Posledice protesta i tajni rat

• Začetnik teme Začetnik teme leki1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Да, променом Владе.

Ne nuzno. Uostalom, promenjena je i obicaj je da se saceka prvih 100 dana pre nego sto se izusti kritika.

Pa možeš da navedeš, bez očekivanja da će mu odgovor nužno promeniti mišljenje.

Ovo nije privatna prepiska vas dvoje, već javna rasprava za sve.

Ne zelim da na ovaj dan velicam ikog, osim Isusa Hrista.

Mi smo svi, zajedno sa Vucicem i sa vama, nebitni i zrno peska u odnosu na Njega.

Ne nuzno. Uostalom, promenjena je i obicaj je da se saceka prvih 100 dana pre nego sto se izusti kritika.

Ne zelim da na ovaj dan velicam ikog, osim Isusa Hrista.

Mi smo svi, zajedno sa Vucicem, nebitni i zrno peska u odnosu na Njega.
Што 100 дана када је влада иста?
Кад се искењаш у Пољски ВЦ, нова говна су на врху, док их држе стара. Ништа се није променило, све смрди и даље.

Што 100 дана када је влада иста?
Кад се искењаш у Пољски ВЦ, нова говна су на врху, док их држе стара. Ништа се није променило, све смрди и даље.
Hajde ti lepo ides na ignore konacno sa svojim primitivizmima i mrznjom na danasnji dan i praznike.

Sa nehriscanima nemam sta da razgovaram, koji kao neke svinje ne umeju da se obuzdaju bas nimalo.

2012 sam glasao za SNS.
Ne za njih, koliko sam glasao protiv lopova, kriminalaca i parazita u tadasnjoj DOS vlasti sa brojnim aferama jer tada trece opcije nije bilo. Ali predali su vlast na mirnim izborima i sada ti isti likovi SEDE u opoziciji umesto u zatvorskim celijama kao sto to sa takvima rade u Hrvatskoj.

Na zalost ovi sada su se razvili u lopovsku i kriminalnu hobotnicu za koju su oni pre njih bili male mace. I sto je najgore politicku borbu za vlast dozivljavaju na najgori mogu nacin - to je za njih sada pitanje zivota ili smrti.

Stoga imam rucnu ko ce doci na vlast posle ovih sada i kako im verovati?
Milosevic na vlasti - lopovi i kriminalci
Tadic na vlasti- lopovi i kriminalci
Vucic na vlasti- lopovi i kriminalci

Izgleda da se u Srbiji svi bore za vlast da bi mogli da kradu od naroda. Takva nam je politicka scena poslednjih 35 godina.

2012 sam glasao za SNS.
Ne za njih, koliko sam glasao protiv lopova, kriminalaca i parazita u tadasnjoj DOS vlasti sa brojnim aferama jer tada trece opcije nije bilo. Ali predali su vlast na mirnim izborima i sada ti isti likovi SEDE u opoziciji umesto u zatvorskim celijama kao sto to sa takvima rade u Hrvatskoj.

Na zalost ovi sada su se razvili u lopovsku i kriminalnu hobotnicu za koju su oni pre njih bili male mace. I sto je najgore politicku borbu za vlast dozivljavaju na najgori mogu nacin - to je za njih sada pitanje zivota ili smrti.

Izgleda da se u Srbiji svi bore za vlast da bi mogli da kradu od naroda. Takva nam je politicka scena poslednjih 35 godina.
Studenti imaju po 20-23 godine, pojma nemaju za tu cinjenicu. Misle da ce nakon smene vlasti biti med i mleko i standard kao u Velikoj Britaniji. Koliko god da je Vucic korumpiran, znam samo da za vreme Slobe i DOS-a gotovo nigde nisam mogao da putujem sem u Crnu Goru i da vozim juga. Sad mogu da putujem po svetu na jednu destinaciju godisnje, da vozim OK kola i da mi nesto ostane. Ovi klinci sto protestuju, svugde putuju po svetu a ne znaju da cene. Sram ih bilo. ***** im majku histericnu

2012 sam glasao za SNS.

1000008964.jpg

On nije u stanju da odrzi stabilnost, a vi planski izazivate nestabilnost i to i ne krijete. Dakle, 100 puta ste gori.

Можда су гори , али су очигледно способнији... :per:

Цео државни апарат може да им пљуне под прозор...посеравам се у државу коју сте развалили својим лоповлуком и незнањем...:lol:

2012 sam glasao za SNS.

Ništa novo pod suncem. Isto je bilo i pod komunizmom.

Morao sam da se vratim na forum da nabrojim posledice protesta. Gleda se rezultat:

1. Ekonomija je opala.
2. Neke države su priznale Kosovo
3. U Hrvatskoj se skidaju svi ćirilični natpisi sa spomenika i grobova
4. Turizam je opao
5. Nanosi se šteta propagandom, opada reputacija naše države

....
Dakle kako vlada Srbije mora da pomeri fokus na proteste sa spoljne diplomatije, jasno je da neki centri moći i neprijatelji napadaju Srbiju na razne načine. Na žalost ovde već može da se govori o naprosvećenosti studenata jer nemaju iskustvo šta je politika, a to je da neko iza paravana koristi njihovu energiju koju oni troše na proteste na pozornici. Iza paravana se nešto dešava drugačije.
1. Ekonomija je statisticka kategorija. Belezimo "rast" a zaduzenja sve veca. Licno pitanje.... Vucic resio da skrlja 16-20 milijardi u EXPO. Na koji nacin , iole razuman, normalan.... mizemo da budemo makar na nuli???
2.Vycuc licno dao saglasnost na hoklici kid Trampa da Izrael prizna Kosovo.
3. Skidali se i pre protesra. Hoces linkove? Hrvati u Srbiji u koaliciji sa Vucicem. Imaju i ministra. Zigmanov.
4. Naravno da je opao (kao da je nekada bio bitan faktor) Ko zeli da dodhe u diktaturu?
5 Koja relutacija? Putin ga turio na hoklucu, Tramp ga najurio sa kapije?

Ništa novo pod suncem. Isto je bilo i pod komunizmom
U komunizmu jeste bilo lopova i kriminalaca ali u mnooooogo manjem obimu. Zatvori su ih bili puni a uslovi u zatvorima pakao.

Od Milosevica pa do danasnjeg dana to je patologija od lopova i kriminalaca na vlasti.
Kradu od naroda koji je mali a zaduzuju ga sa neverovatnim sumama a znamo i gde te pare zavrsavaju. Danas imate bivse siromasne sekretarice u vlasti sa imovinom od 12 mil evra. Kolika je vasa imovina Casual i koje obrazovanje imate?
Danas se zemlja rasprodaje, poklanja i zaduzuje strancima zarad licne koristi i bogacenja a isti ti stranci kojima je JEDINI INTERES PROFIT pruzaju podrsku vlasti kako bi mogli sa ekonomskim porobljavanjem nastaviti.
Kada to prestane, kad vise ne bude bilo sta da se proda sutnuce ih ko poslednje fukare.

I sto je najgore na novu vlast bi da dodju bivsi lopovi i kriminalci.

Back