Otac na sluzbenom putu:nas cika nesa pokusava da dokaze sebi da moze da manipulise necijim umom............pa je probao da natera ljude da se sami otvaraju, pa kad to nije proslo,poceo je da sastavlja neku novu pricu, da izaziva da se otvore.........ni to ne ide. onda je ubacio nekog oca na sluzbenom putu(ali se zaboravlja ponekad pa pise i u ocevo ime)i majku koja je besna na svog muza(sto je trebalo da izazove otvaranje ljudske psihe jer je to najcesce stanje stvari u danasnjim porodicama-nesloga muza i zene, i roditelja i dece), medjutim stvari se nisu najbolje odvijale.........pa je resio da otera mamu i tatu jer je shvatio da je prenaglio, i da postize kontraefekat. sada ce dozvoliti da se likovi vrate u zabaviste , da se opet opuste pa ce probati ponovo..........a mi cemo sacekati da vidimo kako ce se stvari odvijati............
Ja se izvinjavam, znam da matorci ovde unose losu atmosferu, ali moram da reagujem. Mislio sam da samo posmatram ponekad sta se desava, ali moram da razjasnim nesto, da ne bi bilo zabune. Ja sam, pre par nedelja, video clanak u ilustrovanoj politici ovom gospodinu, nesi zmaju. U clanku je pisalo i to da trazi likove za price. Posto sam prestao sa sluzbenim putevima, pa ne znam sta cu sa slobodnim vremenom, resio sam da se prijavim preko njegovog sajta. On je moju prijavu, pricu o mom zivotu, uklopio u ovu ovde pricu, jer sam ga zamolio da to ucini on. Ja jos nisam shvatao kako se to vode radi. Kasnije mi je predlozio da nastavim sam. Ne zelim da bude nesporazuma, a ne zelim ni to da ispadne kako ja ne postojim, i kako sam izmisljeni lik. Mozda nisam zabavan, ali postojim.[/quote]
I ja postojim...ali mi neke ne veruju.. :

ops
..