postao si mi jako drag .

Nece nam biti smesno ni kada ga njen razjareni muz namaze medom i zakopa do vrata u sred mravinjaka. :malav: :D

Tad ce nam biti najsmesnije, jer najslasja radost je radost tudjoj nesreci...tako bar kazu ode kod mene....i mislim da su u Prau, kad pogldam ljude oko sebe raduju se najvise kad komsiji umre krava. Takve smo kreature...stoka je fina naspram ljudi. Mani me ljudi, od njih mi se povraca. #Ali to je druga prica....

Tad ce nam biti najsmesnije, jer najslasja radost je radost tudjoj nesreci...tako bar kazu ode kod mene....i mislim da su u Prau, kad pogldam ljude oko sebe raduju se najvise kad komsiji umre krava. Takve smo kreature...stoka je fina naspram ljudi. Mani me ljudi, od njih mi se povraca. #Ali to je druga prica....

Tacno, vratimo se mi nasem sms Don Zuanu, da vidimo sta ce ispasti od te njegove romanse preko fona. :D

Sto pre salji humanitarnu poruku, ako te taj njen rogonja dohvati neces moci ni nosom da nakuckas sms. :mrgreen: :D

Zezamo te bre. :lol: Nego, kad pocne hot spika medju vama objavi sadrzaj, da procenimo kakve su ti sanse za snosku s njom na osnovu nekih konkretnijih podataka. :D

Back