postaje opasno!!!

• Začetnik teme Začetnik teme malecki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sta se bre vredjas. Eto upravo iz iskustva znas da to sto si napisala nema pojma sa cinjenicama, koje govore da moze i velika devojka da bude tesna i mala da ne bude, cak naprotiv. Takodje nemam manje od 25 i reagovao sam na tvoj savet maleckom jer se ovde svi trude da mu pomognu, a onda ti dodjes i lupas gluposti 8) :wink:

themis e glup si kao znas vec sta,pa ja i zelim da sve malo razdrmam,da se namerno ne slazem,da provociram,to mi je u krvi.Hajde da se svadjamo,A znas sta je posle svadje najsladje,POMIRENJE.Ali ne sa tobom,ti si kreten.

Poenta ove teme bila je duzina penisa,ja kategoricki tvridim da je to bitno,i zato ces sad ti poceti da me vredjas.Iskuliraj,meni je bitno,a ti nadji neku kojoj nije,i sve je OK.Samo znaj zene mnogo lazu o toj temi,i da ne bi povredile decka s koji su,da ih on ne bi ostavio,one lazu kako im to nije bitno.A onda se zale drugaricama o svom uzasnom problemu.A savet nas drugarica je,sestro nadji nesto sa strane,gde ces biti zadovoljena kako ti zelis,a on nek te voda po kaficima i u bioskop! :P :P :P

pa maleckom smo pomogli svojom iskrenoscu,to sto on a i ti nesto u vezi toga ne zelite da cujete,to je druga stvar.A ti priznaj ako smes koliko imas godina,posto mi stvarno delujes kao klinac.

TAKO JE LENS NAPUSI STOKU MOJ JE OK ALI MOJI PROBLEMI SU VIDNO JACI OD NJEGOVIH KOJE JE NAVEO A OVAKVE KAO STO JE OVA CURKA IZ SELA CINE DA FRUSTRACIJI NEMA KRAJA BILO KAKAV DA JE PROBLEM U PITANJU.PS ovo za plicak uma se cak ni ja ne bih setio h aha hah aha ha ha h ah ah

Ko je tebi dao pravo da smatras svoje stavove jedinim ispravnim??????? Ima li neko osim tebe pravo na misljenje?
A da nisi ti neka matora ne`ebana uciteljica koju ni deca ne e`bu, pa si dosla ovde da postrojavas.
Da umes da se sluzis blagodatima foruma lako bi saznala koliko imam godina :wink:

Lens:
Ko je tebi dao pravo da smatras svoje stavove jedinim ispravnim??????? Ima li neko osim tebe pravo na misljenje?
A da nisi ti neka matora ne`ebana uciteljica koju ni deca ne e`bu, pa si dosla ovde da postrojavas.
Da umes da se sluzis blagodatima foruma lako bi saznala koliko imam godina :wink:

THIS IS FOR JUST A GIRL 8)

Ma glupi LENSU ja imam pravo da govorim sta hocu,SHVATI to budalo nedokazana.I verovatno imas MALI kao i lord,pa se sad istresas na meni.Idi u ^urac.Ipak ne smes da kazes koliko imas god. Ti si garantnovano *****,kao i DRUGACIJIodSVIH.

just a girl:
Ma glupi LENSU ja imam pravo da govorim sta hocu,SHVATI to budalo nedokazana.I verovatno imas MALI kao i lord,pa se sad istresas na meni.Idi u ^urac.Ipak ne smes da kazes koliko imas god. Ti si garantnovano *****,kao i DRUGACIJIodSVIH.

Kokosko, imam 28 godina i ne umacem ga u takve imbecile kao sto si ti i nemoj da mi vredjas drugare sa foruma idiote iskompleksirani.

Ljudi, ovo je izgleda hodajuci dokaz da zena moze da bude samo ljuska u kojoj nema nista osim centra "najbolja sam" 8)

Back