• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zasto cutis? Gukni ptico.

Objasni, kako to: anatomija kaze da ljudi nemaju voljku koja je dizajnirana da se omeksaju zitarice i da zitarice zbog svoje ostrine seku zidove creva, a bogocovek hrani ljude hlebom od tih istih zitarica?

- - - - - - - - - -

Nadahnut je, svi su gresni samo je on bez greha. Kako to, daje ljudima namirnice koje spadaju u nepravilnu ishranu, a uci druge jer ima bozije znanje?

- - - - - - - - - -

en-prosphoron.jpg

on-the-hand.jpg

jesus_bread.jpg

Prvo množenje hljebova se dešava neposredno nakon što je do Spasitelja doprla vijest da je Jovan Krstitelj posječen.

Kako ovo da shvatimo? Imamo dva odgovora.

1. Spasitelj nije znao da hleb nije prirodna hrana covekova jer covek nema voljku poput kokosi koja sluzi da se omeksaju zitarice
2. Hteo da se osveti ljudima jer je izgubio ucitelja iako ga nisu pogubili ljudi nego vladari

Nisu moja otkrica vec ljudi koji se bave naukom.
Kakav je to bog koji kaze da se jede nesto sto izaziva depresiju i bolest, koji hrani ljude hlebom, a ljudi nemaju voljku koju imaju kokosi, koja inace sluzi da se pravilno svari zitarica?

A sta to izaziva depresiju i bolesti, da li ti to znas?
Zapitaj se koliko je otrova u biljnom i zivotinjskom svetu, koje je covek ubacio, a radi cega, radi unistenja sopstvene vrste, da bi samo jaci mogli da prezive.

- - - - - - - - - -

Citat :Objasni, kako to: anatomija kaze da ljudi nemaju voljku koja je dizajnirana da se omeksaju zitarice i da zitarice zbog svoje ostrine seku zidove creva.
Ko kaze da se zitarice ne jedu ?
Po tebi se ne jede meso, mleko, jaja, sirevi.
Znaci ostaje ti povrce i voce i to verovatno u sirovom stanju.
Hajde kreni, pa nam javi kako se osecas.

Na prvom mestu nepravilna ishrana, dokazala nauka.

Kako to, bogocovek a hrani ljude namirnicama (zitarice) koje nisu dizajnirane za coveka?

Pa eto, probaj na sebi,pusti sta kaze "nauka", mnogo toga je nauka rekla, pa promasila.
Isus je bio samo covek, pun Bozijeg duha,a ljudi je hranio i ribom i zedne napojio vinom.

Možda bi trebalo da se nagutamo kamenja da bismo lakše provarili sirove žitarice? Ili da bar lebac pravimo od brašna? :neutral:

Pa to vec radite. Kamen se zove zeolit, jako popularan medju vasim svetovnim delom. Medju duhovnim zitarice koje su dizajnirane kao hrana za ptice.

Voljka je karakterističan deo pribora za varenje kod životinja koje nemaju zube.

I tvoja kiselina zeludca je 10 puta slabija od kiseline mesozdera koji su dizajnirani da se hrane mesom. Posledica je kiselost krvi, pa opet jedes meso.

Kokoska isto kao i ti, nema zube ali ima kljun. To znaci da nije dizajnirana da jede meso jer to nije njena prirodna hrana, ako joj se da meso ona ce ga jesti iako joj je odredjeno da jede zitarice.

Pa to vec radite. Kamen se zove zeolit, jako je popularan medju vasim svetovnim delom, medju duhovnim zitarice koje su dizajnirane kao hrana za ptice.
Zeolit gutaju budale koje nemaju veze sa ishranom. Uglavnom oni koji prebrojavaju zube i mere dužinu creva da bi saznali šta treba da jedu.

I tvoja kiselina zeludca je 10 puta slabija od kiseline mesozdera koji su dizajnirani da se hrane mesom. Posledica je kiselost krvi, pa opet jedes meso.
Životinje mesožderi imaju više hlorovodonične kiseline u želucu da bi se uspešno izborili sa crevnim parazitima i sličnim napastima. Meni to nijepotrebno jer ne jedem ni sirovo ni natrulo meso.
Što se tiče kiselosti krvi, to je naravno velika glupost. I najmanji poremećaji ravnoteže elektrolita dovode do teških poremećaja u funkcionisanju jedinke. Jedina ljudska tečnost čija kiselost se može menjati u većim granicama je mokraća.

Kokoska isto kao i ti, nema zube ali ima kljun. To znaci da nije dizajnirana da jede meso jer to nije njena prirodna hrana, ako joj se da meso i kozice ona kljuca.
Ja imam zube, ali nemam kljun. A ako misliš da kokoška nije dizajnirana da jede meso, idi i vidi čime se i kako hrane kokoške u prirodnoj sredini.

Ja imam zube, ali nemam kljun

Zube koji nisu za meso vec za voce, povrce i orasaste plodove.
Kreator ti je namenio tu hranu, a meso je namenio predatorima i dao im 10 puta jacu zeludacnu kiselinu da bi mogli svariti to meso. link

Zamolio bih te ako diskutujemo da ne pricamo o mojoj ishrani na koju nabacuje PLP niti o tvojoj, vec o hranjenju ljudi od strane ravija nepravilnim namirnicama.
A nepravilne su jer tako kaze Anatomija, post o tome je na prethodnoj strani. Ucenja navode da je bezgresan a tog su misljenja i vernici, misljenja da je imao bozije znanje o svetu koji nas kruzuje i o svetu duhovnom.

Plus je imao kojekave sile i moci da kroti druge, isteruje, stvara, hoda po vodi....kako to, da je imao znanje znao bi osnovu, a to je da ljudi nisu dizajnirani za ishranu zitaricama vec ptice.
Da je recimo hranio golubove hlebovima kao sto je to cinio Tesla pa da prihvatimo, ali imamo situaciju da je hranio ljude a to baca novo svetlo na celu pricu.

Ti bi da prihvatimo tvoje ideje o ishrani kao aksiome, ali to tako ne ide. Jer tvoje ideje su pogrešne.
Ako ćeš po anatomiji, da sam predviđen da se hranim oršastim plodovima, imao bih kljun kao papagaj, jer to je žiivuljka dizajnirana za ishranu orašastim plodovima.
Nije ti tačno ni to da je obilje želudačne kiseline neophodno da bi se hranio mesom. Kao što znamo, svi ljudi mogu da svare meso bez problema.
Nije ti tačno ni da ljudi nemaju zube prikladne za jedenje mesa. Ljudi nemaju zube prikladne za hvatanje mesa u trku jer imaju ruke koje obavljaju taj posao umesto zuba.
I tako dalje...

Treba da razmisliš o jednostavnoj činjenici - nema naroda vegetarijanaca.

Ti bi da prihvatimo tvoje ideje o ishrani kao aksiome, ali to tako ne ide. Jer tvoje ideje su pogrešne.
Ako ćeš po anatomiji, da sam predviđen da se hranim oršastim plodovima, imao bih kljun kao papagaj, jer to je žiivuljka dizajnirana za ishranu orašastim plodovima.
Nije ti tačno ni to da je obilje želudačne kiseline neophodno da bi se hranio mesom. Kao što znamo, svi ljudi mogu da svare meso bez problema.
Nije ti tačno ni da ljudi nemaju zube prikladne za jedenje mesa. Ljudi nemaju zube prikladne za hvatanje mesa u trku jer imaju ruke koje obavljaju taj posao umesto zuba.
I tako dalje...

Treba da razmisliš o jednostavnoj činjenici - nema naroda vegetarijanaca.

Zamolio sam te da ne diskutujemo o mojoj i tvojoj ishrani, jos manje o ishrani papagajima, vec o nepravilnim namirnicama kojima je Isus hranio ljude. Kada si vec pomenuo papagaje sta da se kaze osim da ti asocijativna zona nije razlucila pojmove papagaj i papagajke (sa istima mnogi razbijaju orah), to hoce da pravi problem ako se unosi puno MNG koji slabi neurotransmiterske spojnice, a sam papagaj se ne hrani orasima, cak ni semenkama. Semenke mogu da mu se daju ali umereno, tako kazu oni koji prodaju hranu za papagaje, a iz razloga da bi prodali, kao sto se coveku prodaje meso i zitarice iako to nije njegova prirodna hrana.

Zasto je Isus hranio ljude zitaricama, a zitarice nisu hrana za ljude vec za ptice?

Prvo bi trebalo da dokažeš da su hleb i riba "nepravilne namirnice". I to ti samo po sebi neće biti lako, a neće ti baš ni pomoći da dokažeš da Isus nije imao pojma o zdravoj ishrani.
S moje tačke gledišta, Isus nije tamo izvodio nekakva čudesa, već je primerom uticao da oni koji su imali sakrivene lične rezerve hrane to podele sa drugima.
Istina, to je već čudo samo po sebi da nateraš one prostake iz bronzanog doba da prevaziđu makar za jednu večeru svoju sebičnost.

То могу и ја. Само испод себе поставим паметно стакло и ето ме шетам по води.
znaci ovaj projekat kao i sva druga cuda upucena su ljudskoj volji..i ti si dokaz..odma si potrcao da kazes da i ti mozes... dela koja tvorim i vi cete tvoriti...aj sad izadji iz ogledala i slobodno bez straha prosetaj po vodi..:D

Back