bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 41.667
Ovu koja se programira unapred, moj izbor.Kada bi morao biti raketa koju bi izabrali balističku ili krstareću ? Jedna se programira unapred a druga sama manevriše i snalazi se.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovu koja se programira unapred, moj izbor.Kada bi morao biti raketa koju bi izabrali balističku ili krstareću ? Jedna se programira unapred a druga sama manevriše i snalazi se.
Nisam slučajno otvorila temu.Da li si ti slucajno otvorila ovu temu?
Da li sam ja slucajno odgovorio na ovu temu?
Pojasni kolega

Dakle, sve je slučajno?To "sa razlogom" je izmišljeno da bismo se lakše nosili sa hororom neizvesnosti kao posledicom da je skoro sve zaista slučajno.
Nisam, ali da bi odgovorio na temu trebalo je da se dese neke stvari- prvo je trebalo ti da otvoris temu, a za to je trebao puca moca da pre toga otvori temu, a da bi on otvorio temu…. Hvatas poentu…A da li si ti slučajno odgovorio na ovu temu?
Reci nam
Сасвим случајно- постоје...Šta mislite, postoje li slučajnosti
Skoro sve, a možda i baš sve jer i začeće je stvar slučaja, totalno nije moralo da se desi i mi ne bismo postojaliDakle, sve je slučajno?
pogledaj istoriju svake "slucajnosti ", ono sto je prethodilo dogadjaju, primetan je nekakav kontinuitet logike koja se ne moze drugacije zavrsiti nego bas tako, kako mi kazemo, "slucajnoscu".Inspirisana svojom prethodnom inspiracijom pitam za vaša mišljenja o sledećem.
Šta mislite, postoje li slučajnosti ili nam se sve dešava “sa nekim razlogom”?
![]()
Da uprostimo:Nisam, ali da bi odgovorio na temu trebalo je da se dese neke stvari- prvo je trebalo ti da otvoris temu, a za to je trebao puca moca da pre toga otvori temu, a da bi on otvorio temu…. Hvatas poentu…
Takodje sam razisljao da li da odgovorim ili ne smislio sam odgovor no onda sam odustao i ptisao na tusiranje, u medjuvremenu sam procitao par komentara i preformulisao odgovor, medjutim odlucio sam da jedem jer nisam bio siguran da li inam vremena da odgovorim jer moram na posao, nakon sto sam jeo ponovo sam pogledao temu i ponovo preformulisao odgovor na koji je izmedju ostalog uticao i vremenski faktor.
Tako da nije tu nista slucajno. ali i u najjednostavnijoj stvari ima toliko faktora da je cesto nemoguce pretpostaviti ishod, i ideja i teorija o sudbini, barem meni, ne drzi vodu.
Slučajno je sve što se dogadja oko tebe?Сасвим случајно- постоје...
Opet moram pojednostaviti.pogledaj istoriju svake "slucajnosti ", ono sto je prethodilo dogadjaju, primetan je nekakav kontinuitet logike koja se ne moze drugacije zavrsiti nego bas tako, kako mi kazemo, "slucajnoscu".
Skloni smo zaboraviti brojne "nevazne" detalje koji su doveli do "slucajnosti".............medjutim, sinhronizacijom tih detalja, "slucajnost" je neizbezna.
Наравно да није; постоје узроци и последице.Slučajno je sve što se dogadja oko tebe?
Ništa ne uzrokuje ono drugo?
Dakle moglo je sve ovo da se desi i do nesreće ne bi došlo?А шта је све могло да се деси, да се то не деси?
Пробушена гума, пас који претрчава улицу, јурећи мачку, лошије гориво и трокирње мотора, испадање кључева, и да не набрајам- не би се ни видели.
,,,ne,,,sluchajnosti ne postoje,,,Inspirisana svojom prethodnom inspiracijom pitam za vaša mišljenja o sledećem.
Šta mislite, postoje li slučajnosti ili nam se sve dešava “sa nekim razlogom”?
![]()
ne, svi mi znamo zasto smo ovde i sa kim komuniciramo.Opet moram pojednostaviti.
Zašto si baš ti u ovom trenu u kontaktu sa mnom?
Slučajno?
Znači ne voliš da budeš bespilotna letilica ?Ovu koja se programira unapred, moj izbor.
Зато што је след догађаја био физички условљен за такав временско- просторни план догађања.Dakle moglo je sve ovo da se desi i do nesreće ne bi došlo?
Što nas opet vraća na pitanje: zašto se nije to desilo a desio se udes?
HoćuPojasni kolega![]()
Pojasniti na primeru.
![]()
neizvesnost je zanimljiva, poucna i nadasve lepa zbog svoje slucajne namere da se ne zna sta ce bitiTo "sa razlogom" je izmišljeno da bismo se lakše nosili sa hororom neizvesnosti kao posledicom da je skoro sve zaista slučajno.
Splet okolnosti koji nas je doveo do ove tacke.Da uprostimo:
Zašto se sada baš ti i ja dopisujemo ovde?
Zašto ne ti i neko drugi?
Npr.
daaaaZašto “kriva” ?
Misliš ja sam je izazvala na neki način?

Ko to kontroliše dešavanja?,,,ne,,,sluchajnosti ne postoje,,,
,,,/u mom potpisu na profilu je sve recheno/,,,
Pogledajte prilog 1806707
,,,ovo mi je maksima iz mnooogo mlađih dana,,,