...pa ako vidis da ne mozes da ih resis, popiski pa kreni dalje...Negde procitah ovu recenicu u prvi mah opustajucu i zaista realnu ali kratko...Ponovo pitanja kako covek da se opusti i prestane da brine..Citam jednu knjigu isto kazu da ljudi od "muve prave magarca"...kazem ok od danas ne brinem nizasta...svejedno mi je lepo pise da treba da mislim sta je ono najgore sto moze da mi se desi ako se opustim i zanemarim ono sto me brine...Da kazem lako ti je kad si sve racune platila, kad si napunila frizider, a sta je sa onima cije su brige kao kuca koji jednostavno ne spavaju zbog njih...Ljudi reklo bi se najvise brinu zbog materijalnih stvari...onda i zbog zdravstvenih...Da li je pitam se posle ovog filozofiranja moguce da se covek koliko toliko opusti i pusti da stvari idu kako idu pa sta bude...Pise i da su brige osnovni uzrok bolesti kao sto je cir na zelucu...kazu izmisljena bolest koju lece antibioticima a njen uzrok lezi u glavi kao i svim drugim psihsomatskim bolestima...Zaista bih bila srecna da postoji neka knjiga neko javno predavanje za siroku masu ljudi gde bi se brigama pristupilo na neki nacin da olaksaju ljudima zivot...Puno njih i ne zna da uopste postoji negde nesto napisano o nacinu na koji se mogu brige ako ne resiti bar ublaziti...