postanite lik price. Zajednicko pisanje knjige

Otac na sluzbenom putu:
nas cika nesa pokusava da dokaze sebi da moze da manipulise necijim umom............pa je probao da natera ljude da se sami otvaraju, pa kad to nije proslo,poceo je da sastavlja neku novu pricu, da izaziva da se otvore.........ni to ne ide. onda je ubacio nekog oca na sluzbenom putu(ali se zaboravlja ponekad pa pise i u ocevo ime)i majku koja je besna na svog muza(sto je trebalo da izazove otvaranje ljudske psihe jer je to najcesce stanje stvari u danasnjim porodicama-nesloga muza i zene, i roditelja i dece), medjutim stvari se nisu najbolje odvijale.........pa je resio da otera mamu i tatu jer je shvatio da je prenaglio, i da postize kontraefekat. sada ce dozvoliti da se likovi vrate u zabaviste , da se opet opuste pa ce probati ponovo..........a mi cemo sacekati da vidimo kako ce se stvari odvijati............

Ja se izvinjavam, znam da matorci ovde unose losu atmosferu, ali moram da reagujem. Mislio sam da samo posmatram ponekad sta se desava, ali moram da razjasnim nesto, da ne bi bilo zabune. Ja sam, pre par nedelja, video clanak u ilustrovanoj politici ovom gospodinu, nesi zmaju. U clanku je pisalo i to da trazi likove za price. Posto sam prestao sa sluzbenim putevima, pa ne znam sta cu sa slobodnim vremenom, resio sam da se prijavim preko njegovog sajta. On je moju prijavu, pricu o mom zivotu, uklopio u ovu ovde pricu, jer sam ga zamolio da to ucini on. Ja jos nisam shvatao kako se to vode radi. Kasnije mi je predlozio da nastavim sam. Ne zelim da bude nesporazuma, a ne zelim ni to da ispadne kako ja ne postojim, i kako sam izmisljeni lik. Mozda nisam zabavan, ali postojim.[/quote]

I ja postojim...ali mi neke ne veruju.. :

Ja se izvinjavam, znam da matorci ovde unose losu atmosferu, ali moram da reagujem. Mislio sam da samo posmatram ponekad sta se desava, ali moram da razjasnim nesto, da ne bi bilo zabune. Ja sam, pre par nedelja, video clanak u ilustrovanoj politici ovom gospodinu, nesi zmaju. U clanku je pisalo i to da trazi likove za price. Posto sam prestao sa sluzbenim putevima, pa ne znam sta cu sa slobodnim vremenom, resio sam da se prijavim preko njegovog sajta. On je moju prijavu, pricu o mom zivotu, uklopio u ovu ovde pricu, jer sam ga zamolio da to ucini on. Ja jos nisam shvatao kako se to vode radi. Kasnije mi je predlozio da nastavim sam. Ne zelim da bude nesporazuma, a ne zelim ni to da ispadne kako ja ne postojim, i kako sam izmisljeni lik. Mozda nisam zabavan, ali postojim.[/quote]

I ja postojim...ali mi neke ne veruju.. :[/quote]

Ej, ja ti verujem. Neke ni meni ne vreuju da postojim! To je, bre, degradiranje licnosti. Al, nema veze, Ena, mi jedno drugom verujemo, zar ne?

ena28:
neki lik:

...evo tek sada...dan je bio prelep, morala sam malo by bike...naravno, u ski opremi... :lol:
...nisi izgleda imala koga da izdrzis... :( ...
...znam, takvi su nasi muskici...ono... zenica, decica, nedeljni rucak, citanje novina, gledanje utakmica...
...a nocu, kad' ostanu sami, oni se, kao, raspomame...
...sve jack do jacka...
...neki, hoces veceras malo da ih *.. :lol: ...
...ZENSKI.. :l
Naravno da te podrzavam,malena :wink:

Glas razuma:
Ja se izvinjavam, znam da matorci ovde unose losu atmosferu, ali moram da reagujem. Mislio sam da samo posmatram ponekad sta se desava, ali moram da razjasnim nesto, da ne bi bilo zabune. Ja sam, pre par nedelja, video clanak u ilustrovanoj politici ovom gospodinu, nesi zmaju. U clanku je pisalo i to da trazi likove za price. Posto sam prestao sa sluzbenim putevima, pa ne znam sta cu sa slobodnim vremenom, resio sam da se prijavim preko njegovog sajta. On je moju prijavu, pricu o mom zivotu, uklopio u ovu ovde pricu, jer sam ga zamolio da to ucini on. Ja jos nisam shvatao kako se to vode radi. Kasnije mi je predlozio da nastavim sam. Ne zelim da bude nesporazuma, a ne zelim ni to da ispadne kako ja ne postojim, i kako sam izmisljeni lik. Mozda nisam zabavan, ali postojim.

I ja postojim...ali mi neke ne veruju.. :[/quote]

Ej, ja ti verujem. Neke ni meni ne vreuju da postojim! To je, bre, degradiranje licnosti. Al, nema veze, Ena, mi jedno drugom verujemo, zar ne?[/quote]

He,he...jel' to ono kad te zenkice vide, pa kazu...auh, ja ovakvog ribana u zivotu nisam videla...ne, ne, ja to ne vidim dobro... ovako nesto ne moze postoji....
(...riban = muskici sa kosinom; u ramenima siroki, u bedrima uski; stomacic ravan; guza malo ); cel. telo ima formu vretena)...
.. :lol: :lol: :lol:...
...da, verujemo... :oops

neki lik:
ena28:
neki lik:

...evo tek sada...dan je bio prelep, morala sam malo by bike...naravno, u ski opremi... :lol:
...nisi izgleda imala koga da izdrzis... :( ...
...znam, takvi su nasi muskici...ono... zenica, decica, nedeljni rucak, citanje novina, gledanje utakmica...
...a nocu, kad' ostanu sami, oni se, kao, raspomame...
...sve jack do jacka...
...neki, hoces veceras malo da ih *.. :lol: ...
...ZENSKI.. :l
Naravno da te podrzavam,malena :wink:

...oni opet zbrissssssssssssssss ->...draga moja nekice-likice...bolje da ti nista nisam predlagala...
(ajde da probamo opet...evo ja cu, pa posle ti...)
...a ko se to nama upvasio.. :lol: ...pa ja i neki-liki samo hocemo da se druzimo, da pricamo...da razmenjujemo telesne...ne, ne...ae,ae,ae...<-ovo je na engl....ovaj...ZNAM... da se duhovno osvezavamo... :lol

babydoll:
Evo i mene, jesam li vam nedostajala?

Nego Ena, drugarice moja, sta se ovde zbiva? Nista mi nije jasno?

JooJ... pa gde si ti...ovde je bilo shizofreno.Vrlo.Neke su me napale da sam ja nesa...i...i...ja uopste nisam mogla da se odbranim...ma, madness...i...i...onda se pojavio jedan vaterpolista :oops: da me brani...a...a...joj, a ja opet mahnula repicem...i opet mi zuji u glavi, i nista mi nije jasno...meni se, babyce-dollyce, svidjaju SVI muski likovi...
...ja sam popaljENA.. :oops: ...i kazi ti meni, zenkice, sta ja da radim.. :?
(...hm...a da me onaj Vodeni malo pokv...ne,ne, mislila sam malo pogasi.. :?:..

babydoll:
Nego malo sam cituckala sta ste se pisali pa viden da neki tamo Otac na sluzbenom putu trazi decu, ja bih volela da imam TATU pa ako me prihvata, tu sam. Nisam ga imala ovako u stvarnom zivotu pa bih volela da se igram mkar u virtuelnom svetu.

Ma on je tata koji voli da se pipka! Al' probaj,da ne bude posle ena mi kriva sto nisam sacekala Oca sa sluzbenog puta. ..
Mmmm...evo ti kiss-kissic sto si opet ovde :lol:

babydoll:
Nego cika Neso ova tvoja prica u potpunosti oslikava moj zivot tako mi je poznato to ~otac na sluzbenom putu~, sad mi je jasno sto je moj lik enina drugarica iz velikog grada. Nego nisam sigurna koliko cu joj biti od pomoci pa moj je zivot upravo takav.

Ena, ena, pomagaj.!

Mozda u ovom virtuelnom zivotu mozemo nesto i da popravimo? Ja bih vise voleo da popravim u stvarnom zivotu, ali sam, nekako trapav. Nisam naucio da pricam sa decom...koja vise i nisu deca. Sada kada je meni stalo da nadoknadim propusteno, njima izgleda nije...Ili mozda jeste, ali je tesko poceti.

ena28:
babydoll:
Evo i mene, jesam li vam nedostajala?

Nego Ena, drugarice moja, sta se ovde zbiva? Nista mi nije jasno?

JooJ... pa gde si ti...ovde je bilo shizofreno.Vrlo.Neke su me napale da sam ja nesa...i...i...ja uopste nisam mogla da se odbranim...ma, madness...i...i...onda se pojavio jedan vaterpolista :oops: da me brani...a...a...joj, a ja opet mahnula repicem...i opet mi zuji u glavi, i nista mi nije jasno...meni se, babyce-dollyce, svidjaju SVI muski likovi...
...ja sam popaljENA.. :oops: ...i kazi ti meni, zenkice, sta ja da radim.. :?
(...hm...a da me onaj Vodeni malo pokv...ne,ne, mislila sam malo pogasi.. :?:..

CCC kakve muke i problemi Ena, slataka, najbolje bi bilo kad bi svi bili jedno, al`ne moze bre sto ti e to uvek tako u zivotu
Da poludissssssss
Nego... sta mislis da ih sve zadrzis??? He, he, he (nemoj nikom da kazes, nasa tajna, OK?) :wink:

Otac na sluzbenom putu:
babydoll:
Nego cika Neso ova tvoja prica u potpunosti oslikava moj zivot tako mi je poznato to ~otac na sluzbenom putu~, sad mi je jasno sto je moj lik enina drugarica iz velikog grada. Nego nisam sigurna koliko cu joj biti od pomoci pa moj je zivot upravo takav.

Ena, ena, pomagaj.!

Mozda u ovom virtuelnom zivotu mozemo nesto i da popravimo? Ja bih vise voleo da popravim u stvarnom zivotu, ali sam, nekako trapav. Nisam naucio da pricam sa decom...koja vise i nisu deca. Sada kada je meni stalo da nadoknadim propusteno, njima izgleda nije...Ili mozda jeste, ali je tesko poceti.

Eh, sta di ti kazem, ponekad pomislim da je kasno, al opet kad mi se javi sve mu oprostim.

Al` malo se javlja i retko, i kad se javi ne znamo sta da pricamo. A meni tako nedostaje...

Nego tatice, cmok, cmok od mene!

Otac na sluzbenom putu:
Eh, sta di ti kazem, ponekad pomislim da je kasno, al opet kad mi se javi sve mu oprostim.

Al` malo se javlja i retko, i kad se javi ne znamo sta da pricamo. A meni tako nedostaje...

Tako jednostavno? Evo i tebi cmok od mene. Pa, sta ima cero? Zivis li nesto lepo?[/quote]

I breeeeee tatooo, pa zar mislis da posle tako dugackog sluzbenog putovanja mozes da pitas Pa sta ima cero? Kako zivis? cccc

babydoll:
Otac na sluzbenom putu:

Tako jednostavno? Evo i tebi cmok od mene. Pa, sta ima cero? Zivis li nesto lepo?

I breeeeee tatooo, pa zar mislis da posle tako dugackog sluzbenog putovanja mozes da pitas Pa sta ima cero? Kako zivis? cccc[/quote]

Misli, misli...Kuca mu je bila kao svratiste. Misli da mu sve to pripada samim tim sto je otac na papiru, to jest, na sluzbenom putu.

Majka:
babydoll:
Otac na sluzbenom putu:

Tako jednostavno? Evo i tebi cmok od mene. Pa, sta ima cero? Zivis li nesto lepo?

I breeeeee tatooo, pa zar mislis da posle tako dugackog sluzbenog putovanja mozes da pitas Pa sta ima cero? Kako zivis? cccc

Misli, misli...Kuca mu je bila kao svratiste. Misli da mu sve to pripada samim tim sto je otac na papiru, to jest, na sluzbenom putu.[/quote]

Da, naravno, razumem...

I breeeeee tatooo, pa zar mislis da posle tako dugackog sluzbenog putovanja mozes da pitas Pa sta ima cero? Kako zivis? cccc[/quote]

Misli, misli...Kuca mu je bila kao svratiste. Misli da mu sve to pripada samim tim sto je otac na papiru, to jest, na sluzbenom putu.[/quote]

Znao sam da ces odmah da se umesas. Nista novo. Dezurni krivac je isao tamo, na te puteve, da se provodi, a ne da radi, da vas hrani. Necu da kvarim deci, i ovim ljudima ovde, raspolozenje. Cero, rekoh ti da sam trapav. Ja bih bolje, kad bih znao.

Otac na sluzbenom putu:

Znao sam da ces odmah da se umesas. Nista novo. Dezurni krivac je isao tamo, na te puteve, da se provodi, a ne da radi, da vas hrani. Necu da kvarim deci, i ovim ljudima ovde, raspolozenje. Cero, rekoh ti da sam trapav. Ja bih bolje, kad bih znao.[/quote]

Vidis da joj je tesko da ti odgovori. Kada ces da shvatis da sve ima svoju cenu. Plati svoju cenu dostojanstveno.

Majka:
Otac na sluzbenom putu:

Misli, misli...Kuca mu je bila kao svratiste. Misli da mu sve to pripada samim tim sto je otac na papiru, to jest, na sluzbenom putu.

Znao sam da ces odmah da se umesas. Nista novo. Dezurni krivac je isao tamo, na te puteve, da se provodi, a ne da radi, da vas hrani. Necu da kvarim deci, i ovim ljudima ovde, raspolozenje. Cero, rekoh ti da sam trapav. Ja bih bolje, kad bih znao.[/quote]

Vidis da joj je tesko da ti odgovori. Kada ces da shvatis da sve ima svoju cenu. Plati svoju cenu dostojanstveno.[/quote]

Razumem, druze sudija. Ko nije gresio, neka prvi baci kamen. Moramo li ti i ja da pricamo istu pricu bas i ovde, pred ovim mladim ljudima. To si volela da radis i pred decom. Ako moras, da odem ja, makar na sluzbeni put?

Vidis da joj je tesko da ti odgovori. Kada ces da shvatis da sve ima svoju cenu. Plati svoju cenu dostojanstveno.[/quote]

Razumem, druze sudija. Ko nije gresio, neka prvi baci kamen. Moramo li ti i ja da pricamo istu pricu bas i ovde, pred ovim mladim ljudima. To si volela da radis i pred decom. Ako moras, da odem ja, makar na sluzbeni put?[/quote]

Pa idi. To si uvek i radio.Nista novo.

Back