B
blansh
Gost
ne znam koliko je ovoj just a girl dovoljno, ali hocu da pitam nase urednike moramo li mi da imamo ovakve gluposti i uvrede na forumu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AU IZ KOJE SI TI LUDARE POBEGLAjust a girl:BLANSH pa zasto zaboga TI osobo ulazis u forum u ovakve teme,ko te tera na to.Bolje idi na ADU,suncaj se i citaj PRAKTICNU ZENU.![]()
Incognito:Hmmm... malo mi je tesko da poverujem da postoje osobe kao 'just a girl', a da znaju da upale kompjuter... Ipak cak i tako prost zadatak zahteva malo mozga, koji doticna osoba, sudeci po izjavama, nema.
E sad, meni ovo deluje kao namerna paljevina.. Mozda zato shto me bundeva zajeb'o sa onom pricicom o nasilju, mada i tamo sam malcice sumnjao... Ovde neshto opasno smrdi (a to nisu moje noge!)...
Kao shto rekoh onomad, internet, a specijalno tzv. Just Conversation (ne-tehnicke forume) uglavnom posecuju isfrustrirane osobe, koje su daleko od toga da su zadovoljne svojim zivotom, pa zato sebi naprave paralelni zivot, neretko totalno suprotni od onoga u realnosti... Te tako osobe koje su u realnom zivotu nesigurne, stidljive, povucene, na internetu postaju samouverene i otvorene... osobe koje su okrutne i beskurpulozne, se pretvaruju u roze zeke... Cak naravno imamo i ekstreme koji se prestavljaju kao osobe suprotnog pola... E sad, ako je 'just a girl' stvarna osoba, gotovo sam 99% siguran da odgovara gore navedenom kliseu.
Cik da vidimo da li ce se ona pojaviti na okupljanjuDodushe, ja necu moci, jer imam previse obaveza koje moram da zavrsim pre nego sto skoknem na letovanje, ali kao sto negde vec rekoh, posle 10-og Septembra, meni ce odgovarati gotovo svaki termin
Poz.
mali k:Eto ja sam prvu devojku imao sa 19 zbog istih problema. Svi zanemarujemo znacaj ove teme,kao je klise, dosadna, provaljena...NIJE. Treba da razgovaramo o velicini kite. Ja sam uvek bio iskompleksiran zbog toga. Verujem ,da mi je bio veci imao bi mnogo vise samopouzdanja i mnogo bi vise riba prevrnuo. Uvek me je bilo blam da se skinem i da ga pokazem, moj drug 20 a ja 13 cm, kako da se poredim sa njim.Poznajem jednog sto ima 23 cm,katastrofa,citavih 10 duzi od mog. A devojke su jos vise krive,umesto da nas stimlimulisu i kazu nesto kao" nije bitna velicina nego tehnika" one se proseravaju " pa najbolji je od 17 do 20" Hvala vam.
blansh:Malecki sve i nije tako strasno, a ako cemo o samopouzdanju ti ga sigurno imas vise nego mnogi, imas hrabrosti da kazes u cemu je stvar, cak i da das sebi nick "Malecki"mozda ti toga i nisi svestan ali sve to govori o tvom samopouzdanju.
ako si hteo potvrdu i ohrabrenje od ucesnika na forumu, mislim da si ih dobio i da svi to stvarno i mislimo.
a sto se tice takvih kompleksa, Incognito je u pravu sto ti je dao primer sa svojim zubima. Ja sam kao klinka bila iskompleksirana zbog malih grudi, mislila sam da ne postoji muskarac koji ne voli ogromne. I prevarila sam se.A sad me boli uvo i ne bih ugradila silikone niti ista slicno, sve da mi ih daju i besplatno.
i jos nesto izmedju duzine od 13 cm i 28 koje neko pomenu, sigurno bih izabrala od 13 8)
Triple Viki:Evo sam bas uzela lenjir u ruke. Decko sta je tvoj problem. Tvoj mali uopste nije mali nego bas kakav i treba da bude. Sve te devojke koje traze 20 i preko ce to tesko naci a i ako nadju nadam se da ce im izaci kroz bulju. Prosecna velicina penisa je od 10-15cm
Bila sam u vezi u kojoj je ljubav prestala, a momak je imao malo preko 20 cm... Mislis da je to nesto znacilo...??? Apsolutno nista... Naprotiv, u vrijeme dok sam pokusavala tu vezu spasiti i spavala s njim, iako nije bilo nimalo zelje, vise bih voljela da mu je bio duplo manji... Lakse bih ga podnosila...just a girl:GAZDARICE,valjda se mi zene bar razumemo.OK,ljubav se ne meri centimetrima,tacno.Ali zamisli da ljubav prestane,i jos ostanes sa 10cm.Malo je sesto,malo je. :wink: :wink: :wink:
just a girl:NE MOGU da verujem.Dopustite malo vi isfrustrirani muskarci sa ocigledno istim problemom,da zene odgovore na taj problem.DA bitna je velicina,i svaka ce te lagati kad kaze da nije.To je kao sto muskarci uglavnom u vecem procentu vole zene sa vecim grudima.Ne mnogo velike,ali ipak da ih ima.E prema tome i sa nama zenama je isto.Ipak frajer treba da ima alatku,a naravno da je tehnika najvaznija.I da 13cm je malo,ti imas problem.Idi kod hirurga.Nema te reci koju ces ovde procitati i da ti resi problem.Uvek ces se idalje plasiti kad ti riba stavi ruku na slic.Istina je bolna ali moras je podneti.![]()
![]()
![]()
Mako:just a girl:NE MOGU da verujem.Dopustite malo vi isfrustrirani muskarci sa ocigledno istim problemom,da zene odgovore na taj problem.DA bitna je velicina,i svaka ce te lagati kad kaze da nije.To je kao sto muskarci uglavnom u vecem procentu vole zene sa vecim grudima.Ne mnogo velike,ali ipak da ih ima.E prema tome i sa nama zenama je isto.Ipak frajer treba da ima alatku,a naravno da je tehnika najvaznija.I da 13cm je malo,ti imas problem.Idi kod hirurga.Nema te reci koju ces ovde procitati i da ti resi problem.Uvek ces se idalje plasiti kad ti riba stavi ruku na slic.Istina je bolna ali moras je podneti.![]()
![]()
![]()
Pa tebe treba staviti u film...
Lord of Chaos:Incognito, ja da sam zensko, samo bih se s' tobom 'ebo, da znas.... 8)
just a girl:OK Malecki,hajde ovako,da ti lepo nadjes neku malu,sitnu devojku,pa mozda tvoj kljuc odgovara njenoj bravi.U njenoj maloj,sitnoj ruci mozda ispadne i OK velicine.Kompromis,OK?
just a girl:OK Malecki,hajde ovako,da ti lepo nadjes neku malu,sitnu devojku,pa mozda tvoj kljuc odgovara njenoj bravi.U njenoj maloj,sitnoj ruci mozda ispadne i OK velicine.Kompromis,OK?