Posle svadje sve je sladje?

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja poslije svađe mogu samo da ga gađam sa mobitelom ili sa čašama ili tanjurima ništa drugo ne dolazi u obzir, da mogu
u tom trenu bi mu srce izvadila
Draga moja Dalmatinko.Po hiljadu puta si u pravu.Samo ljudi sa patoloskim porivima,mogu posle zucne svadje,gde vredjanje ide do samog dna ljudske
gluposti,da legnu u krevet,i da rade one najintimnije seksualne vestine.kako neko u tako razdrazanom stanju,koje svadja izaziva,moze da se seksualno
uzbudi.To pogotovu vazi za muskarce,jer iznerviranom coveku,penis nema sanse da se ukruti.!

Najviše nas povrijede oni koje iskreno volimo i ništa nas toliko ne pogodi kao prepirka i svadja sa njima. Svadja je lijek, prodrma naš svijet, pa nam posle svadje - sve bude sladje?
Da li je to baš tako?? Koliko to traje, to sladje.. do sledeće svadje? Mora li biti sladje, samo posle (neke) svadje? Kakve su alternative?
Hoće li svadja izgladiti sve nesporazume ili će se provući do neke sledeće?

Šta ako svadja izmakne kontroli pa kažemo i ono što ne mislimo i što bi ostavilo neke dublje posledice i tragove?
Kako god, u svemu treba imati neke granice pa i u svadji, što ne znači da moramo nešto prećutati ono što nam je na duši, što nam smeta, plaši.. ali i priznati kad griješimo i nismo u pravu.
Da li će seks posle žestoke svadje prevagnuti i izbrisati sve nejasnoće i uzroke oko kojih se sporimo i otkloniti neke (ne)opravdanne sumnje i strahove?
Nisam ja za te fajtove, ja sam ljubavnik, a ne ratnik. :malav:

Draga moja Dalmatinko.Po hiljadu puta si u pravu.Samo ljudi sa patoloskim porivima,mogu posle zucne svadje,gde vredjanje ide do samog dna ljudske
gluposti,da legnu u krevet,i da rade one najintimnije seksualne vestine.kako neko u tako razdrazanom stanju,koje svadja izaziva,moze da se seksualno
uzbudi.To pogotovu vazi za muskarce,jer iznerviranom coveku,penis nema sanse da se ukruti.!

Meni se čini da je veća patologija posvađati se s osobom koju voliš do te mere da ju vređaš, a da ju vređaš kako si napisao "do dna ljudske gluposti" mogu samo oni koji ne vole tu osobu.

Koji to čovek može vređati osobu koju voli? Koji bree??????

Jel ti znaš šta je ljubav?

Vređati može samo nezreli retard koji tu osobu ne voli već se u svojoj retardiranosti zavarava da ju voli.

Ništa lično, i bez uvrede, moliću lepo. :lol:

Meni se čini da je veća patologija posvađati se s osobom koju voliš do te mere da ju vređaš, a da ju vređaš kako si napisao "do dna ljudske gluposti" mogu samo oni koji ne vole tu osobu.

Koji to čovek može vređati osobu koju voli? Koji bree??????

Jel ti znaš šta je ljubav?

Vređati može samo nezreli retard koji tu osobu ne voli već se u svojoj retardiranosti zavarava da ju voli.
ij e
Ništa lično, i bez uvrede, moliću lepo. :lol:
Potpuno se slazemo.Kakav je to covek,koji moze udariti zenu,bez obzzira da li je voli ili ne.Muskarac koji moze da udari zenu,nije ni muskarac
ni covek.To je ljudska gnjida,koja zasluzuje prezir celog drustva.!

Tako nekako. Nije svadja sve ono sto zahteva razgovor mada i obican razgovor neki ljudi dozivljavaju
kao svadju, prepirku pa beze od toga kao djavo od krsta (pametniji to bezanje u zonu komfora mira i tisine zovu emotivna nepismenost)..
...kad covek stalno cuti, prepusta, klima glavom pa onda dodje vreme da se razrese ta sitna nezadovoljstva koja su
gurana pod tepih jer izbegavamo "svadju" jelte, onda se najcesce dogodi raskid, razvod ili sta vec...

Emotivna nepismenost. Bravo za izraz.
100% tačno i uvek se završi debaklom formalno zbog neke nebuloze koja je u stvari kap koja prelije.

Zali mi se kleginica,kako njen muz posle neke bas velike svadje,nju kaznjava.Udje uvece u njen krevet,legne iza nje,silom je brutalno iseksira.Ona kaze,
ja ne osecam nista,lezim ko drvo,a om me j......e ko prostitutku.To je kaze,njegov nacin da je kazni.Ali nikada je veli,nije udario.kaznjava je tako,sto
je prisili i na najgrublji seks.Eto,svasta ima,a ludaka po najvise.!

Back