Поштени политичари

Нечисто_Срце

Aktivan član
Poruka
1.676
Наслов теме све каже - за кога у Србији верујете да има поштене намере? Мислим да добрих и искрених људи има у свакој странци и да без обзира на то што не подржавамо нечији програм и ставове можемо да истакнемо људе који вреде и који немају никакве афере иза себе.
Кога бисте издвојили?

П.С. Кад се накупи кандидата отворићу неку анкету.

Ево ја ћу прва. СРС нећу да коментаришем јер је моја странка и била бих пристрасна како у похвалама тако и у критикама.

ДСС : Алигрудић, А. Поповић, Бакарец.
СНС : нико од ових који се тренутно експонирају.
ДС : Чомић, Дулић.
Г17+ : нажалост не верујем никоме од њих.
СПС : Ружић, Ћукић-Дејановић (мада знам да је наместила изборе у Крагујевцу 1996. али не знам колико је то била њена воља а колико су јој наредили).
ЛДП : не могу да наведем.
остало : Расим Љајић.

И то би било то од мене.

jok nego ovako

22088.jpg

Ево ја ћу прва. СРС нећу да коментаришем јер је моја странка и била бих пристрасна како у похвалама тако и у критикама.

ДСС : Алигрудић, А. Поповић, Бакарец.
СНС : нико од ових који се тренутно експонирају.
Г17+ : нажалост не верујем никоме од њих.
СПС : Ружић, Ћукић-Дејановић (мада знам да је наместила изборе у Крагујевцу 1996. али не знам колико је то била њена воља а колико су јој наредили).
ЛДП : не могу да наведем.
остало : Расим Љајић.

И то би било то од мене.

Od mene takodje

.

Чомићка која јаше по скупштини?

Дулић који намешта грађевинске тендере и штити грађевинску мафију?

Мислимо ли на исте?:D

Чомићка која јаше по скупштини?

Дулић који намешта грађевинске тендере и штити грађевинску мафију?

Мислимо ли на исте?:D

Не знам колико си упућена па нећу да се упуштам у расправу на теми где јој није место. Дулић да ја знам не намешта ништа а политички смо противници док Чомићка само ради свој посао и то коректно, за разлику од оне Мићићке која није била нормална.

ne verujem nikom i ne bih nikog izdvojio. sve bi' ih pod crikularnu testeru.

Пази ово је мало дужи пост
Мој ти брат од тетке
учествује у Новом Саду у оснивању Српске Народне Обнове
па Србског Покрета Обнове
па Српског Четничког Покрета

А 1994 уђе у Лигу Социјал Демократа
после 5.10.2000 у месни одбор им дође јелте повереник или како се то код љих већ зове и каже"Сада ћемо ми да постављамо своје људе"
брат реплика"Ваљда способне људе?"
одговор "Ма ајде не таласај"
мој ти ЖИП напусти састанак и отада се не бави политиком.

поента је да су сви сатсатнци основних партијских организација сведени на приче како треба освојити власт да би се дочепали неког јавног предузећа или на обећања како ће неког негде запослити,нема других прича на теми коју сам отври о разлици између деснице и левице се прича свела на устаљено навијање ови су десница а ови левица без икаквог објашњења какава је разлика у суштини .
И даље код нас људи следе лидере без обзира да ли их води у лево или у десно само ако је он на челу.

А може се рећи да је Кораћ Жарко поштен политичар али се не може рећи да је способан.
Мркоњић Милутин је способан

Војислав Коштуница.
Он сигурно јесте поштен и добрих намера.

verovala sam da je posten i da ima dobre namere..od toga nisam odustala...ali me je njegovo tvrdo kontraproduktivno ponasanje dovelo u ozbiljnu dilemu
kada je jedan takav covek cije se obrazovanje i inteligencija ne moze sporiti bez obzira na sve nazivanja njega kao mlohavog i sve ostale,,epitete,, koje je dobijao i ovde na forumu i van njega uputio putem koji nije pomerio Srbiju ni za jotu...sta onda ocekivati od drugih
u jednom momentu mu je zafalilo politicke mudrosti da dobro oceni i odvaga i uradio je pogresno
tada me je razocarao
ako se secate kada je NIkolica postavio za predsednika skupshtine a posle ga smenjivao
to je potez koji se ne igra na pola..vec se odradi ceo
ono sto cenim kod njega sto je krenuo putem politickog pomirenja svih partija..ako se secate njegove manjinske vlade uz podrsku sps...svi su ga pljuvali..ali njegovo pomirenje ja to zovem partizana i cetnika je neminovnost i civilizacijski pomak..mozete ovo sve demantovati...ali je fakat da je on kalibar odlicnog drzavnika u stabilnoj Srbiji..na zalost u ovakvoj..mnogi njegovi potezi koji su btw bili dobro namerni..nisu dobro zavrsili..jer jednostavno nije ocenio tajming

steta

ja sad vise se niukoga ne zaklinjem
necu biti dobra gradjanka i necu vishe glasati ni zakoga
svi su me razocarali..svi su stitili i igrali za sebe..a ,,mene ,, nije bilo ni ujednoj prici

Не знам колико си упућена па нећу да се упуштам у расправу на теми где јој није место. Дулић да ја знам не намешта ништа а политички смо противници док Чомићка само ради свој посао и то коректно, за разлику од оне Мићићке која није била нормална.
Па ти не знаш, али ја знам.;)
А што се Чомићке и Мићићке тиче, нећемо ваљда да причамо о томе која је гора, па да на бази тога градимо став?
И једна и друга су лоше и ту је свакој причи крај.
Што се Чомићке тиче, проанализирај само уназад њене реакције на СРС посланике, Вељу...и односу на попустљивост према СНС-у, ДС-у...није баш да је оперисана од дуплих критеријума....самим тим, намере јој нису поштене.

Па ти не знаш, али ја знам.;)
А што се Чомићке и Мићићке тиче, нећемо ваљда да причамо о томе која је гора, па да на бази тога градимо став?
И једна и друга су лоше и ту је свакој причи крај.
Што се Чомићке тиче, проанализирај само уназад њене реакције на СРС посланике, Вељу...и односу на попустљивост према СНС-у, ДС-у...није баш да је оперисана од дуплих критеријума....самим тим, намере јој нису поштене.

Мислим да о односу Чомићке према СРС посланицима знам сасвим довољно и превише. Сврати једном у парламент на заседање (као грађанин имаш пуно право на то) и много тога ће ти бити јасније када схватиш колико тога се на ТВ преносу не чује и не види.

smešni ste. i vi koji ste postovali i vi koji ćete da postujete. čuj, da ja znam :hahaha:
Хахаха...па ти си стварно наиван ако мислиш да овде не пишу и они који су упућени.

Па форум је врста медија...наравно да ће се и на њему појављивати они који имају информације и дезинформације које ће имати циљ да прошире.;)

Питање је академско ...

За сваког политичара,
из било које странке,
они из неке друге ће наћи нешто,
па било то истина или не ...

Нећу дати своје предлоге јер би тиме само уперио прст на неког и изложио га пљувачини која је овде постала манир ...

Back