Ok evo i ja cu jos jednom da napisem taj link pa se ubedite !!!!!!!!!!!! 
http://www.posta.co.yu/adresnikod/adresovanje.asp Jedinstveni smo u svetu ja mislim po tome sto svi ali bas svi Srbi misle da sve znaju i o svemu imaju misljenje cak i o onome sto prvi put cuju. Nista ne uce a ubedjuju u nesto sto neznaju. Zato nam i tako ide jer "sve ce mo lako", "sve znamo", "sve mozemo", "sve umemo"...Politicari pevaju, igraju, sviraju... Obicne estradne licnosti analiziraju politiku a da pri tom neznaju tacne detalje niti cinjenice vec o politici saznaju iz novina od isto tako neukih novinara... Katastrofa!!!! Glavni problem u Srbiji je neznanje i neprofesionalizam u svim oblastima i delatnostima. Obrazovanje zastarelo, a i takvo kakvo je ne postuje se obrazovan covek i umesto strucnih i kvalifikovanih ljudi na mnogim kljucnim mestima u drustvu se nalae politicki podobni ljudi koji blage veze nemaju sa poslom koji bi trebali da rade. Tonemo, tonemo i tonucemo dok ne izumremo jednog dana jer smo nesposobni da ucimo od drugih. A kako mi da ucimo od drugih, pa mi sve najbolje znamo. Znamo cak i ono sto neznamo.