post sexem

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koliko vam je vazno da vam partner/ka ne djipi iz kreveta odmah posle seksa?
(odmah se tusira, oblaci, pali TV, nesto drugo - nebitno...)
To mi izgleda ponizavajuce, kao da bezi od necega...

Koliko vam treba potvrda da ste bili dobri? Koliko to utice na sledeci sekas?

(iz neke sinocne serije na re-te-se 1...)

bezi kuci
muzu
...

Jel ti bilo lepo? Jel ti bilo lepo? Jel ti bilo lepo? Jel ti bilo lepo? Jel ti bilo lepo? Jel ti bilo lepo? Jel ti bilo lepo? Jel ti bilo lepo? Jel ti bilo lepo? Jel ti bilo lepo? Jel ti bilo lepo? Jel ti bilo lepo? Jel ti bilo lepo? Jel ti bilo lepo? Jel ti bilo lepo? Jel ti bilo lepo? Jel ti bilo lepo? Jel ti bilo lepo? Jel ti bilo lepo? Jel ti bilo lepo? Jel ti bilo lepo? :))))

Jel ti bilo lepo? Jel ti bilo lepo? Jel ti bilo lepo? Jel ti bilo lepo? Jel ti bilo lepo? Jel ti bilo lepo? Jel ti bilo lepo? Jel ti bilo lepo? Jel ti bilo lepo? Jel ti bilo lepo? Jel ti bilo lepo? Jel ti bilo lepo? Jel ti bilo lepo? Jel ti bilo lepo? Jel ti bilo lepo? Jel ti bilo lepo? Jel ti bilo lepo? Jel ti bilo lepo? Jel ti bilo lepo? Jel ti bilo lepo? Jel ti bilo lepo? :))))

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Sta ce mi bilo kakva potvrda kakav je sex bio, ako sam bila prisutna? Te potvrde ( je l' bilo lepo?) su vazne ljudima na pocetku, kad nisu sigurni. Nekad ostanemo tu gde smo, nekad ne, sve zavisi od okolnosti, nema pravila.

aj jos malo molim te aj jos malo molim te aj jos malo molim te aj jos malo molim te aj jos malo molim te aj jos malo molim te aj jos malo molim te aj jos malo molim te aj jos malo molim te aj jos malo molim te aj jos malo molim te aj jos malo molim te aj jos malo molim te aj jos malo molim te aj jos malo molim te:)

aj jos malo molim te aj jos malo molim te aj jos malo molim te aj jos malo molim te aj jos malo molim te aj jos malo molim te aj jos malo molim te aj jos malo molim te aj jos malo molim te aj jos malo molim te aj jos malo molim te aj jos malo molim te aj jos malo molim te aj jos malo molim te aj jos malo molim te:)

Danas si nešto extra raspoložen. Da nisi našao novu lj***v? :lol:

Koliko vam je vazno da vam partner/ka ne djipi iz kreveta odmah posle seksa?
(odmah se tusira, oblaci, pali TV, nesto drugo - nebitno...)
To mi izgleda ponizavajuce, kao da bezi od necega...

Koliko vam treba potvrda da ste bili dobri? Koliko to utice na sledeci sekas?

(iz neke sinocne serije na re-te-se 1...)

pa ne znam za te potvrde, to se vise nasluti, oseti, lebdi u vazduhu. ne volim bas otvoreno da me kao nesto hvali, bas mi je to trulo. niti ja dajem neko direktne komplimente. bezeveze mi je to.
ali volim da delim neznosti posle i da budem bas ko pravo razmazeno mace. ili pripitomljeni ris, kako je definisao :lol:

i najvise volim kad on lezi na ledjima a ja pored njega na stomaku, nalkcena na njegove grudi,, sa bradom na svojim rukama. i tako pricamo i gledamo se i ljubimo se i lencarimo.

Back