- Poruka
- 65.202
Ne znam ko je to konstatovao, ali mi ne zvuči uverljivo.A konstatancija je da samo Ameri smiju prekrajati granice.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam ko je to konstatovao, ali mi ne zvuči uverljivo.A konstatancija je da samo Ameri smiju prekrajati granice.
A utješit ću se nekako s nekom sinekuricom...ruski znam.Gadna razočarenja te čekaju, kao i Dodika i Putina![]()
А. на то мислиш. Та украина о којој говориш је претала да постоји 2014. године. Од насилне уличарске америчке револуције. Ово је рат против руских авнојевских граница. Штета што ми за тако нешто немамо снаге.Ne pravi se blesav. Međunarodno priznate granice Ukrajine su poznate od 1991-ve.
I zna se ko je 30 godina kasnije upao preko te granice.
Sigurno nije Nemačka.
Tko je oteo vama Kosovo? Kako ti to zvuči?Ne znam ko je to konstatovao, ali mi ne zvuči uverljivo.
Zamalo si ostala živjeti u Rusiji.A utješit ću se nekako s nekom sinekuricom...ruski znam.
Šta Irak i šta Avganistan... daj završi rečenicu, napiši nešto smisleno i konkretno.Imas zakasnelo paljenje??
Irak ,Avganistan nemaju soje granice
Problem je da si ti tek danas progledao a ranije si se pravio slepZnači ako je Mića tukao Peru pre tri godine, onda je OK da danas Zoran tuče Dragana? Jer eto, i Mića je tukao, sad malo ja.
Naopaka ti je ta dedukcija, vidiš valjda i sam.
Rusija će doći k meni...nemam potrebe za micanjem.Zamalo si ostala živjeti u Rusiji.
Ali je zato tvoje licemjerje pravo.Znači ako je Mića tukao Peru pre tri godine, onda je OK da danas Zoran tuče Dragana? Jer eto, i Mića je tukao, sad malo ja.
Naopaka ti je ta dedukcija, vidiš valjda i sam.
Hoće hoće, evo još malo korejskog topovskog mesa i evo ih.Rusija će doći k meni...nemam potrebe za micanjem.
Tika taka...tika taka....Hoće hoće, evo još malo korejskog topovskog mesa i evo ih.
Jer da se to nije desilo s Kosovom, ti bi svim srcem bila na strani Ukrajine. Zato jer nisi licemjernaAli je zato tvoje licemjerje pravo.
Boring.Tika taka...tika taka....
Uči ruski, ispuni si vrijeme.Boring.
Ne bi, jer meni je svejedno uglavnom. Ne glumim empatiju po diktatu mainstream medija.Jer da se to nije desilo s Kosovom, ti bi svim srcem bila na strani Ukrajine. Zato jer nisi licemjerna![]()
Znači nije problem što je Rusija upala na ukrajinsku teritoriju, problem je što Sizif nije adekvatno pratio svetsku politiku 2009-te...Problem je da si ti tek danas progledao a ranije si se pravio slep
S razlogom se palis s razlogom se gasis ti si Sizife ko termostat
Nije problem nego izazov, rekli bi tvoji mentori.Znači nije problem što je Rusija upala na ukrajinsku teritoriju, problem je što Sizif nije adekvatno pratio svetsku politiku 2009-te...
OU-KEJ!![]()
Sizif bi da je pametan trebao da cutiZnači nije problem što je Rusija upala na ukrajinsku teritoriju, problem je što Sizif nije adekvatno pratio svetsku politiku 2009-te...
OU-KEJ!![]()
Apsolutno osuđujem svaki napad na tuđe teritorije, bilo da je u pitanju Poljska 1939-te, Vijetnam 50-tih ili Ukrajina 2022-ge ili bilo šta drugo.Ali je zato tvoje licemjerje pravo.
Apsolutno osuđujem svaki napad na tuđe teritorije, bilo da je u pitanju Poljska 1939-te, Vijetnam 50-tih ili Ukrajina 2022-ge ili bilo šta drugo.
Ignorisanje i izvrtanje mojih reči ti neće pomoći.
Lepo ti ja rekoh,zakasnelo paljenjeApsolutno osuđujem svaki napad na tuđe teritorije, bilo da je u pitanju Poljska 1939-te, Vijetnam 50-tih ili Ukrajina 2022-ge ili bilo šta drugo.
Ignorisanje i izvrtanje mojih reči ti neće pomoći.
Moji mentori su vazda pričali o IT-ju. A predavanja sam zaista pomno pratio, pošto me ta oblast interesuje.Nije problem nego izazov, rekli bi tvoji mentori.
Slabo pratiš predavanja.