Pošlo mi zmu sliku

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.922
Zmu mi je na balkanu i poslo mi sliku i onako odoka udebljo se + 7 kila

!

Ja sam odma rekla "jadan nebio sta to uradi od sebe"

Danas sam odma kupila novu vagu

I sutra će da ga dočeka samo supica bez ičega više !

Nego da pitam vas muskitje ovde

Kakve vi dijete koristite da skinete višak ?

Seks to je jasno NEGO me zanima sta od hrane ubacujete u kljun

Zmu mi je na balkanu i poslo mi sliku i onako odoka udebljo se + 7 kila

!

Ja sam odma rekla "jadan nebio sta to uradi od sebe"

Danas sam odma kupila novu vagu

I sutra će da ga dočeka samo supica bez ičega više !

Nego da pitam vas muskitje ovde

Kakve vi dijete koristite da skinete višak ?

Seks to je jasno NEGO me zanima sta od hrane ubacujete u kljun

Hrani ga normalno ali ga nateraj da oznoji zadnjicu.
Bice ti lepsi i zdraviji bez kukanja kako mu ne das da jede.

Ako vec ne moze da radi nesto pored kuce moze da radi vezbe ili da ide u teretanu.
Ili mi ga posalji ovamo u prolece u cistimo trnje, ne treba da placas :lol:

Atkins dijeta Dijeta bez ugljenih hidrata / Proteinska dijeta
Ova dijeta se sastoji od unosa namirnica koje sadrže veliku količinu proteina sa, jedva primetnim, procentom ugljenih hidrata. u pitanju je dijeta koja je namenjena osobama koje bi trebale da izgube veći broj kilograma
Dijeta se sastoji od tri faze. Takođe, postoji i četvrta faza koja je u stvari održavanja postignutog. U prvoj fazi ograničava se unos ugljenih hidrata na svega 20 grama dnevno. Dužina ove faze je 2 nedelje. U fazi dva dolazi do laganog uvođenja ugljenih hidrata, naročito kroz povrće, a u trećoj fazi formira se optimalna količina ugljenih hidrata koju bi osoba mogla da unosi duži period a da nema problema sa težinom
Kada se eliminišu ugljeni hidrati iz dnevnih obroka, jetra pretvara masne naslage u glukozu, a dodatni proizvodi te sinteze su toksični ketoni. Ketoni potiskuju apetit, čime se manje jede pa nastupa gubitak telesne mase. Pošto da kroz dijetu nije razmotren unos vitamina i minerala autor dijete je preporučio uzimanje vitaminskih pilula koje će nadoknaditi očigledan deficit vitamina i minerala......
evo ti link http://www.dijeta.net/atkins_dijeta.htm

Ne dijete, prvo i osnovno je fizička aktivnost i mnogo je lakše to nego gladovati po ceo dan i odricati se svega.
Izbacivanje slatkiša i minimalna upotreba hleba i peciva i nema šanse da ne bude dobrih rezultata.

Back