziveli zelju i strast ! :fdlan:
Nekada takve veze opstaju i uplove u mirnije vode, najcesce "sagore" unisti ih posesivnost ii zelja za stalnim pripadanjem u svakom pogledu .

:klap:

Da , kao kad pronadjes neko blago !
Tu se pred tobom otvori jedan novi, ceo svet za tebe i pocinje magija .
Fasciniran time ne osetis kako te taj svet uvlaci u sebe i postajes deo njega i on deo tebe ,dok jednog dana ne shvatis da ne mozete jedno bez drugog ni trena .Razum i svesnost tu imaju malo uticaja , nagoni preuzmu vlast , mestoi vreme vise nisu ogranicavajuce prepreke.Sve se to savlada samo da bi bili zajedno i iziveli zelju i strast ! :fdlan:
Nekada takve veze opstaju i uplove u mirnije vode, najcesce "sagore" unisti ih posesivnost ii zelja za stalnim pripadanjem u svakom pogledu .
Jeste, moze ljubic da se napise ocas....

Sweeeet :heart: :D

Kao u srednjoj školi kada sam "slučajno" bespotrebno presedao na još dve-tri stanice kasnije samo da me "slučajno" pogleda još koji put jedna Marija :lol:

Bez šale, baš mi je gotivno :ok:

Da, u godinama kada si srednjoškolac, gotivno i poželjno.
U nekim kasnim godinama sve je isto a skroz drugačije.

Back