Posle SAD i Velika Britanija dala dozvolu Ukrajini da raketama gađa duboko unutar Rusije

Da li sledi direktan sukob izmedju Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    47
Dobro, to je bilo njeno mišljenje... šta misliš da treba da se radi s njom sad kad je u penziji?

Možda može da je tuži Angela Merkel za uvredu? Sad kad su obe penzionisane imale bi vremena za ročišta i sl.
Njeno mišljenje koje je utjecalo na to da Ukrajina izgubi stanovništvo i državu.

Sitnica..ajmo to zaboraviti.

Njeno mišljenje koje je utjecalo na to da Ukrajina izgubi stanovništvo i državu.

Sitnica..ajmo to zaboraviti.
Ne verujem da je jedan levi službenik bivše administracije mogao toliko promeniti tok istorije da dođe do toga da Rusija upadne vojskom na teritoriju susedne zemlje.

Prosto mi to ne zvuči verovatno.

Tebi?

Od svih forumaša jedino tebi smeta što ja radim svoj IT posao za pare.

Jel' ti ne radiš za pare ili se inače gadiš para

Ili ih prosto nemaš pa ti smeta onaj ko ima

Baš me interesuje šta je pozadina tvoje odbojnosti prema novcu? :think:
Smeta mi sto si folirant u dusi,sto menjas stranu kao sto vetar duva,sto se pravis lud i zbunjen kad te neko argumentima i na normalan nacina nagazi
Ti mislis da si covek,jesi ali ono nesto najnize sto postoji,takvih se i rodjene majke odricu
Ta tvoja lazna tupavost kod mene ne pali

Ne verujem da je jedan levi službenik bivše administracije mogao toliko promeniti tok istorije da dođe do toga da Rusija upadne vojskom na teritoriju susedne zemlje.

Tebi?
1731940559614.jpeg

Tada 2014 nije bila bivša već itekako present koja je zatefterila ukrajinsku sudbinu.

Sami pali - sami se ubili.

Tebi?
Nije jedan nego više njih. Poslali su čak i snajperiste da pucaju na kijevskom trgu po ljudima i policiji kako bi izazvali sukobe.
Za to postoje dokazi.

Ne podržavam nikavo proterivanje bilo koga.

Na Kosovu žive i Srbi i Albanci već vekovima, i to je zemlja koja pripada njima. Nikakvo proterivanje ne dolazi u obzir.

Nadam se da jasno pričam na srpskom i da nećeš imati problem da razumeš napisano.
Ovde se ne prica nego dopisuje. Niko nikog ovde ne cuje sta "prica" :lol:
Opet ti se pomesao tastautra cyberlife i reallife. Kako to tako pobogu pa ujka Sem se okrece u grobu.
Nego, sto se tice razumijevanja srpskog...nu,gle,evo,eno 😃
https://forum.krstarica.com/threads...p-pobedio-haris.1015163/page-63#post-50004610
IMG_20241118_154422.jpg

Vidiš da nemaš argument.

Zato sam te i pitao, zato što sam znao da ćeš da zabaguješ. :lol:
ne glupiraj se.

na tvoje lagarije i glueptanja kako su tu albanci od vajkada treba bolji argument od cinjenice da su tu prvi put dosli kao vazalna vojska imperatora i osvajaca?

a da ti volis osvajacku politiku kaubojaca pa kao je to proslo kaubojima kako kazes onda moze i siftarima... i trazis argumente na tu debilanu ?

ako im se ne svidja neka se vrate oklen su sa agresorom dosli.

ako im se dopada neka ne proteruju sbre kako suradili sesdesetih sedamdesetih osamdesetih devedesetih...

o 41oj da ne govorimo i o fasistima balistima...

ali to tebe ne zanima, a ocekujes da nekog tvoje glupsoti znaimaju ?

siftari su tu od vajkada....ili kako ide ona tvoja jos veca dbeilana ? MIGRACIJE PROUYROKUJU PROMENE GRANICA ???
leb te ebo! da se za glupost nobelova dodeljuje ti bi je imao!
:rotf:
migraicje menjaju granice jel ? ok ajde onda promeni grnaiceu nemackoj....:per:

reci svabi evo doso dzihadlija sve ih je vise daj ti njima deo drzavice....

Nije jedan nego više njih. Poslali su čak i snajperiste da pucaju na kijevskom trgu po ljudima i policiji kako bi izazvali sukobe.
Za to postoje dokazi.
ma on ne gleda od 2014 - i nasilnog rusenja demokratski izabrane vlasti u ukrajini.
blekvotersi, ukro naicsti koji pucjau na demonstarnte i policiju.

potom pogrom na ruse udonbasu koji nisu prihvatili NASILNU PROMENU DEMOKRATSKI IZABRANE VLASTI , koj inisu prihvatili da ulica i majdan na silu ruse poredak...

e onda pogrom na te ruse.

rusija je to trpela 8 godina leb te ebo!

8 godina pogroma!

i spremial se na sve ovo. kad se spremila krenula je.

ruse niko vise ubijati nece a da to debelo ne plati.

sad ce ostati bez tog donbasa. nek se zahvale amerima.

Ne podržavam nikavo proterivanje bilo koga.

Na Kosovu žive i Srbi i Albanci već vekovima, i to je zemlja koja pripada njima. Nikakvo proterivanje ne dolazi u obzir.

Nadam se da jasno pričam na srpskom i da nećeš imati problem da razumeš napisano.
Ja se ne nadam, znam da ne želiš da razumeš istinu, da je kosmet okupiran posle čega su srbi proterani, i to onaj manji deo, na kosmetu je već dvadeset godina bratski vlast imali šiptari uz podršku srba iz srbije i za to vreme je proterano pola Srba, drugu polovinu ste proterali pozivanjem engleza da postave vojnu vlast na kosmetu i da fizički vojno vladate...mir na kosmetu i život Srba jednako je kao što ste pomagali rat u krajini i uz pomoć sasa ste proterali Srbe....a ti i dalje primaj platu da vodiš medijski rat protiv naroda Srbije i Srba na Kosmetu...

Znam da državni poslovi u Srbiji nisu sjajni.

To je razlog zašto nijedan IT-jevac koji ne mora neće raditi kao zaposleni u državnoj službi, osim ako ne radi preko privatne firme i za neki dobro plaćen ugovor.
Lažu te imaju veću platu od tebe....a plata im je od 3 do 4 hiljade evra, šefovi 5000...

Nadam se da će Bonstil da se iseli pre nego što ukrajinski pajac izvrši naredjenje i napadne Ruse teškim naoružanjem, jer mi se ne svidja da neki FAB sleti na Kosmet....a to je jedna od prvih meta....
to bi bila prava stvar za nas da bondstil jednostavno izbrisu sa mape sveta kao i sve sta se u njemu nalazi a mi cemo da dokrajcimo siptare i ako ista ostane

Koliko je 2014. Rusija imala stanovnika, a koliko ih ima danas? Koliko je ljudi pobjeglo iz Rusije, a koliko ih se vratilo iz Ukrajine u vrećama? Zašto Putin popunjava vojsku Sjevernokorejcima kada je takva demografska idili u Rusiji?

Rusija se uvećala za preko 10 milona stanovnika prijemom novih država iz bivše ukreaine ,ako ne i više sa prilivom izbeglica iz iste
I normalno za veličinu teritorije jedne francuske . Sve je to dostupno za videti
37 miliona u 2023.
Odakle ti 20 meleona, to samo Peskov zna
Sad je kraj 2024 , ukri ginu kao divlje patke , procenjuje se veš da ih ima preko milion . Sakate i bolesne ne računam Ukrainci beže glavom bez obzira u Poljsku i ostale evropske zemlje

Poslednja izmena od moderatora:
Ljubav agresora i tiranina prema žrtvi. Kako romantično. Ako tako perverzno doživljavaš ljubav, kako tek ostalo? Čisto psihotično stanje.
Највећи гробари Украјине су Зеленски и група нациста око њега. Они терају Украјинце да иду да гину за њихове интересе и за интересе НАТО пакта. Они су изазвали овај рат и сад силом мобилишу украјинске младиће да иду и да ратују.
Али, ускоро ће се то завршити, питање је тренутка када ће кијевска хунта да падне са власти!

Back