Poslednji dejt sa forumašicom

Sebastian6

Iskusan
Poruka
5.298
Upravo se završio moj poslednji dejt sa forumašicom.
Ovo na slici sam ja, ovako sam se obukao, i za divno čudo- oduševila se
Pitanje- kad oboje unapred znate da vam je to poslednji susret, da li pažljivo birate garderobu?
Da li imate nekih predloga šta obući za poslednji dejt?
1723202257290.jpeg

Samo ozbiljni odgovori, šalterski službenici kao i zaposleni u skroz dobrim pekarama stop :ok:

Šta je uopšte poslednji dejt? To mi deluje kao oksimoron. Dejt podrazumeva da posle toga postoji neka perspektiva, ako je poslednji, onda koji moj uopše ideš na njega? Ili si možda hteo da kažeš oproštaj ili nešto slično umesto dejt. Da, u tom slučaju neka crnina nije loš izbor 😉

Šta je uopšte poslednji dejt? To mi deluje kao oksimoron. Dejt podrazumeva da posle toga postoji neka perspektiva, ako je poslednji, onda koji moj uopše ideš na njega? Ili si možda hteo da kažeš oproštaj ili nešto slično umesto dejt. Da, u tom slučaju neka crnina nije loš izbor 😉
Uvek samo jedna strana zna kada je dejt poslednji.

Pitanje- kad oboje unapred znate da vam je to poslednji susret, da li pažljivo birate garderobu?
Pogledajte prilog 1591203

Samo ozbiljni odgovori, šalterski službenici kao i zaposleni u skroz dobrim pekarama stop :ok:
ja bi odje sa moderatorkom jednom
bila mene mislin kazala ma to ti ima bude sredjeno samo se javi
A muja Paolina me prevarila nasla drugog
mislin da je u oitanju @Karadjordje

1723233035459.png

Back