Мизантропија Ističe se Poruka 2.419 18.04.2025. u 14:19 - Posledice protesta i tajni rat #101 Kerkyra: Ako ti to sam ne vidis, ja necu da te ubedjujem. Kliknite za proširenje... Видим беду, тугу, глад и пропаст.
Kerkyra: Ako ti to sam ne vidis, ja necu da te ubedjujem. Kliknite za proširenje... Видим беду, тугу, глад и пропаст.
Kerkyra Legenda Poruka 61.673 18.04.2025. u 14:20 - Posledice protesta i tajni rat #102 Мизантропија: Видим беду, тугу, глад и пропаст. Kliknite za proširenje... Ja vidim bezakonje i teror primitivizma, ali i to moze da se promeni.
Мизантропија: Видим беду, тугу, глад и пропаст. Kliknite za proširenje... Ja vidim bezakonje i teror primitivizma, ali i to moze da se promeni.
Мизантропија Ističe se Poruka 2.419 18.04.2025. u 14:23 - Posledice protesta i tajni rat #103 Kerkyra: Ja vidim bezakonje i teror primitivizma, ali i to moze da se promeni. Kliknite za proširenje... Да, променом Владе.
Kerkyra: Ja vidim bezakonje i teror primitivizma, ali i to moze da se promeni. Kliknite za proširenje... Да, променом Владе.
Pumpaj Dinstanović Zaslužan član Poruka 102.608 18.04.2025. u 14:24 - Posledice protesta i tajni rat #104 Kerkyra: Ako ti to sam ne vidis, ja necu da te ubedjujem. Kliknite za proširenje... Pa možeš da navedeš, bez očekivanja da će mu odgovor nužno promeniti mišljenje. Ovo nije privatna prepiska vas dvoje, već javna rasprava za sve.
Kerkyra: Ako ti to sam ne vidis, ja necu da te ubedjujem. Kliknite za proširenje... Pa možeš da navedeš, bez očekivanja da će mu odgovor nužno promeniti mišljenje. Ovo nije privatna prepiska vas dvoje, već javna rasprava za sve.
Мизантропија Ističe se Poruka 2.419 18.04.2025. u 14:26 - Posledice protesta i tajni rat #105 Pumpaj Pumpanović Pumpanov: Pa možeš da navedeš, bez očekivanja da će mu odgovor nužno promeniti mišljenje. Ovo nije privatna prepiska vas dvoje, već javna rasprava za sve. Kliknite za proširenje... Мишљење је једно, факти су друго.
Pumpaj Pumpanović Pumpanov: Pa možeš da navedeš, bez očekivanja da će mu odgovor nužno promeniti mišljenje. Ovo nije privatna prepiska vas dvoje, već javna rasprava za sve. Kliknite za proširenje... Мишљење је једно, факти су друго.
Kerkyra Legenda Poruka 61.673 18.04.2025. u 14:28 - Posledice protesta i tajni rat #106 Мизантропија: Да, променом Владе. Kliknite za proširenje... Ne nuzno. Uostalom, promenjena je i obicaj je da se saceka prvih 100 dana pre nego sto se izusti kritika. Pumpaj Pumpanović Pumpanov: Pa možeš da navedeš, bez očekivanja da će mu odgovor nužno promeniti mišljenje. Ovo nije privatna prepiska vas dvoje, već javna rasprava za sve. Kliknite za proširenje... Ne zelim da na ovaj dan velicam ikog, osim Isusa Hrista. Mi smo svi, zajedno sa Vucicem i sa vama, nebitni i zrno peska u odnosu na Njega.
Мизантропија: Да, променом Владе. Kliknite za proširenje... Ne nuzno. Uostalom, promenjena je i obicaj je da se saceka prvih 100 dana pre nego sto se izusti kritika. Pumpaj Pumpanović Pumpanov: Pa možeš da navedeš, bez očekivanja da će mu odgovor nužno promeniti mišljenje. Ovo nije privatna prepiska vas dvoje, već javna rasprava za sve. Kliknite za proširenje... Ne zelim da na ovaj dan velicam ikog, osim Isusa Hrista. Mi smo svi, zajedno sa Vucicem i sa vama, nebitni i zrno peska u odnosu na Njega.
Мизантропија Ističe se Poruka 2.419 18.04.2025. u 14:30 - Posledice protesta i tajni rat #107 Kerkyra: Ne nuzno. Uostalom, promenjena je i obicaj je da se saceka prvih 100 dana pre nego sto se izusti kritika. Ne zelim da na ovaj dan velicam ikog, osim Isusa Hrista. Mi smo svi, zajedno sa Vucicem, nebitni i zrno peska u odnosu na Njega. Kliknite za proširenje... Што 100 дана када је влада иста? Кад се искењаш у Пољски ВЦ, нова говна су на врху, док их држе стара. Ништа се није променило, све смрди и даље.
Kerkyra: Ne nuzno. Uostalom, promenjena je i obicaj je da se saceka prvih 100 dana pre nego sto se izusti kritika. Ne zelim da na ovaj dan velicam ikog, osim Isusa Hrista. Mi smo svi, zajedno sa Vucicem, nebitni i zrno peska u odnosu na Njega. Kliknite za proširenje... Што 100 дана када је влада иста? Кад се искењаш у Пољски ВЦ, нова говна су на врху, док их држе стара. Ништа се није променило, све смрди и даље.
Kerkyra Legenda Poruka 61.673 18.04.2025. u 14:32 - Posledice protesta i tajni rat #108 Мизантропија: Што 100 дана када је влада иста? Кад се искењаш у Пољски ВЦ, нова говна су на врху, док их држе стара. Ништа се није променило, све смрди и даље. Kliknite za proširenje... Hajde ti lepo ides na ignore konacno sa svojim primitivizmima i mrznjom na danasnji dan i praznike. Sa nehriscanima nemam sta da razgovaram, koji kao neke svinje ne umeju da se obuzdaju bas nimalo.
Мизантропија: Што 100 дана када је влада иста? Кад се искењаш у Пољски ВЦ, нова говна су на врху, док их држе стара. Ништа се није променило, све смрди и даље. Kliknite za proširenje... Hajde ti lepo ides na ignore konacno sa svojim primitivizmima i mrznjom na danasnji dan i praznike. Sa nehriscanima nemam sta da razgovaram, koji kao neke svinje ne umeju da se obuzdaju bas nimalo.
Мизантропија Ističe se Poruka 2.419 18.04.2025. u 14:33 - Posledice protesta i tajni rat #109 Kerkyra: Hajde ti lepo ides na ignore konacno sa svojim primitivizmima i mrznjom na danasnji dan i praznike. Sa nehriscanima nemam sta da razgovaram. Kliknite za proširenje... Хоћеш ли на празнике метроом?
Kerkyra: Hajde ti lepo ides na ignore konacno sa svojim primitivizmima i mrznjom na danasnji dan i praznike. Sa nehriscanima nemam sta da razgovaram. Kliknite za proširenje... Хоћеш ли на празнике метроом?