rokavec
Ističe se
- Poruka
- 2.144
Ovo sam našao na netu i zadalo mi je glavobolju... namerno pišem na temi filozofija jer smatram da će filozofi ili filozofi amateri znati najbolje da popričaju o ovoj temi...
jako me zanima šta mislite o ovim tečima?
i die with a joyful heart in the knowledge of our infinite achievements and of a contribution unique in the history that bears my name
Adolf Hitler neposredno pre ispaljivanja metka samom sebi u blavu
Gospodo... padaju mi na pamet malo čudne misli...
koji li je to svet koji će nositi njegovo ime?
Koji je to budući ujedinjeni svet??
prolazi mi koz glavu poprilično luda i jeziva ideja...
da nije možda dao testament da se stvara amerika koja složićete se po svemu sudeći liči na NACI nemačku...
znamo dobro da je ista ta amerika inicirala stvaranje eu... u kojoj je sasvim slučajno nemačka najača
ajmo gospodo filozofi
Kako vama zvući poslednja hitlerova rečenica i Šta se krije iza nje
p.s.... ja nisam stručan , nisdam filozof niti intelektualac ali umem onako MALO dublje da razmišljam a ove njegove reči su me baš zamislile
ŠTA SE KRIJE IZA OVOGA I ŠTA JE HTEO HIĆA DA KAŽE I PORUČI SVETU
jako me zanima šta mislite o ovim tečima?
i die with a joyful heart in the knowledge of our infinite achievements and of a contribution unique in the history that bears my name
Adolf Hitler neposredno pre ispaljivanja metka samom sebi u blavu
Gospodo... padaju mi na pamet malo čudne misli...

koji li je to svet koji će nositi njegovo ime?
Koji je to budući ujedinjeni svet??
prolazi mi koz glavu poprilično luda i jeziva ideja...
da nije možda dao testament da se stvara amerika koja složićete se po svemu sudeći liči na NACI nemačku...
znamo dobro da je ista ta amerika inicirala stvaranje eu... u kojoj je sasvim slučajno nemačka najača

ajmo gospodo filozofi

Kako vama zvući poslednja hitlerova rečenica i Šta se krije iza nje

p.s.... ja nisam stručan , nisdam filozof niti intelektualac ali umem onako MALO dublje da razmišljam a ove njegove reči su me baš zamislile

ŠTA SE KRIJE IZA OVOGA I ŠTA JE HTEO HIĆA DA KAŽE I PORUČI SVETU

Poslednja izmena: