postavite pitanje........

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobro priznajem vam duhovitost
ali ,nije uredu da tako ostane
vasa duhovite opaske ,vredjaju ono sto tarot radi
ovde ,a to nije nikako u redu jer ,njen rad podrazumeva jednu vrstu pomoci,, postoje ljudi kojima je potrebna ovakva vrsta podrske
i postujte to
hvala

zaimb:
dobro priznajem vam duhovitost
ali ,nije uredu da tako ostane
vasa duhovite opaske ,vredjaju ono sto tarot radi
ovde ,a to nije nikako u redu jer ,njen rad podrazumeva jednu vrstu pomoci,, postoje ljudi kojima je potrebna ovakva vrsta podrske
i postujte to
hvala
Ja ne priznajem ovo duhovitim opaskama, jer gde god da sam postavila neko pitanje, nikada nisam dobila odgovor, iako ga naravno ni ne ocekujem odmah, jer znam kakvo je opterecenje na tu osobu koja odgovara, ali nekada se iznerviram, jer iz totalnih ocajnickih poteza zelim da dobijem odgovore, jer cesto ne vidim izlaz iz dosta situacija.
Svaki dan se borim sama sa sobom da iznadjem resenje i kad ga ne vidim sama, ja pribegnem ovim metodama, iliti postavljanjem pitanja nekome ko je vec sam ponudio da odgovori, i niko tog nekog nije ni naterao na isto.
Ponavljam, ovo je samo potez krajnjeg ocaja u odredjenom momentu!

Cao,Tarot! Kod tebe uvek puno posla... Pre nekoliko meseci rekla si mi da me ljubav ceka u novembru.. I zaista, leto je proslo skroz bzvz, nema nekih interesantnih desavanja ni ovih dana, pa mi ostaje da ti cvrsto verujem!:) Ipak, volela bi da mi kazes malo detaljnije sta i kako, da li mi je novembar zaista moj mesec ljubavi? :roll: 5, 16, 32, 44, 4 Hvala unapred!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back