Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
Pa više od polovine kosovara je u Srbiji. U Beogradu da budem precizna. Tako da im je trula ta žvaka...
Odu dole kvartalno, samo da podignu keš koji im plaćamo da se vode da su odande.
Ojadiše Srbiju..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa više od polovine kosovara je u Srbiji. U Beogradu da budem precizna. Tako da im je trula ta žvaka...
Odu dole kvartalno, samo da podignu keš koji im plaćamo da se vode da su odande.
Znaju li Srbi riješiti ijedan problem, a da ne koriste ili oružanu pobunu koja ih zakopa dublje nego da je nisu poduzeli ili da jednostavno pokupe stvari i odu? Valjda postoji način da Srbi ostanu živjeti na Kosovu pa makar ono bilo priznato od strane Srbije kao neovisna država. Uvijek ili bijeg ili suludi otpor.Спрема се егзодус Срба са Косова. Гледам емисију после ручка. Јанди људи
Не могу да верујем да ми не радимо ништа поводом тога што су Шиптари на северу. Узели газиводе, таблице, њихова полиција је сада на северу...
Остајемо без свега
layes da ce preuzeti kontrolu nad 4 srpske opstine. LAZES!Јављају се људи у емисију "После ручка". Срби су са Косова, већином са севера.
Они желе да остану, али кажу да су нажалост да су приморани да напусте јер нико не брине о њима.
"Ја не желим да идем, одавде нема боље нигде"... "Али народ се плаши, знам неке који се спремају да напусте..."
Ми само попуштамо Албанцима, наша власт само спушта црвене линије. Сада смо им дозволили и оно што споратумно не смеју - да њихова "полиција" буде на северу покрајине. Све смо им дали. Све.
"Сами смо. Осећамо се сами." каже човек преко телефона. Жалост
28. или 29. маја, албанци ће пееузети контролу над 4 српске општине на северу КиМ.
Da li bi volela da si na njihovom mestu? Novac sa svih strana, placa Kosovo, placa Srbija, placa UN.Pa više od polovine kosovara je u Srbiji. U Beogradu da budem precizna. Tako da im je trula ta žvaka...
I ja bih im porućio da beže. Ionako će da beže. Tamo ne postoje uslovi za život.Јављају се људи у емисију "После ручка". Срби су са Косова, већином са севера.
Они желе да остану, али кажу да су нажалост да су приморани да напусте јер нико не брине о њима.
"Ја не желим да идем, одавде нема боље нигде"... "Али народ се плаши, знам неке који се спремају да напусте..."
Ми само попуштамо Албанцима, наша власт само спушта црвене линије. Сада смо им дозволили и оно што споратумно не смеју - да њихова "полиција" буде на северу покрајине. Све смо им дали. Све.
"Сами смо. Осећамо се сами." каже човек преко телефона. Жалост
28. или 29. маја, албанци ће пееузети контролу над 4 српске општине на северу КиМ.
Neće ni Albanci da žive na KiM. Beži sako ko može.Znaju li Srbi riješiti ijedan problem, a da ne koriste ili oružanu pobunu koja ih zakopa dublje nego da je nisu poduzeli ili da jednostavno pokupe stvari i odu? Valjda postoji način da Srbi ostanu živjeti na Kosovu pa makar ono bilo priznato od strane Srbije kao neovisna država. Uvijek ili bijeg ili suludi otpor.
Plaća vučić ali i od mojih para da imaju našu lk.Koji to keš plaćate? O čemu ti pričaš?
Znaju li Srbi riješiti ijedan problem, a da ne koriste ili oružanu pobunu koja ih zakopa dublje nego da je nisu poduzeli ili da jednostavno pokupe stvari i odu? Valjda postoji način da Srbi ostanu živjeti na Kosovu pa makar ono bilo priznato od strane Srbije kao neovisna država. Uvijek ili bijeg ili suludi otpor.
Vučić je odgovoran za to...provodio je taktiku kuvanja žabe i stalno pomerao naše crvene linije stalno uzmičući...još je nagovorio Srbe da napuste policiju i institucije u koje ih je on ugurao kad je ukinuo elemente srpske državnosti na severu Kosova...
Srbijanci nemaju taj kapacitet...oni mogu samo da zive kao robovi ili tlacitelji. Nasljedje od turaka.
Ukrajinci sada i Poljaci u budućnosti su im samo oružje protiv Rusije....oni mrze Ruse patološki..ne samo zato što su im kao najveća nuklearna sila glavna konkurencija...nego zato što Amerikom vladaju Hazari cionisti koji su izgubili državu od strane Rusije...zato što su ti Hazari cionisti ujedno i satanisti kojima smeta Pravoslavlje koje je najmanje iskvareno od svih grana hrišćanstva...ovo je rat za dominaciju svetom i verski i rasni...
Nema veze. Pakistancima, Nepalcima, Filipincima i Bangladešanima će biti super na Kosovu.Neće ni Albanci da žive na KiM. Beži sako ko može.
Neće. Umiraće od osiromašenog uranijuma.Nema veze. Pakistancima, Nepalcima, Filipincima i Bangladešanima će biti super na Kosovu.
Neće. Umiraće od osiromašenog uranijuma.
da...kad kažem Vučić je odgovoran ja mislim i na ceo režim koji ga podržava, klanja mu se i gradi kult ličnostiнетачно. одговорни су сви они који су то гледали и ћутали, једно 5000 службеника државе
уставни суд, тужиоци, муп, биа....како може један човек све то да изведе? па никако
ал удружена ЗАВЕРА може.
pusti te jevrejske priče gde se sve izvodi od Noja i narodi proglašavaju za narode izvedene od nekih njegovih potomaka ..to su jevrejske budalaštine naročito to sa preslikavanjem haplogrupa na potomke Nojeve...nikakve mi veze sa tim plemenom nemamo... eventualno su Hazari lažni Jevreji srpsko ruskog porekla...poturice sa kompleksom...Германи, Р1б су потомци Јакова, а Руси Р1а Есава. тј Рсава
Rusi im smetaju iz razloga koje sam objasnio....osim toga Rusiju žele da pokore i zbog resursa koje Rusija ima......mi im smetamo jer smo isto što i Rusi..jedini stvarno slobodarski narodi među Slovenima....smetamo im verovatno i iz nekih mističnih razloga s obzirom da se oni dosta bave ritualima i ezoterijom...možda imaju neka proročanstva da mi i Rusi možemo da im dođemo glave..ili ih je Satana usmerio na nas kao glavne prepreke novom svetskom poretku..možda im smeta naša prošlost koju su sakrili preko bečko berlinske škole.....kako bilo i šta god bilo iz nekog razloga smetamo im mi i Rusi... tu se slažemoне смета им православље, сметају им Срби и Руси, које год вере били
бугаре и грке нико не дира?
опет Срби су једино у православљу остали Србима, па отуда људи мисле да им православље смета
нетачно Срби им сметају и Руси.
наравно пре овога су побили све остале слободне народе света....
Израелци, тј потомци Јакова су украли благослов од Есава, тј Руса, и морају их истребити.
ето то је сва памет око свега што се дешава последњих 500 година у нападима на Русију.
како неће успети сва пророчанства падају у воду, и то је веееелики проблем!
не за мене, већ за оне који приносе жртве....
....mi im smetamo jer smo isto što i Rusi..jedini stvarno slobodarski narodi među Slovenima....smetamo im verovatmno i iz nekih mističnih razloga s obzirom da se oni dosta bave ritualima i ezoterijom.
bez uvrede ali vi ste srpsko pleme koje je imalo sopstvenu državnost i koje je komunizam postavio u rang zasebnog naroda...među Srbima nekad ste bili elitno najslobodarskije pleme..sad kad ste se odvojili izgubili ste slobodarski duh i zato ste i prišli NATO paktu koji vas je bombardovao kad i nas u Srbiji...Jedini slobodarski narod medju Slovenima smo mi Crnogorci. I vi i Rusi imate robovlasnicko nasljedje i zelju za osvajanje nevinih zrtava, zato zapad mora da se pazi i bori protiv.![]()
![]()
bez uvrede ali vi ste srpsko pleme koje je imalo sopstvenu državnost i koje je komunizam postavio u rang zasebnog naroda...među Srbima nekad ste bili elitno najslobodarskije pleme..sad kad ste se odvojili izgubili ste slobodarski duh i zato ste i prišli NATO paktu koji vas je bombardovao kad i nas u Srbiji...
Milošević je Crnogorac poreklom...nemojte više da nam šaljete takve vođe..bavite se svojom državom a ne nama u SrbijiMi smo i sada najslobodarskije srpsko pleme. NATO je dobar i bombardovao Milosevica ne Srbe. Vodimo i vodicemo vas ka i vjekovima unazad.![]()
![]()
Milošević je Crnogorac poreklom...nemojte više da nam šaljete takve vođe..bavite se svojom državom a ne nama u Srbiji
dal je bio psihički bolesnik ne znam...al da nas je sve upropastio jeste...najviše je zavio u crno Krajišnike i Srbe sa Kosova pa i ove u Bosni....On je bio psihicki bolesnik iz bolesne porodice samoubistava. Sve je zavio u crno, prije svega nas Crnogorce...
da...kad kažem Vučić je odgovoran ja mislim i na ceo režim koji ga podržava, klanja mu se i gradi kult ličnosti
pusti te jevrejske priče gde se sve izvodi od Noja i narodi proglašavaju za narode izvedene od nekih njegovih potomaka ..to su jevrejske budalaštine naročito to sa preslikavanjem haplogrupa na potomke Nojeve...nikakve mi veze sa tim plemenom nemamo... eventualno su Hazari lažni Jevreji srpsko ruskogporekla...poturice sa kompleksom...
Rusi im smetaju iz razloga koje sam objasnio....osim toga Rusiju žele da pokore i zbog resursa koje Rusija ima......mi im smetamo jer smo isto što i Rusi..jedini stvarno slobodarski narodi među Slovenima....smetamo im verovatno i iz nekih mističnih razloga s obzirom da se oni dosta bave ritualima i ezoterijom...možda imaju neka proročanstva da mi i Rusi možemo da im dođemo glave..ili ih je Satana usmerio na nas kao glavne prepreke novom svetskom poretku..možda im smeta naša prošlost koju su sakrili preko bečko berlinske škole.....kako bilo i šta god bilo iz nekog razloga smetamo im mi i Rusi... tu se slažemo