причалица
Buduća legenda
- Poruka
- 45.096
I sam si svestan da svakim danom ima sve vise i vise ateista.
Mislis da je to slucajno ?
naravno da nije, slučajnosti ne postoje.
Ne postim i super mi je
pa dobro....blago tebi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I sam si svestan da svakim danom ima sve vise i vise ateista.
Mislis da je to slucajno ?
Ne postim i super mi je

U tom slučaju ja bih bio gladan, a ti bi živeo u mraku. Bolje ovako.bilo bi bolje kad bi se uzdrzavao od postovanja a postio

Zasto ?
Pa zar je glad i uzdrzavanje od pecenja ono sto je dobro, ono sto nam bog nudi ?
Ja mislim da ovaj zivot treba da nam bude takav da uzivamo u njemu a ne da trpimo
Neko uziva u heroinu, neko u ozderavanjuobzderavanje nije uzivanje

Tajna dugovečnosti je u uživanju
Nisam nigde cuo da svestena lica ili zagrizeni vernici zive duze ali za hedoniste jesamAko mislis na dugovecnost u smislu blagoslova, on se kroz celu istoriju dobijao vezbom i praksama koje su u svim kulturama pracene ciscenjem fizickog tela - postom.
Pa zar je glad i uzdrzavanje od pecenja ono sto je dobro, ono sto nam bog nudi ?
Ja mislim da ovaj zivot treba da nam bude takav da uzivamo u njemu a ne da trpimo
al nije ni čudo 

Nisam nigde cuo da svestena lica ili zagrizeni vernici zive duze ali za hedoniste jesam
Nemam komentar na ovodakle treba da budeš srećan dok trpiš
Nisam nigde cuo da svestena lica ili zagrizeni vernici zive duze ali za hedoniste jesam
Hedonizam je nesto najbolje sto ti ovaj jedan jedini ovozemaljski zivot moze pruziti
Ovo nije sasvim tačno. Pervertovanje osećaja postoji. Ima i naziv. Mislim, to kad priželjkuješ ono što ne voliš.Ne mozes da uzivas a da trpis