Последњи егзодус Срба са Косова

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Спрема се егзодус Срба са Косова. Гледам емисију после ручка. Јанди људи

Не могу да верујем да ми не радимо ништа поводом тога што су Шиптари на северу. Узели газиводе, таблице, њихова полиција је сада на северу...

Остајемо без свега

Не могу да верујем да ми не радимо ништа поводом тога што су Шиптари на северу. Узели газиводе, таблице, њихова полиција је сада на северу...

Остајемо без свега
Vučić je odgovoran za to...provodio je taktiku kuvanja žabe i stalno pomerao naše crvene linije stalno uzmičući...još je nagovorio Srbe da napuste policiju i institucije u koje ih je on ugurao kad je ukinuo elemente srpske državnosti na severu Kosova...

Poslednja izmena:

Остајемо без свега
Kako ne radimo, evo vucic nas razoruzava..

Остајемо без свега
Ostacemo mi i bez Nisa jer nismo mnogo pametan narod, svako gleda svoje dupe i interes i takav narod ne zasluzuje da ima svoju zemlju!

Јављају се људи у емисију "После ручка". Срби су са Косова, већином са севера.

Они желе да остану, али кажу да су нажалост да су приморани да напусте јер нико не брине о њима.

"Ја не желим да идем, одавде нема боље нигде"... "Али народ се плаши, знам неке који се спремају да напусте..."

Ми само попуштамо Албанцима, наша власт само спушта црвене линије. Сада смо им дозволили и оно што споратумно не смеју - да њихова "полиција" буде на северу покрајине. Све смо им дали. Све.

"Сами смо. Осећамо се сами." каже човек преко телефона. Жалост :(

28. или 29. маја, албанци ће пееузети контролу над 4 српске општине на северу КиМ.

Nisu oni napravili neprijatelje sami sebi nego je zapad to sve organizovao i to je moralo da se sasece.
postoji nešto što se zove meka sila..mogli su preventivno da pre deset dvadeset trideset godina rade na rusofilstvu kod Ukrajinaca..oni su bili pasivni i zapad je to iskoristio da pretvori Ukrajince u antiruse...zapad samo koristi politiku zavadi pa vladaj..Rusi su pristali da budu zavađeni sa sebi najbližim narodom kao i mi devedesetih i pre toga početkom dvadesetog veka...

postoji nešto što se zove meka sila..mogli su preventivno da pre deset dvadeset trideset godina rade na rusofilstvu kod Ukrajinaca..oni su bili pasivni i zapad je to iskoristio da pretvori Ukrajince u antiruse...zapad samo koristi politiku zavadi pa vladaj..Rusi su pristali da budu zavađeni sa sebi najbližim narodom kao i mi devedesetih...
Zahvaljujuci onom veleizdajniku gorbacovu.

Напуштена Славонија .. Книн ... данас КиМ .. сутра РС .....
to je program zapada koji nas vidi kao male Ruse a koji sprovodi naša služba preko naših političara...ako se ovako nastavi završićemo kao Kurdi...bez države...posle Kosova otvara se pitanje republike Srpske pa Sandžaka, pa Vojvodine, pa istočne Srbije...tome nema kraja...

Ма какви 'мали руси'...

Јесу ли Индијанци ..АПАЧИ били 'руси' американцима ....

Да ли су Дачани били 'Руси' Римљанима

Јесу ли биле Инке 'Руси' Конкистадорима

Тако се то ради кадао свајаш регион

Изабереш најбројнији народ па га угазиш
što ne ugaze i razdele Poljake naprimer? mnogo su brojniji od nas...što ih ne zakrve sa Česima i Slovacima? što ne zakrve Čehe i Slovake međusobno...
zato što im je cela geopolitika uperena protiv Rusa i svih potencijalnih ruskih saveznika...

Полако ....

Ево сада газе Украинце ..... Дожи ће на ред и Пољаци

Уосталом и Пољска је била подељена три века межу царском Германијом и Царском русијом .... и опетће
Ukrajinci sada i Poljaci u budućnosti su im samo oružje protiv Rusije....oni mrze Ruse patološki..ne samo zato što su im kao najveća nuklearna sila glavna konkurencija...nego zato što Amerikom vladaju Hazari cionisti koji su izgubili državu od strane Rusije...zato što su ti Hazari cionisti ujedno i satanisti kojima smeta Pravoslavlje koje je najmanje iskvareno od svih grana hrišćanstva...ovo je rat za dominaciju svetom i verski i rasni...

Они желе да остану, али кажу да су нажалост да су приморани да напусте јер нико не брине о њима.

"Ја не желим да идем, одавде нема боље нигде"... "Али народ се плаши, знам неке који се спремају да напусте..."

Ми само попуштамо Албанцима, наша власт само спушта црвене линије. Сада смо им дозволили и оно што споратумно не смеју - да њихова "полиција" буде на северу покрајине. Све смо им дали. Све.

28. или 29. маја, албанци ће пееузети контролу над 4 српске општине на северу КиМ.

Беш'те амо, који ћете кур ац тамо ?
Има места, ако треба згураћемо се - а не треба !

Ако је икако могуће искључите дугме за инат и оно за понос.
Оставите Шипце да труле у озраченом простору.

Pa više od polovine kosovara je u Srbiji. U Beogradu da budem precizna. Tako da im je trula ta žvaka...
Odu dole kvartalno, samo da podignu keš koji im plaćamo da se vode da su odande.
Немој тако. Фамилија моје прабабе је протерана из Призрена за време другог рата. Забрањен им је повратак. Нико се никада више од њих није враћо на КиМ сем мог ђеда као војно лице

Idu na miting SNS-a.

Back