Postati gej (biseksualnost kao podsvesna orjentacija)

Ali gle foru,gayevi ne mrze žene...bar ne oni koji normalno prihvatajku svoj sekualitet...oni koji se iz petnih žila trude da to ne prihvate,dobre su šanse da su odrasli u nekoj katastrofano patriarhalnoj porodici i naučeni da za njih žensko ima samo reproduktivu/sekualnu vrednost i to je to i znaju da ih gledaju onako kao sredstvo za dokazivanje svoje muževnosti na ovaj ili onaj način...
Kada bi bili naterani u brak sa njima, mrzeli bi ih.
To je neko moje logično mišljenje.

Ne zapravo primer za desnoruke, levoruke nije adekvatan
Pisanje se uci, kao i koriscenje odredjene ruke
Do te mere da takoreci mehanicki sve uspevas sa njom da odradis
I nema to veze sa nekom prirodom

Evo ja kad sam bila mala, u pocetku sam sve radila levom rukom
I to se jednom clanu porodice nije svidelo
Pa me je ucio da desnom sve radim
I eto odatle sam desnjak

Isto tako znam za slucaj, kad je bio u 1 rz
On je vec gotovo i pisao levom, ali uciteljici se to nije svidelo, pa ga je terala desnom da pise
I postade desnjak i ostade desnjak

Sto se tice ovih ruka, to je sve stvar navike
I ne moze niko nikakvim primerima da me ubedi u suprotno
I mislim da ta dva primera sto si naveo, kao i baud sto je naveo ovaj primer,
Iskreno i nemaju bas veze sa vezom
Apsolutno netacno. Odnos levoruk desnoruk je 1:10 i niko nema pojma zasto. Moja mala ( ima 13 meseci ) u 90% slucajeva koristi levu ruku za sve, da uhvati flasicu, drzi olovku i crta, kada pruza ruku uglavnom je desna jer je levom pridrzava za nesto, mobilni u 90% slucajvea koristi levom rukom ( pritiska po ekranu )....

Sada si sebi uskocila u rec, ako su te naucili onda si naucena da to radis al si rodjena kao levoruka. Ako neki decak voli deckice a od malena mu serviraju da je to no no i da su devojke za njega, jednom kada ukapira da to nije za njega nece magicno postati gay vec je tako rodjen.

Kada bi bili naterani u brak sa njima, mrzeli bi ih.
To je neko moje logično mišljenje.
Pa gle,to ima više sa tim kako je neko vaspitan da uopšte gleda na žene...Neko ko je normalno vaspitan da gleda žene kao ljude neće da bude baš srećan zbog toga što je primoran da se oženi osobom koja ga ne prvlači ali neće nešto mnogo ni da je voli,biće ono neutralan prema njoj,možda čak pokuša da postane prijatelj koliko da im bude lakše da funkcionišu tako...a neko ko je vaspitan da gleda žene kao nešto što služi njemu za šta god,ima da kali svoje frustracije na njoj jer je naučen da je to njegova igračka.

To su samo predrasude...

Muskarcima ne smeta zenidba sa zenama koje nisu sami izabrali , a ni zenama..
Nije dzabe postojala ta institucija na taj nacin vekovima...
Ima prednosti i uz male sitnice pri vaspitanju jave se i druge prednosti i to odjednom postaje vrlo primamljivo resenje.

Da vidimo koliko su savremene zablude stetne, a kao tacne su...
Npr ova oko koje se vrti tema, tj zacrtan stav moderacije da je neistina da se seksualnost moze izgraditi samim tim i zaraditi , pa i gejshtina, lezbejshtina...
Totalno apsurdan stav , iz ugla seksualnosti , ali eto u interesuje je mnogih da se kaze genotip mi odredio da li sam gej , bi ili lez....

Ili imamo neke apsurde koji su pritajeni , npr u doba do 24 svaki trenerski odnos je izuzetno stetan ako se desi i seksualni MZ odnos....
Ne zbog odnosa tih dvoje ljudi , nego zato sto savremena psihologija ostalih vezbacica pocne da se urusava, jer su na tehnici ucitelj-duhovni otac-odrzavac kriterijuma i davalac uspesnosti...

Onda u glavici pocnu da sabiraju prednosti one koja je u seks vezi sa trenerom i tu nastaje pakao...tj same oboje ceo odnos sa korupcionim idejama...
Zacudo to isto se ne desava ako je lez verzija...kao lez su objektivne, sto nisu , lez je nesto neobaveznije, sto nije...i nije stetno sto takodje nije tacno....

Plus imamo zensko zensko zaveru cutanja, tj imamo zrtvu nasilja koja nasilje ne vidi jer su zene jedna drugoj saveznici...kao....

To su sve neke zavrzlame po principu jedni veruju u nesto ,drugi u drugo a lazu se i jedni i drugi..

Pa ona savremena teza da je ok da zene eksperimentisu da li su lez, servirana u filmovima....a kao muskarci nisu ok ako pomisle tako nesto ili da eksperimentisu...
Totalne nebuloze koje svi podrzavaju kao istine, a istina je samo da je sve to Sodoma i Sodomija..

Tu je blizu i Gomora jer iste osobe koje popuju i moralisu o sirini prihvatanja drugih uvode cenzuru kad god mogu da bi kao odbranile svoju normalnost...
Sto je zajednicko ponasanje za mnogo ljudi od planinaca, primitivaca, seljobera, pa i tih elitnih primitivaca koji misle da je njihova primitivnost bolja a nije...svi su oni isto samo su obezbedili vecu podrsku od trenutnog elitistickog seljastva, tj krema...

To su samo predrasude...

Muskarcima ne smeta zenidba sa zenama koje nisu sami izabrali , a ni zenama..
Nije dzabe postojala ta institucija na taj nacin vekovima...
Ima prednosti i uz male sitnice pri vaspitanju jave se i druge prednosti i to odjednom postaje vrlo primamljivo resenje.
Za koga? Za insele koji ne umeju da uspostave neki odnos sa ženskom osobom jer nemaju trunke razumevanja da je to druga,živa osoba koja im svje želje,zna šta želi a šta ne i ne duguje im pažnju ni seks ni osećanja samo zato što su suprotnog pola i pokrenuli najosnovniju neku komunikaciju? Ooo,njima bi bilo kao sedmica na lotou da im se dodeli ženska onako kao stvar koju niko ne pita za mišljenje o tome da li želi da boravi uopšte u istoj prostoriji sa tom spodobom kojom je udaju...nama koji smo normalniji malo i umemo da uspostavimo neki odnos sa ženama i kapiramo da su to sobe koje imaju svoju ličnost(i nije svaka kompatabilna sa našom),se diže kosa na glavi od same ideje da neko misli da je to dovoljno da samo zarobiš dve osobe zajedno i sve će biti ok...jer definitivno neće biti ok osim ako nije neka jadnica koja je "vaspitana"(ubijena u pojam toliko) da nema nikavu ličnost ni karakter nego da se prilagodi i bude šta god samo da se uklopi jer je naučena da joj je svrha postojanja da bude nečija žena...A to je već bolesno sputavati neku osobu,ubeđivati je od malih nogu da ne sme da ima svoj karakter i svoju ličlnost jer joj je svrha da bude nečija i da se nekom prilagođava samo da bi neki paćenik imao dobru sluškinju.

Poslednja izmena:
Ja mislim da si se ti naslusao mnogo laznih prica cim tako razmisljas...
To ne da nije stanje, niti je bilo stanje u mnogim takvim porodicama, nego ajd , po potrebi cemo da izmislimo ....

A cak i da je bilo, nista od toga nije vezano za MZ odnose, tj vrlo lako se mogu postaviti onako kako je bilo u drugim porodicama koje nisu bile onakve kakve si naveo...
Odrzivost takvih porodica je itekako moguca i verovatna, vise nego danasnjih brakova...
Jer se unose drugacija znanja, ocekivanja i metode ponasanja....

Nesto bih rekao da sam pol pogresio , ali hajde...
Malo je bez veze to sto vecina forumasa nije svesna jake cenzure koja ovde postoji....pa sticu totalno pogresne utiske o odnosu snaga u misljenjima...
To ih drzi kao korisnike foruma jer cim se malo udalje od foruma, nailaze na totalno drugaciju raspodelu razmisljanja a i ponasanja..

Ja mislim da si se ti naslusao mnogo laznih prica cim tako razmisljas...
To ne da nije stanje, niti je bilo stanje u mnogim takvim porodicama, nego ajd , po potrebi cemo da izmislimo ....

A cak i da je bilo, nista od toga nije vezano za MZ odnose, tj vrlo lako se mogu postaviti onako kako je bilo u drugim porodicama koje nisu bile onakve kakve si naveo...
Odrzivost takvih porodica je itekako moguca i verovatna, vise nego danasnjih brakova...
Jer se unose drugacija znanja, ocekivanja i metode ponasanja....

Nesto bih rekao da sam pol pogresio , ali hajde...
Malo je bez veze to sto vecina forumasa nije svesna jake cenzure koja ovde postoji....pa sticu totalno pogresne utiske o odnosu snaga u misljenjima...
To ih drzi kao korisnike foruma jer cim se malo udalje od foruma, nailaze na totalno drugaciju raspodelu razmisljanja a i ponasanja..
održiv :hahaha: održiv moj...moj lakat(neka bude lakat da ne pišem nešto drugo),jedini razlog zašto su takvi brakovi trajali je zato što u to vreme razvod nije postojao kao opcija,bili su bukvalno osuđeni jedno na drugo dok jedno od njih dvoje ne umre pa makar se gađali i sekirama po kući XD

A za cenzuru slobodno kukaj koliko ti je volja ali da te podsetim ovo nije zid javnog wc-a da može neko da nažvrlja kakve god uvredljive gluposti smisli.

Поремећаји понашања и поремећаји личности у већини су стечени, тако је и са хомосексуалношћу. Када су на предавању покојног Јеротића питали да ли је хомосексуалност поремећај, а ко је читао његове радове и радове на тему тај зна одговор, дотични је рекао: " Молим Вас, немојте ме то питати", јер је схватио намеру постављача да одведе предавање у дискусију о лгбт заједници, правима итд. Одговор је у студијама, књигама и медицинским уџбеницима, па ко воли нек изволи.
Ajmo nešto osnovno; da li je nešto poremećaj ili nije nije bitno da li je to stečeno ili ne. Na primer šizofrenija je uglavnom urođena pa da to možda nije poremećej ?

a to što ima gomila bi i gay osoba koje se ne usuđuju da ispolje svoj seksualititet nego glume nešto što nisu neko duže vreme pre nego što sebi daju slobodu da se sa tim pomire pa nekom sastrane deluje kao su to postali preko noći je zato što se heteroseualnost tretira kao neki defolt a sve ostalo kao neki izuzetak koji od tog defolta odudara
Gde to gej ljudi ne smeju pokazati da su gej? Ako je odgovor Srbija, nisam to pitala.

Istocna evropa, dobar deo azije, bliski istok, afrika, juzna amerika. Juzni delovi SAD.
Super, čudno što u malom gradu od neki 14 iljada stanovnika u Vojvodini lično poznajem tri homosexualca, i ceo grad(ić) zna šta su, i nikad nijednom ni dlaka s glave nije zafalila. Al bože moj, to je K und K. Baš mi milo što sam dvajst godina provela u K und K, a ne na ovom neciviliziranom Balkanu.

Gde to gej ljudi ne smeju pokazati da su gej? Ako je odgovor Srbija, nisam to pitala.
Imaš razne sredine...uglavnom konzervativne i/ili strože religiozne...ali manje više skoro svud.Negde to nosi i fizičku opasnost...Ali fizička opsanost nije jedini razlog,čak nije uvek nužno ni razlog zašto neko ne sme da iskaže svoj sekualitet.
To što u nekim sredinama fizički neće da bude napadnut nekog ko se autuje kao bilo šta sem srejt ne znači da je to prihvaćeno i da ne nosi određene posledice sa sobom i da ta osoba neće dobiti pečat da je perverzna ili izopačena nekao bar za dobar deo ljudi iz okoline,da neće biti odbačena od većine,ponekad i od svoje porodice.
Super, čudno što u malom gradu od neki 14 iljada stanovnika u Vojvodini lično poznajem tri homosexualca, i ceo grad(ić) zna šta su, i nikad nijednom ni dlaka s glave nije zafalila. Al bože moj, to je K und K. Baš mi milo što sam dvajst godina provela u K und K, a ne na ovom neciviliziranom Balkanu.
Za tu troicu koju ti poznaješ kojima niko ne radi i nije radeo ništa(što nisam siguran da ih okolina nije na neki način pečairala,sumnjam da im baš niko ništa nije rekao na njihov račun,i nisam nešto siguran da su prijatelji i rodbina reagovali neutralno kada su se autovali) ja poznajem gomilu ljudi koji su bili i fizički i psihički malterirani od vršnjaka kroz osnovnu i srednju školu samo zbog toga što deluju kao da bi mogli da budu homosekualci...

Poslednja izmena:
Nemora niko ni da zna da si druge seksualne orijentacije da se osecas ugrozenim. Umeju ljudi svasta da govore kada misle da su u drustvu istomisljenika. Secam se iz iskustva na fakultetu kako se generalno mnogi bili otvoreno homofobicni, jer su mislili da su u drustvu gde mogu biti. Nikad ne znas ko je u toj grupi bio gej, ali je cutao jer je osecao da je bolje da ne kaze nista.

Back