Posle SAD i Velika Britanija dala dozvolu Ukrajini da raketama gađa duboko unutar Rusije

Da li sledi direktan sukob izmedju Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    47
Nije meni problem da priznam,ti imas problem da tek sad vidis istinu
Moj stav da nikakve teritorijalne aspiracije nisu vredne jednog jedinog života se nije menjao otkad znam za sebe.

I to je potpuno nevezano za to ko koga napada. Važi jednako za sve, crvene, plave i žute.

Ova tema je upravo vezana za posledice jednog takvog napada.

Ja zastupam Hilari Klinton koliko ti zastupaš Majkla Džordana.

A i plata nam je ista za to zastupanje. (Milion rubalja, ili nula dolara)
Zastupaš po forumu američku zločinačku politiku. Pišeš afirmativne postove o američkoj dominaciji i hvališ se radom za američku korporaciju.

Nije valjda da se sada sramiš toga?

Moj stav da nikakve teritorijalne aspiracije nisu vredne jednog jedinog života se nije menjao otkad znam za sebe.

I to je potpuno nevezano za to ko koga napada. Važi jednako za sve, crvene, plave i žute.

Ova tema je upravo vezana za posledice jednog takvog napada.
Kako onda tumačiš ubijanje Saddama i razaranje Iraka?

A još bliže, kako vidiš otimanje Kosova vama?

Zastupaš po forumu američku zločinačku politiku. Pišeš afirmativne postove o američkoj dominaciji i hvališ se radom za američku korporaciju.

Nije valjda da se sada sramiš toga?
Podržavam kapitalizam na kom se Amerika praktično zasniva. Rusija i Kina su se oporavile ekonomski tek nakon što su usvojile kapitalizam.

Nemam čega da se sramim, jer da kapitalizam ne valja, ne bi ga prihvatio i Rus i Kinez.

Podržavam nezavisno sudstvo i podržavam poštovanje ljudskih prava.

Zato naravno podržavam i Ameriku, i zato ne volim autoritarne populisičke režime a'la Turkmenistan, Severna Koreja i slične SSSR-ove.

Podržavam kapitalizam na kom se Amerika praktično zasniva. Rusija i Kina su se oporavile ekonomski tek nakon što su usvojile kapitalizam.

Nemam čega da se sramim, jer da kapitalizam ne valja, ne bi ga prihvatio i Rus i Kinez.

Zato naravno podržavam i Ameriku, i zato ne volim autoritarne populisičke režime a'la Turkmenistan, Severna Koreja i slične SSSR-ove.
Verujes u bajke??

Kako onda tumačiš ubijanje Saddama i razaranje Iraka?

A još bliže, kako vidiš otimanje Kosova vama?
Osuđujem svako nasilno svrgavanje demokratski izabrane vlasti.

A što se Kosova tiče, podržavam mir i slogu među Srbima i Albancima koji dole žive već generacijama, i voleo bih da vidim zajedničko učešće u vlasti sa što manje uplitanja sa strane. Da se i jedni i drugi prizovu pameti i batale politiku mržnje i stranke koje to propagiraju. Možda je to utopija, ali je jedini ispravan put.

Ukratko podržavaš zločine koje čini Amerika

A što se Kosova tiče, podržavam mir i slogu među Srbima i Albancima koji dole žive već generacijama, i voleo bih da vidim zajedničko učešće u vlasti sa što manje uplitanja sa strane. Da se i jedni i drugi prizovu pameti i batale politiku mržnje i stranke koje to propagiraju. Možda je to utopija, ali je jedini ispravan put.
Znači Kosovo vam nije oteto?

Pod kontrolom engleske države, stvarno mirotvorački....čista laž zbog podrške šiptarskim fašistima.

Da nije 50 godina proterivanja Srba s kosmeta, možda bi mogla da prodje priča o nezavisnom kosovu, ali tvoji mentori Srbe ubijaju decenijama i srbi kao ti podržavaju to ubijanje...
Moji mentori povezuju mreže BGP protokolom i montiraju optičke kablove.

Ne znam kako se to uklapa u tvoju zamišljenu agendu.

Back