Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Пажљиво ме слушај. Не буди тврдоглав и врати се вери православној где су припадали твоји преци. океЈ?Kazi brate, slusam te pazlivo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Пажљиво ме слушај. Не буди тврдоглав и врати се вери православној где су припадали твоји преци. океЈ?Kazi brate, slusam te pazlivo
Пажљиво ме слушај. Не буди тврдоглав и врати се вери православној где су припадали твоји преци. океЈ?
Moj npr deda je jeo kacamak a ja jedem plodove mora, on je nosio opanke a ja Nike patike, on je terao volovska kola a ja vozim dzip Michubishi.......
Bio sam i ja vernik nekada, tako su me vaspitavali roditelji. Vremenom sam shvatio da su to samo suplje price, ispiranje mozga i sl
Mozda sam ti pojasnio malo a mozda si tvrdoglav i ne zelis da razumes ?
To je samo u Srbiji tako, zato sto su razocarani u SPC.
Ja nisam spc, u mojoj crkvi uvek ima vise vernika......
I ja sam zensko![]()

To je samo u Srbiji tako, zato sto su razocarani u SPC.
Ja nisam spc, u mojoj crkvi uvek ima vise vernika......
I ja sam zensko![]()

Isus je bio vegetarijanac
A i Rastko Nemanjic je malo jeo
Kao i Pavle patrijarh
Moj pradeda takodje
It works for me too,osecam se bolje i fizicki i psihicki
cepni votku umesto toga,zaboravices ga ubrzo

Ja sam u Mađarskoj video da milicija (u ono vreme je bila još uvek milicija) privodi ljude da jedu, jerbo Mađari oduvek imaju veliku odbojnost prema toj navadi.sveti sava ga je kod nas ustanovio mislim, cini mi se da drugi manje poste
tj mozda su neke modifikacije u odnosu na svetog savu danas ali valjda je to tako pocelo
mada postoji i muslimanski post ne znam koliko je to i kako
mozda ima veze sto ovde ljudi vole da jedu

I poginu covekEst 4:16 Idi, skupi sve Judejce što se nalaze u Susanu, i postite za me, i ne jedite ni pijte za tri dana ni danju ni noću; i ja ću sa svojim devojkama postiti takođe, pa ću onda otići k caru, ako i nije po zakonu, i ako poginem, neka poginem.
I poginu covek