postanite lik price. Zajednicko pisanje knjige

slayer:
mr_pleasure:

И ја сам се за тренутак примила да си то ти.Лупао неке глупости на тему''студенти књижевности''Баш је прост.А онда сам видела мали број порука.Како је кренуо може да те кошта достојанства. :lol:

koje dostojanstvo?

mr_pleasure:
slayer:
mr_pleasure:

И ја сам се за тренутак примила да си то ти.Лупао неке глупости на тему''студенти књижевности''Баш је прост.А онда сам видела мали број порука.Како је кренуо може да те кошта достојанства. :lol:

koje dostojanstvo?

:lol: :lol: :lol: Шта, немаш достојанство?

slayer:
mr_pleasure:
slayer:
mr_pleasure:

koje dostojanstvo?

:lol: :lol: :lol: Шта, немаш достојанство?

sta ti podrazumevas pod dostojanstvom?

Лилит:
Пошто ова тема нема пуно везе са књижевношћу, штавише, своди се на причаоницу о свему и свачему, пребацујем је у Сваштару. Хвала вам на разумевању.

Meni se nemoj zahvaljivati na razumevanju, jer nemam razumevanja za prebacivanje teme. Mozda bi za nesto takvo neko trebalo da pita i onoga koji je temu postavio. Ovako, cini mi se kao nepristojno igranje moci. Tema ima svoje faze kroz koje prolazi,i, ako si procitala predhodne strane, mogla si videti da ima dosta veze sa knjizevnoscu, kao i da su po njoj pisali ljudi koje knjizevnost ocigledno interesuje. No, radi kako hoces, kad vec mozes.Od Lilit se takve stvari mogu i ocekivati.

Nešto sam zauzeta drugim stvarima u poslednje vreme, što naravno ne znači da ne pratim šta se ovde dešava.
Sve knjige imaju svoje uzlete i padove, pa tako i ova. :lol: To, naravno, nije problem. Možda smo svi malo siti jedni od drugih.
Nije lako pisati, ali je još teže razumeti. Oni koji nemaju vere u pisanje ove knjige ne moraju ni da ostavljaju svoje komentare, jer to ih valjda ni ne interesuje, jel tako????
Oni koji misle da su pametni, trebaju s vremena na vreme da i revidiraju svoju pamet, jel tako????
Oni koji misle da su likovi, trebaju da shvate zašto su baš oni PRAVI LIKOVI????
Oni koji misle za sebe da su pisci, trebaju da SHVATE POBUDE SVOG PISANJA????

p.s. - A zašto ne biste probali da ovde ostavljate neka svoja razmišljanja, stavove i da ne mislite kako bi to pisac ukalupio u neku priču, jer PISAC I OD OVOGA MOŽE NAPISATI KNJIGU, JA MOGU, ALI MI TREBA VREME.

Ali, ako vi niste ozbiljni, zašto bih ja to bila.

SAMO VI PRIČAJTE, JA VAS SLUŠAM.... :shock: :D 8) :lol: :wink: :roll: :evil: :twisted: :P :x :idea: :?:

Pozdrav.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Zasto lik i zasto JA, kad toliko zanimljivih likovac mogu da ponudim. Ona je uvela Hadrijana na velika vrata, kada je pisala o sebi bila je dosadna. Ili jos bolje, drugi veliki pisuci o Njegovanima zasenio je zdrav razum, a pisma su mu beskrajno dosadna. Pitanje pre posete sajta jeste, moze li lik iz ravnosusne stvarnosti? Ovo sve samo znaci da pozdravljam ideju, a odgovor cekam. :twisted:

Back