Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.274
Uzdrzavate li se sex-a za vreme posta i sta o tome kaze biblija ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne naidjoh u Bibliji na takvu zabranu ... ti jesi?
Kao onokad kazu da ne valja da ti crna macka predje put, da nesmes da istresas stolnjak po mraku napolju, da ne bacas djubre nocu.........ma sve neki obicaji do mogama, ja na to nisam nigde naisla citajuci Bibliju i ne znam ni gde bi potrazila takav podatak sada... ali mnogi tako kazu, a cula sam i da se tokom posta ne sme psovati i jos mnogo toga
Tad samo drkkam.Uzdrzavate li se sex-a za vreme posta i sta o tome kaze biblija ?
ma, ja na to nisam nigde naisla citajuci Bibliju i ne znam ni gde bi potrazila takav podatak sada... ali mnogi tako kazu, a cula sam i da se tokom posta ne sme psovati i jos mnogo toga
Kao onokad kazu da ne valja da ti crna macka predje put, da nesmes da istresas stolnjak po mraku napolju, da ne bacas djubre nocu.........ma sve neki obicaji do moga
Pa da se uzdrzavas toliko od sex-a za veliki post malo je glupo.
Stvarno su neki vernici odlepili
Forumaši und forumašice nemaju seks ni kad se ne posti..to je naučno dokazano...
ma, ja na to nisam nigde naisla citajuci Bibliju i ne znam ni gde bi potrazila takav podatak sada... ali mnogi tako kazu, a cula sam i da se tokom posta ne sme psovati i jos mnogo toga
Misionarski polozaj je dozvoljen. Pitaj popa ako meni ne verujes.
U cilju pravljenja dece ili seksa radi?
Vernici se jel y.bu samo zbog pravljenja dece. Nema uzivanja na zemlji![]()
E ako pop kazePitaj popa ako meni ne verujes.
To se valjda samo misionari smiju kresati u toj poziciji .?Misionarski polozaj je dozvoljen. Pitaj popa ako meni ne verujes.
To se valjda samo misionari smiju kresati u toj poziciji .?
Moracemo da pitamo Juticu !![]()