- Poruka
- 41.986
Muškarcu je žena potrebna da postane ćelav od stresa

Nemamo uticaj na genetiku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Muškarcu je žena potrebna da postane ćelav od stresa
Volela bih ponekad da imam te moci![]()
HeyBolesno.
Uzimate im genetski materijal svakodnevno![]()
Zar je i to sad postalo loseUzimate im genetski materijal svakodnevno
Samo konstatujem.Zar je i to sad postalo lose?
Ne, što?Heyustala na levu nogu?
Nista, sorryNe, što?
Ja ustala na lijevu nogu jer smatrm bolesnim što neko smatra da muškarac nije čovjek ako se nije oženio i stekao pprodicu?Nista, sory
Hej, ja se samo salim, ne ljuti seJa ustala na lijevu nogu jer smatrm bolesnim što neko smatra da muškarac nije čovjek ako se nije oženio i stekao pprodicu?
Važi, ustala sam na lijevu nogu.
Ne ljutim se, šta ti jeHej, ja se samo salim, ne ljuti se, ja ne mislim tako, valjda znas.
Tema je takva, svako misli I pise sta zeli, to je ok.
Slazem se u pvom delu odgovora.Tema je u najbezbolnijem slucaju paradoks jer zene vole formirane muskarce koji su vec postali "ljudi" po tim merilima. Ni jedna zena ne voli nekog nesamostalnog vakog nakog muskarca.
Na protiv, kada zena oseti potrebu da ga menja, pisi propalo u tom odnosu.
S druge strane, pitanje je sta to zene nude tom nekom oformljenom muskarcu? Crvenkapa korpicu iz dm i lilija?
One ti daruju sebe kako bi imao šta da obožavašTema je u najbezbolnijem slucaju paradoks jer zene vole formirane muskarce koji su vec postali "ljudi" po tim merilima. Ni jedna zena ne voli nekog nesamostalnog vakog nakog muskarca.
Na protiv, kada zena oseti potrebu da ga menja, pisi propalo u tom odnosu.
S druge strane, pitanje je sta to zene nude tom nekom oformljenom muskarcu? Crvenkapa korpicu iz dm i lilija?
Slab odnos imam prema objektima.One ti daruju sebe kako bi imao šta da obožavaš
Da, potrebna mu je žena, ali i ženi je potreban muškarac da bi se realizovala kao žena.posmatrajuci jednog starog momka dosla sam do pitanja
da li je muskarcu potrebna zena da on postane covek?
Sto jednostavno ne kaze da ima tentickles kink a ne da izmislja da je dobro za bubrege.A moze da se postavi i pitanje "da li je zeni potreban muskarac da bude zena"
Pogledajte prilog 1679913
То ствара добру децу. Али кад одрасте и ако буде сам тај неће моћи да буде добар, поготово ако још схвати да га је васпитање осакатило за функционисање у друштву где се то не цени. Ја сам био добро дете, одувек сам сам, па јако добро то знам.Ne.Potrebno mu je dobro vaspitanje I uporiste u porodici iz koje dolazi.
A nakon toga, najcesce I bude to dobar covek, ili ostvaren kvalitetan muskarac.
Зато што ће нпр. стидљиви мушкарци заувек бити сами, поготову ако су упали у депресију због самоће. Њих обавезно сврстате у исти кош са неваспитаним људима, коцкарима и сл. јер су и они исто сами па имате предрасуде.ako sve to ima ne vidim razlog zbog cega je sam i zasto nije stvorio porodicu?
He he, konačno neko o problemima nas muškaraca. Inače se ceo svet vrti oko žene i njenog reproduktivnog organa, muškarci su samo potrošna roba. I sad kad ženska uloga jača, ona još uvek zadržava privilegije koje ima kao žena. Još samo da mogu da veštački prave decu, muškarci postaju nepotrebni. I zato muški mnogi beže u zavisnosti, u depresiju zbog samoće, da, i česta samoubistva.То ствара добру децу. Али кад одрасте и ако буде сам тај неће моћи да буде добар, поготово ако још схвати да га је васпитање осакатило за функционисање у друштву где се то не цени. Ја сам био добро дете, одувек сам сам, па јако добро то знам.
Зато што ће нпр. стидљиви мушкарци заувек бити сами, поготову ако су упали у депресију због самоће. Њих обавезно сврстате у исти кош са неваспитаним људима, коцкарима и сл. јер су и они исто сами па имате предрасуде.
Ne, naprotiv, zena unosi u muskarca zelju da vara, da bude prevarant, da bude kao mediokriteti , da bude snalazljiv i lazljiv, okretan i ono sto zene kazu , ako sam te poebala ne znaci da mi se svidjas, na sta je normalan odgovor svake osobe, tacno ali mi ipak igra ispod stomaka kad se poebemo i osecamo postovanje jedno prema drugom, a postovanje tesko ide ako postoje ocekivanja koja nisu postavljena dobro , a iznevere se..posmatrajuci jednog starog momka dosla sam do pitanja
da li je muskarcu potrebna zena da on postane covek?