POSTOJE LI MUSKO-ZENSKA PRIJATELJSTVA ?

• Začetnik teme Začetnik teme COOL GIRL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
naravno da postoje, ja vise verujem u musko-zenska prijateljsta. a bas je extra kad imas najboljeg druga s kim mozes da pricas o svemu, moze da te savetuje o tome kako da postupas sa drugim momcima koji ti se svidjaju, sta da obuces na dejt... ja imam naj druga 15 godina i bukvalno mi je kao brat a moj cale ima prijateljicu vec 40 godina i nerazdvojni su, njena cerka i ja smo sada kao sestre.:):)

NE! -- potpisujem!
...bili smo naj drugari, ortaci .... poznajemo se od rodjenja (sedeli smo zajedno u kolicima), idemo u isti razred, sedimo u istoj klupi, zajedno radimo domatje, zajedno uchimo, ponekad izlazimo...
a sa druge strane gleda samo kako da me zayebe,ispali...
pre neki dan mi je ukrao olovku (mislim ono naliv pero od 1000din.)...

Niko se nije zapitao šta je sa prijateljstvima između ljudi istog pola? Da li takva prijateljsta postoje? To je osnova za prvobitni odgovor.

Recimo da između dvoje ljudi suprotnog pola u većini slučajeva zaista preovladava fizička atrakcija. Međutim, ako je to tačno, onda između dva ista pola može postojati uglavnom zavist. Prema tome, prvo se mora postaviti pitanje da li prijateljsto postoji u prvom planu i koje su njegove karakteristike, a to naravno zavisi od individualnih kriterijuma.

Niko se nije zapitao šta je sa prijateljstvima između ljudi istog pola? Da li takva prijateljsta postoje? To je osnova za prvobitni odgovor.

Recimo da između dvoje ljudi suprotnog pola u većini slučajeva zaista preovladava fizička privlačnost. Međutim, ako je to tačno, onda između dva ista pola može postojati uglavnom zavist. Prema tome, prvo se mora postaviti pitanje da li prijateljsto postoji u prvom planu i koje su njegove karakteristike, a to naravno zavisi od individualnih kriterijuma.

Niko se nije zapitao šta je sa prijateljstvima izmedu ljudi istog pola? To je osnova za prvobitni odgovor.

Recimo da izmedu dvoje ljudi suprotnog pola u većini slučajeva zaista preovladava fizička atrakcija. Medutim, ako je to tačno, onda između dva ista pola može postojati uglavnom zavist. Prema tome, prvo se mora postaviti pitanje da li prijateljstvo postoji u prvom planu i koje su njegove karakteristike, a to naravno zavisi od individualnih kriterijuma.

Back