Poslednje reči Adolfa hitlera?

rokavec

Ističe se
Poruka
2.144
Ovo sam našao na netu i zadalo mi je glavobolju... namerno pišem na temi filozofija jer smatram da će filozofi ili filozofi amateri znati najbolje da popričaju o ovoj temi...
jako me zanima šta mislite o ovim tečima?

i die with a joyful heart in the knowledge of our infinite achievements and of a contribution unique in the history that bears my name

Adolf Hitler neposredno pre ispaljivanja metka samom sebi u blavu

Gospodo... padaju mi na pamet malo čudne misli... :)

koji li je to svet koji će nositi njegovo ime?

Koji je to budući ujedinjeni svet??

prolazi mi koz glavu poprilično luda i jeziva ideja...

da nije možda dao testament da se stvara amerika koja složićete se po svemu sudeći liči na NACI nemačku...

znamo dobro da je ista ta amerika inicirala stvaranje eu... u kojoj je sasvim slučajno nemačka najača :)

ajmo gospodo filozofi :)

Kako vama zvući poslednja hitlerova rečenica i Šta se krije iza nje ;)

p.s.... ja nisam stručan , nisdam filozof niti intelektualac ali umem onako MALO dublje da razmišljam a ove njegove reči su me baš zamislile :)

ŠTA SE KRIJE IZA OVOGA I ŠTA JE HTEO HIĆA DA KAŽE I PORUČI SVETU ;)

Poslednja izmena:
a da batalis sa provokacijama...Hitler se ubio sam u sobi,sa zenom....nikoga nije bilo oko njega da cuje njegove poslednje reci,niti je rekao ovo sto si ti postavio...otkud ti to?? ovih dana,pre mozda 15-ak,umro je Rochus Misch,Hitlerov telohranitelj,covek koji je bio tu,sve vreme pre i posle samoubistva,ispred vrata je cekao Borman,koji je kad je cuo pucanj,pozvao strazare da udju unutra.....nikakvih govora nije bilo

adolfhitler63.jpg

Хитлер је највероватније погинуо у оном атентату "Валкира".
У малом затвореном простору, бункеру, експлодирала је експозивна направа метар од њега и он је као остао неповређен. Јасно је да је он ту погинуо а да га је одмах заменио двојник, ако и тај што је погинуо није већ био двојник двојника. Јер, статистички је немогуће да неко преживи 39 атентата.

Ова идеја обрађена је у стрипу "Седам психопата".

Ево једне странице из тог стрипа:
adh4.jpg

Генерално, сви ти ликови које гледамо као вође, председнике, јесу само глумци, марионете којима управљају из сенке прави владари.

Njegove reči se odnose na Feniksa istorije...Ali,mada to ima veze,ograničenost ljudske istorije kao megaskupa
sećanja je beznačajna kao i uopšte postojanje ljudske vrste koja će izumreti relativno ubrzo...Ako se ne oboži,a za to
su šanse manje od minornih...Cenim,mada moguće i ne baš sjajno...:cool:

Hitler je postao opšte mesto za nekakvu lošoću

Tabu koji je zakucan kao Zlo.

bojim se da su stvari sasvim drugačije nego što su predstavljane i da nije sve bilo crno-belo (kao što nikada nije)

i bojim se da je i on bio deo Sistema, koji ga je iskoristio

Sistem je međutim opstao, u svom prihvatljivijem obliku i ne samo da je opstao nego cveta.

70 i više% Amerike čine Nemci

Nemačka i Amerika danas, kada ih uporediš sa većinom planete, žive životom naučne fantastike.

Sistem očigledno radi.

Kako to da ni Nemačka ni Japan nisu ostavljene da trunu na zgarištima svojih propalih ideja? Za nauk i opomenu čovečanstvu?

Kako to da im je pružena šansa? Kako to da su se tako nepojmljivo dobro oporavili? I ne samo oporavili, već opet stali na čelo?

U pitanju je Sistem, koji je doveo i Adolfa i Branta i Klintona i Buša i Obamu sad ovu Merkel-bakicu.

Sistem koji zagovara filosofiju DIscipline, umesto lelemudanja

Filosofiju elite umesto kolektivizma.

Čak su i Kinezi shvatili da bez discipline i odricanja nema napretka, nema slobode, nema ničega.

To su Sistemi koji su u stanju da žrtvuju nekoliko svojih generacija, e da bi došli u poziciju da budu nenadiebivi.

Imaš kineska sela koja stotinama godina proizvode jedan isti proizvod..fabrike površine 10km2..armije fah-idiota koji nikada za života nisu izašli ni iz svog sela ni iz te fabrike itd.

Ali, neko je bio unapred svestan žrtve koju treba da uradiš, da sebi odsečeš bolesnu nogu ako treba, da bi nastavio dalje i opstao.

Odricanje, štednja, disciplina..zarad dalekog cilja - to je Nemačka, to je Japan, to je Kina.

A srbina nema pas za šta da ujede, al pre će da crkne nego da odrekne cigare i kafe posle ručka..

zato nas je ta "ma ko mu iebe mater" filosofija i dovela tu gde jesmo, tj gde nismo...i gde verovatno nikad nećemo biti

Zato će Nemac Srbina uvek da prca. I ne samo Nemac, nego i Kinez i Japanac i svako ko ima disciplinu u svojoj svesti.

Hitler je postao opšte mesto za nekakvu lošoću

Tabu koji je zakucan kao Zlo.

bojim se da su stvari sasvim drugačije nego što su predstavljane i da nije sve bilo crno-belo (kao što nikada nije)

i bojim se da je i on bio deo Sistema, koji ga je iskoristio

Sistem je međutim opstao, u svom prihvatljivijem obliku i ne samo da je opstao nego cveta.

70 i više% Amerike čine Nemci

Nemačka i Amerika danas, kada ih uporediš sa većinom planete, žive životom naučne fantastike.

Sistem očigledno radi.

Kako to da ni Nemačka ni Japan nisu ostavljene da trunu na zgarištima svojih propalih ideja? Za nauk i opomenu čovečanstvu?

Kako to da im je pružena šansa? Kako to da su se tako nepojmljivo dobro oporavili? I ne samo oporavili, već opet stali na čelo?

U pitanju je Sistem, koji je doveo i Adolfa i Branta i Klintona i Buša i Obamu sad ovu Merkel-bakicu.

Sistem koji zagovara filosofiju DIscipline, umesto lelemudanja

Filosofiju elite umesto kolektivizma.

Čak su i Kinezi shvatili da bez discipline i odricanja nema napretka, nema slobode, nema ničega.

To su Sistemi koji su u stanju da žrtvuju nekoliko svojih generacija, e da bi došli u poziciju da budu nenadiebivi.

Imaš kineska sela koja stotinama godina proizvode jedan isti proizvod..fabrike površine 10km2..armije fah-idiota koji nikada za života nisu izašli ni iz svog sela ni iz te fabrike itd.

Ali, neko je bio unapred svestan žrtve koju treba da uradiš, da sebi odsečeš bolesnu nogu ako treba, da bi nastavio dalje i opstao.

Odricanje, štednja, disciplina..zarad dalekog cilja - to je Nemačka, to je Japan, to je Kina.

A srbina nema pas za šta da ujede, al pre će da crkne nego da odrekne cigare i kafe posle ručka..

zato nas je ta "ma ko mu iebe mater" filosofija i dovela tu gde jesmo, tj gde nismo...i gde verovatno nikad nećemo biti

Zato će Nemac Srbina uvek da prca. I ne samo Nemac, nego i Kinez i Japanac i svako ko ima disciplinu u svojoj svesti.

Rodoljube, meni je lepse sa mojih 23000 dinara plate nego nemcu sa njegovih 2300 ojra, a znas zasto? Zato sto kad se ja ujutru probudim, iako nemam ni kola ni stan, a nisam isao na more vec 23 godine, kazem, kakav divan dan, a on, samo da izdrzim jos danas do uvece pa cu sutra opet, milione evradi da mi das ne bih ziveo njihov robotski (a ti to zoves disciplinovan) zivot. Zivotu se treba radovati svaki dan, a ne samo kad dobijes sedmicu na lotou. A sto se tice prcanja, videli smo dva puta u proslom veku ko je koga prcao a ko je na kraju nadjebo!

Rodoljube, meni je lepse sa mojih 23000 dinara plate nego nemcu sa njegovih 2300 ojra, a znas zasto? Zato sto kad se ja ujutru probudim, iako nemam ni kola ni stan, a nisam isao na more vec 23 godine, kazem, kakav divan dan, a on, samo da izdrzim jos danas do uvece pa cu sutra opet, milione evradi da mi das ne bih ziveo njihov robotski (a ti to zoves disciplinovan) zivot. Zivotu se treba radovati svaki dan, a ne samo kad dobijes sedmicu na lotou. A sto se tice prcanja, videli smo dva puta u proslom veku ko je koga prcao a ko je na kraju nadjebo!

mda..to je ta takozvana luzerska uteha..

nije ti bate lepše jer švabe imaju taj robovski mentalitet, švaba voli da služi, voli da mu naređuju, svršava na to da bude koristan itd.

što se švabe tiče, moš i da se ne budiš..

on voli šifot a ti kanda fiše foliš da ga prespavaš

tebi smrt neće doći kao nešto novo that's for sure..

To je sve sto moze, da ga voli, ko u onom vicu, volim zivot i rado ga se secam, vise vredi ovih mojih sat vremena dremke, nego ceo njegov dan. aj cao, vise necu da diskutujem oko blesavih tema, koga briga sta je Hitler rekao dok se upcavao, to ne interesuje ni svabe.:bye:

Хитлер је највероватније погинуо у оном атентату "Валкира".
У малом затвореном простору, бункеру, експлодирала је експозивна направа метар од њега и он је као остао неповређен. Јасно је да је он ту погинуо а да га је одмах заменио двојник, ако и тај што је погинуо није већ био двојник двојника. Јер, статистички је немогуће да неко преживи 39 атентата.

Ова идеја обрађена је у стрипу "Седам психопата".

Ево једне странице из тог стрипа:
adh4.jpg

Генерално, сви ти ликови које гледамо као вође, председнике, јесу само глумци, марионете којима управљају из сенке прави владари.

Jašta.

Disciplinovano ce da prca.
Aha.
Disciplina mu je zabranila da prca i cak ga je pretvorila u seksualni objekat koji nikada ne pruza otpor.
Tako svabo ima mogucnost, ali nema sve ostalo.
Srbin ima sve ostalo ali nema mogucnosti.
Zato nista od seksa.
Kada se desi promena svesti, ko ce biti u prednosti? Sta ce postati Nemac a sta Srbin?
Ko ce postati best faker in ol siti of Cikago? Ko ce postati covek, a ko seksualni objekat?

x309454.jpg.pagespeed.ic.-3jcG3ibd3.jpg

http://www.alo.rs/vesti/aktuelno/ubijaju-i-siluju-kucice-iz-srbije/28046
http://www.alo.rs/bizzare/vesti/david-imao-sam-seks-sa-5-pasa-i-nije-me-stid/3784

667500-psi-282a9406.jpg

Verovatno su mu poslednje reci bile: izvadite malo taj ***** ne mogu da pomerim vrat.

Poslednja izmena:

Back