Posle SAD i Velika Britanija dala dozvolu Ukrajini da raketama gađa duboko unutar Rusije

Da li sledi direktan sukob izmedju Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    47
Podržavam samo ubijanje komaraca, što se nasilja tiče.

A ubijanje ljudi ne podržavam.
Sizife, OVK ubija i Srbe i Šiptare na Kosmetu i to decenijama, tvoje zalaganje "za mir" na kosmetu je anesteziranje Srba u Srbiji da prećute isterivanje Srba s kosmeta....toga si svestan i to radiš za platu...

Engleska kraljica se ušunjala i otela Kosovo u 4 ujutru kad su svi spavali.

Kosovski fašisti Mile Janković i Azem Krasnići jedan drugom bacili high-five.
A onda je par godina kasnije, ta ista kraljica otela Krim.

Pa malo poslije i Donbas.

Da nije umrla što bi sve otela....

Mali Perica prvi dan u školi ili Sizif na forumu?!?

Sizife, OVK ubija i Srbe i Šiptare na Kosmetu i to decenijama, tvoje zalaganje "za mir" na kosmetu je anesteziranje Srba u Srbiji da prećute isterivanje Srba s kosmeta....toga si svestan i to radiš za platu...
Za platu samo radim sa serverima i mrežama.

A ovde volim da se igram kauboja i indijanaca kad imam višak vremena. Borba za mir je jedina ispravna borba, i nije nikakvo "anesteziranje", već buđenje iz anestezije u koju su Srbe i Albance gurnuli mediji i političari.

Nema toga. Vlada mir u cijelom svijetu.

Pitaj Saddama ako meni ne vjeruješ.
Ne možeš sarkazmom opravdati rat koji je započeo Putin.

Bilo bi lepo da može, ja bih prvi prihvatio takvo rešenje, ali nažalost ne može.

Jedino rešenje je mirno prihvatanje činjenice da Ukrajina više voli BMW nego Ladu.

Ne možeš sarkazmom opravdati rat koji je započeo Putin.

Bilo bi lepo da može, ja bih prvi prihvatio takvo rešenje, ali nažalost ne može.

Jedino rešenje je mirno prihvatanje činjenice da Ukrajina više voli BMW nego Ladu.
Gadafi više voli život nego smrt.

Saddam isto, ali Ameri su ih lišili obojicu života.

A zašto?

Zato jer su mogli nekažnjeno ubijati koga su poželjeli.

Sada su veto izgubili, i ima igrača koji bi njima mogli uzeti mjeru.

Gadafi više voli život nego smrt.

Saddam isto, ali Ameri su ih lišili obojicu života.

A zašto?

Zato jer su mogli nekažnjeno ubijati koga su poželjeli.

Sada su veto izgubili, i ima igrača koji bi njima mogli uzeti mjeru.
Znači ako su ubijeni Sadam, Navaljni, Trocki i Gadafi, to znači da je ubijanje okej.

Alal ti dedukcija. :klap:

Te Kimove se raspadaju pri poletanju, to su neke skovane 50ih u SSSR-u, kojima remont nije ni rađen od tad
Ракетни системи које је Северна Кореја испоручила Русији нису толико лоши колико мислиш мада нису ни технолошко чудо. Њих у игру враћају посебне околности на терену.

Back