postavite pitanje........

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tarot,hvala na odgovoru! vec sam pokusala,pa sta bude,nek ide zivot...postavicu ti jos jedno pitanje,pa kad budes odgovorila svima koji su pre mene,ako ti nije problem,pogledaj. kako cu proci sa ispitima u septembarskom roku,posto sam prijavila nekoliko? 6,8,10,7,9 i jos jedno,kakav cu uspeh imati na poslu kad,i ako zavrsim fakultet,da li cu po uspehu u karijeri biti bar blizu uspehu moga tate? 18,61,86,3,90 cao tarot,ja sam ova pitanja postavila na 59 strani,a uopste nisam obratila paznju da sam u vezi drugog pitanja postavila brojeve koji su veci od 64.pa ako mogu opet za ovo ptanje da li cu po uspehu u karijeri biti blizu onoga sto je postigao moj tata 18,61,52,33,28 hvala

tarot,hvala na odgovoru! vec sam pokusala,pa sta bude,nek ide zivot...postavicu ti jos jedno pitanje,pa kad budes odgovorila svima koji su pre mene,ako ti nije problem,pogledaj. kako cu proci sa ispitima u septembarskom roku,posto sam prijavila nekoliko? 6,8,10,7,9 i jos jedno,kakav cu uspeh imati na poslu kad,i ako zavrsim fakultet,da li cu po uspehu u karijeri biti bar blizu uspehu moga tate? cao tarot,ja sam ova pitanja postavila na 59 strani,a uopste nisam obratila paznju da sam u vezi drugog pitanja postavila brojeve koji su veci od 64.pa ako mogu opet za ovo ptanje da li cu po uspehu u karijeri biti blizu onoga sto je postigao moj tata 18,61,52,33,28 hvala

tarot,hvala na odgovoru! vec sam pokusala,pa sta bude,nek ide zivot...postavicu ti jos jedno pitanje,pa kad budes odgovorila svima koji su pre mene,ako ti nije problem,pogledaj. kako cu proci sa ispitima u septembarskom roku,posto sam prijavila nekoliko? 6,8,10,7,9 i jos jedno,kakav cu uspeh imati na poslu kad,i ako zavrsim fakultet,da li cu po uspehu u karijeri biti bar blizu uspehu moga tate? cao tarot,ja sam ova pitanja postavila na 59 strani,a uopste nisam obratila paznju da sam u vezi drugog pitanja postavila brojeve koji su veci od 64.pa ako mogu opet za ovo ptanje da li cu po uspehu u karijeri biti blizu onoga sto je postigao moj tata 18,61,52,33,28 hvala

tarot,hvala na odgovoru! vec sam pokusala,pa sta bude,nek ide zivot...postavicu ti jos jedno pitanje,pa kad budes odgovorila svima koji su pre mene,ako ti nije problem,pogledaj. kako cu proci sa ispitima u septembarskom roku,posto sam prijavila nekoliko? 6,8,10,7,9 i jos jedno,kakav cu uspeh imati na poslu kad,i ako zavrsim fakultet,da li cu po uspehu u karijeri biti bar blizu uspehu moga tate? Ja sam ova pitanja postavila na 59 strani,a uopste nisam obratila paznju da sam u vezi drugog pitanja postavila brojeve koji su veci od 64.pa ako mogu opet za ovo ptanje da li cu po uspehu u karijeri biti blizu onoga sto je postigao moj tata 18,61,52,33,28 hvala

Tarot,pomagaj!!!! Please!!!!
Decko,tj verenik mi ide ponov u Afriku da radi,dobio je papire na 5 godina,a vratio se odatle pre mesec dana jer mu je bilo lose i bio je nezadovoljan i sad opet odlazi,zanima me da li ce se vratiti sad kad ode,ide za nekoliko dana? 18, 29, 4, 52, 36
MOLIM TE!!!!

Ja sam dupli ovan ali mi je sunce u 12. kuci u konjukciji sa jupiterom. 12. kuca mi pocinje u ribama. Venera i mesec su mi u 11. kuci u vodoliji. Da li ja zbog sunca u 12. nisam tipician (iako dupli) ovan? Kako venera i mesec uticu na mene? Unapred hvala.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back