Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 102.608
Sastankom predsedava Ljuban Karan.
Ili kako bi rekla naša Predsednik parlamenta, Kuran Ljaban.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sastankom predsedava Ljuban Karan.
Nije u Srbiji,al je u Republici Srpskoj.Reciprocitet! Neka vlast u Srbiji ruši spomenike na kojima piše da na tom mjestu počiva pripadnik hrvatske vojske i koji je dao život za Hrvatsku!
Dva zapažanja:evo javili se botovi opozicije i hrvatski tajni agenti , odma reakcija
I pogledajte svi, dok sam ja izneo činjenice, oni sa bave propagandom...
dakle sve sto sam naveo je cinjenica tj dela, akti... sustina.... vidi se i sahrana katolicka dakle pokatolicavanje ...vidi se da je ekonomija pala na osnovu pokazatelja, vidi se i hrvatsko izglasavanje u saboru o skidanju cirilice ....
s druge strane imate samo sliku vucica sa djukanovicem na kojoj nema akta, tj dela..pa je moguce svakakvo spinovanje
Sramotniche iz Cacilenda, kada je Djukanovic trebao da padne 2016. izmislio je drzavni udar, a Vucic potvrdio.I pogledajte svi, dok sam ja izneo činjenice, oni sa bave propagandom...
dakle sve sto sam naveo je cinjenica tj dela, akti... sustina.... vidi se i sahrana katolicka dakle pokatolicavanje ...vidi se da je ekonomija pala na osnovu pokazatelja, vidi se i hrvatsko izglasavanje u saboru o skidanju cirilice ....
s druge strane imate samo sliku vucica sa djukanovicem na kojoj nema akta, tj dela..pa je moguce svakakvo spinovanje
Idemo dalje, Vucic evo godinama Crnoj Gori ne izrucuje Marovica, koji je po sopstvenom priznanju sef OKG i koji je osudjen na robiju. Marovic je glavni ideolog DPS-a Mila Djukanovica.I pogledajte svi, dok sam ja izneo činjenice, oni sa bave propagandom...
I pogledajte svi, dok sam ja izneo činjenice, oni sa bave propagandom...
pa jedan isti sistem je to, udbaski sistem. ista kuhinja.Idemo dalje, Vucic evo godinama Crnoj Gori ne izrucuje Marovica, koji je po sopstvenom priznanju sef OKG i koji je osudjen na robiju. Marovic je glavni ideolog DPS-a Mila Djukanovica.
Od kako je Vucic preuzeo vlast, Beograd je sigurna kuca za sve Milove mafijase i clanove kriminalnih klanova.
Pogledajte prilog 1715327
Sramotniche iz Cacilenda, kada je Djukanovic trebao da padne 2016. izmislio je drzavni udar, a Vucic potvrdio.
Pogledajte prilog 1715319
Za neka od tih lica, koja su privedena, ali ne ona u Crnoj Gori, zna se da su radila sa ljudima za koje mogu da kažem da postoji element inostranosti. Došli smo do saznanja da su određena lica pratila kretanje zvaničnika Crne Gore i imala upustva prema kojima je trebalo da postupe. Za sve ovo imamo dokaze, čak i novac odnosno 125.000 eura i uniforme. To je sada u posjedu Srbije, odnosno državnih organa”, naveo je Vučić.
Ali je podrzao Porfirija da srpske nemanjicke svetinje u Makedoniji preda komunistickoj crkvi kojoj je dao autokefaliju.Dobro, Đukanović je i stvorio SNS tj. doveo ih na vlast. Svi znamo da su prvih ca. 6-7 godina DPS i SNS bili partneri i saveznici.
To se promenilo oko Crkve. Vučić nije pristao da podrži Mila oko imovine SPC.
Idemo dalje, Vucic evo godinama Crnoj Gori ne izrucuje Marovica, koji je po sopstvenom priznanju sef OKG i koji je osudjen na robiju. Marovic je glavni ideolog DPS-a Mila Djukanovica.
Od kako je Vucic preuzeo vlast, Beograd je sigurna kuca za sve Milove mafijase i clanove kriminalnih klanova.
Pogledajte prilog 1715327
Ali je podrzao Porfirija da srpske nemanjicke svetinje u Makedoniji preda komunistickoj crkvi kojoj je dao autokefaliju.
Dva zapažanja:
1. Neistomišljenike automatski etiketiraš
2. Dođeš na forum i kmečiš jer se javi neko s drugačijim misljenjem
DruGoSrBijAnSkI DoS IzDAjNiCi ObOjEnA ReVoLuCiJa
To je sve što botine treba da znaju
ApanažaZnaju još i reč dnevnice.
nije valjda da si ti i ti spao na ove fotosopove?
Da nije slucajno lazna objava inflacije i novcanog stadnja i dugova drzave MMF-u.Mogao bi malo da se raspitas o stbju duga drzave.Morao sam da se vratim na forum da nabrojim posledice protesta. Gleda se rezultat:
1. Ekonomija je opala.
2. Neke države su priznale Kosovo
3. U Hrvatskoj se skidaju svi ćirilični natpisi sa spomenika i grobova
4. Turizam je opao
5. Nanosi se šteta propagandom, opada reputacija naše države
....
Dakle kako vlada Srbije mora da pomeri fokus na proteste sa spoljne diplomatije, jasno je da neki centri moći i neprijatelji napadaju Srbiju na razne načine. Na žalost ovde već može da se govori o naprosvećenosti studenata jer nemaju iskustvo šta je politika, a to je da neko iza paravana koristi njihovu energiju koju oni troše na proteste na pozornici. Iza paravana se nešto dešava drugačije.
Evo iz Strazbura stigle pumpeProfesori blokaderi ce tek da vide drugu stranu medalje
Oni glavni krivci a ne studenti...
Država koja je po BDP po glavi stanovnika samo ispred BIH , Albanije i Severne Makedonije je bila moćna a sad su je studenti urušili? Među najbednijima smo u Evropi a vi nastavite da glumite ludilo i bunacate o ekonomskom tigru dok vam vladajući prebacuju novac na Kipar pa na Kajmanska. Kad odu sa tim novcem, neće vam ni za prazan sendvič ostaviti, na žalost...Morao sam da se vratim na forum da nabrojim posledice protesta. Gleda se rezultat:
1. Ekonomija je opala.
2. Neke države su priznale Kosovo
3. U Hrvatskoj se skidaju svi ćirilični natpisi sa spomenika i grobova
4. Turizam je opao
5. Nanosi se šteta propagandom, opada reputacija naše države
....
Dakle kako vlada Srbije mora da pomeri fokus na proteste sa spoljne diplomatije, jasno je da neki centri moći i neprijatelji napadaju Srbiju na razne načine. Na žalost ovde već može da se govori o naprosvećenosti studenata jer nemaju iskustvo šta je politika, a to je da neko iza paravana koristi njihovu energiju koju oni troše na proteste na pozornici. Iza paravana se nešto dešava drugačije.
A ne ne mesaj studente i srednjoskolceDržava koja je po BDP po glavi stanovnika samo ispred BIH , Albanije i Severne Makedonije je bila moćna a sad su je studenti urušili?