postavite pitanje........

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zahvalila bi se na svemu što ste do sada učinili za mene i ujedno bih vas zamolila za još nešto:
Da li će biti promena u mom ljubavnom životu,sada je vrlo komplikovan(poslala sam vam nešto na privatne poruke),HVALA!!!!!!!!!!!KISSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!
12,34,23,44,4

Pozdrav......am, nakon dugog vremena sreli smo se ponovno....ja i on... rekla sam mu da mi je zao za neke stvari, ima moj broj, dal mi mozes vidjet dal cemo se opet zblizit? Dal cemo imat nesta zajedno?Dal ce preuzeti iniciativu? Hvala unaprjed....:)

brojevi: 8,13,25,56,58,

Tarot.......moj bivsi decko ima novu devojku a i dalje me smara...ali ta devojka je strankinja i odlazi uskora i vratice se tek za godinu dana....On se meni i dalje svidja, ali zbog svega ne bih bila sa njim....pa ipak moram da te pitam-Hocu li ja biti ponovo sa njim ili ne? 3,10,61,23,4

Beogradjanka_89:
Tarot.......moj bivsi decko ima novu devojku a i dalje me smara...[/SIZE]ali ta devojka je strankinja i odlazi uskora i vratice se tek za godinu dana....On se meni i dalje svidja, ali zbog svega ne bih bila sa njim....pa ipak moram da te pitam-Hocu li ja biti ponovo sa njim ili ne?[/SIZE] 3,10,61,23,4

Nije moje da primetim , ali stvarno bas simpaticno!! :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back