Pošto Kosovo

..zato ja NEĆU moju šumu u Srijemu da prodam ni za kakvu lovu.
..nema tih para..makar crko..ali nedam...sina imam..slike od pradjede...prabake je vidio.. na grobovima jos nije bio..ovo ljeto ide da zapali svijecu...neka zna..odakle su mu korijeni.iz..Novog Slankamen-a..
...e tako...sad mozemo dalje..

Pa ti si rodom iz Novog Slankamena, i ja sam tu negde blizu nizvodno na Dunavu.!! :)
Mnogo lep kraj, dolazio sam na pecanje tamo svojevremeno,
ima uslova i dobra je klima za vinogradarstvo?!

Pošto Kosovo

.......da ga umotamo u dvesta euricha.......???

mozda se neko i zayebe da uzme??.........svi se shatro biju oko svete zemlje, a kada bi siptarima postavili uslov da im zavrnu sve finansijske inekcije, bacili bi ga, kao zeravicu................isto je i sa srbima,,,,,,mole boga da im stvarno neko ne vrati svetu zemlju sa 2 miliona "svetaca" u kompletu............:roll:

Mozda da ga prodamo nekim indijancima, pa da se istalimo sa siptarima za kintu???:think:

zehebanciju na stranu davide na tom kosovu ima nasih ljudi koji zive u prilicno hebenoj situaciji. nisu naoruzani a siptari naoruzani do zuba mogu svako vece da im upadnu u kuce.

ne brinem se za severnjake jaki su. brinem se za ono malo ljudi sto je ostalo po enklavama a jos vise za one koji su i van enklava. jer siptari ne verujm da smeju da navale na severnjake. tamo su srbi homogeni i ima ih dista a ovi sto su u velikoj manjini po unutrasnjosti su u stvarno nezgodnoj situaciji.

i mozemo mi da se zahebavamoi da im kazemo da im je bolje da se isele odatle, ali ne verujem da imaju gde. ja sam tokom devedesetih imao izbeglice iz hvratske dve godine. rodbina, bili su, pomogli smo, sad su se snasli ljudi i sve je ok. ali oni koji nemaju gde da odu zaista ne mogu nicemu da se nadaju ni od jedne vlade od 1990 na ovamo.

problem je sto nasa vlada uopste ozbiljno ne razmatra problem kosovskih srba. a nalaze se u nasoj zemlji. a crnog ciganina kada izlome strojevci svi mediji dignu halabuku. a o srbima na kosovu koji nemaju ni pravo kretanja normalno, a skoro svakog dana nekog kukavicka grupa siptara izbatina ili izbode o tome retko ko, i ako pise vrlo kratko pise.

vidis. davida, treba mi sto smo ziveli po vojvodini i centralnoj srbiji, mi koji smo rat osetili samo tri meseca 1999. i to u vidu par bombica (bio sam u novom sadu sve to vreme i mogu ti reci da je bombardovanje bio zanimljiv dogadjaj ali nikako opasan kao sto se desavalo srbima po bosni, hrvatskoj i kosovu ) dakle treba da se uzmemo u pamet i da razmislimo kako cemo i mi da zavrsimo ukoliko svojoj krvi okrenemo ledja.

verovatno u nekoj okupaciji, propasti, bedi.

drzava koja ne ceni svoj narod, nece niko da je ceni, a najmanje njen narod.

sistem zastite srba enklavama na kosovu je sranje. vlada treba da se uzme u pamet a ne da se ponasa kao da jedva ceka da se svi srbi na kosovu potamane kako bi problem nestao.

pogledaj davida, kakvo je stanje na kosovu, i pomisli kako bi se osecao da sa svojom porodicom zivis u nekoj od nacrtanih crvenih tackica.

sta god ko mislio o kosovu ipak mislim da je vreme da modovi konacno pocnu najstrozije da kaznjavaju svaku zajebanciju oko sudbine nasih ljudi na kosovu ;) nedopustivo je ponasanje nekih likova. a ovo je ipak srpski forum.

Kosovo_ethnic_2005.png

Poslednja izmena:
I opet dolazimo do priče dau Srbiji patriotizam ima svoju cenu. Na žalost.

Patriotizam je pozitivna stvar a drugo je to shto anti-srpski lobiji u zemlji i van nje to izvrcu i pretvaraju u fanatizam, divljashtvo i shta ja znam.
Kad Amerikanac moze da kao patriota brani svoju zemlju u Iraku i Afganistanu, zashto ja svoju zemlju ne mogu da branim na sopstvenom tlu?
Kome ti prodajesh te priche o "patriJotama"?
Stara otrcana fora anti-srpskih pacova.
Svako moze sebe da nazove "patriotom" i da se brani, samo kad su Srbi u pitanju, patriotizam je neshto chega treba da se stidimo...
Godinama ste to proturali na raznorazne nachine ali narod vishe nije ovca za shishanje.

Patriotizam je pozitivna stvar a drugo je to shto anti-srpski lobiji u zemlji i van nje to izvrcu i pretvaraju u fanatizam, divljashtvo i shta ja znam.
Kad Amerikanac moze da kao patriota brani svoju zemlju u Iraku i Afganistanu, zashto ja svoju zemlju ne mogu da branim na sopstvenom tlu?
Kome ti prodajesh te priche o "patriJotama"?
Stara otrcana fora anti-srpskih pacova.
Svako moze sebe da nazove "patriotom" i da se brani, samo kad su Srbi u pitanju, patriotizam je neshto chega treba da se stidimo...
Godinama ste to proturali na raznorazne nachine ali narod vishe nije ovca za shishanje.

Ah, i dalje politika crno - belo....Pa ja prvi koristim frazu patriJota da bi se sprdao sa gownarima koji sramote i pljuju Srbiju, a sve pod izgovorom patriotizma....

Ko kaže da treba da se stidimo patriotizma? Opet podmetačine, i to protiv svojih... E, te lagarije i podmetačine lažnih rodoljuba su patriJotizam... I te podele na Mi, Vi, i Oni i to je patriJotizam. Dakle, to je u glavama bolesnika koji se pljuju po Srbiji, a pritom sami prave podele i sramote svoj narod. Da si pametniji, shvatio bi da upravo ti ovim tvojim postom praviš sramotu od patriotizma... Nema anti-srba među Srbima, ima samo jadnika koji bi i kevu prodali za pare, a to je rezultat bede i nemorala, a ne nekih stranih lobija i konspirativnih zavera. Pamet u glavu, voli Srbiju i na tu vodenicu teraj vodu, zaboravi razlike i videćeš kako je lako voleti i boriti se za domovinu!

Back