Posle SAD i Velika Britanija dala dozvolu Ukrajini da raketama gađa duboko unutar Rusije

Da li sledi direktan sukob izmedju Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    47
Profesor i stručnjak u oblasti raketnih tehnologija iznosi činjenice.

To što činjenice govore u korist nadmoći ruskog naoružanja nije dezinformacija, no antiruska propaganda kojom se hraniš odavno nema uporišta s realnošću.
Milinović širi ruske dezinformacije. On je poznat po gostovanjima na Sputnjiku.

Заправо, Нетањахуу се већ суди пред Међународним судом правде за злочине у Гази. Надам се да ће тај човек једног дана бити приведен правди за злочине које чини над невиним Палестинцима у Гази!

Putin je dodao da to znači direktno uključivanje NATO u SVO. Važno da je DNR Koreja isključena. :roll:
Какве везе има северна Кораја са свим тим. Прво, то није потврђено од стране Русије. Дакле, може бити и лаж. А пошто су у Украини већ присутни и Французи и Енелзи и Пољаци, не видим проблем ни да јесу. Уосталом, зар само запад диктира правила овде. Но, нема везе. Ја и онако навијам за армагедон. Само не верујем да ће русија да приступи општем одовору. Исувише су одговорни за мој укус.

Заправо, Нетањахуу се већ суди пред Међународним судом правде за злочине у Гази. Надам се да ће тај човек једног дана бити приведен правди за злочине које чини над невиним Палестинцима у Гази!
The International Criminal Court (ICC) has issued an arrest warrant for Russian President Vladimir Putin.
https://www.bbc.co.uk/news/world-europe-64992727

Бибију само Бог може да суди.

А и то је упитно.
Бог ће му свакако судити. А тренутно му суди Међународни суд правде по оптужници коју је против њега подигла Јужноафричка Република!

Бог ће му свакако судити. А тренутно му суди Међународни суд правде по оптужници коју је против њега подигла Јужноафричка Република!

Мислиш на Међународни кривични суд?

Ako stvarno roknu te rakete na Rusiju, onda će odgovor Rusa da bude da gađaju u Ukrajini sva mesta gde su stranci, naročito Ameri.
Mislim da će Rusi gađati Vasington i London nuklearnim oružijem ako se ovo desi, takođe Rusi će nuklearnim oružijem gađati i uništiti sve države gde su Anglosaksonci Britaniju, Sev.Ameriku, Australiju i Novi Zeland, Island, Nemačka, Francuska. Ne mislim da će gađati Ukrajinu

maxresdefault.jpgwho-invented-the-atomic-bomb_2.jpg

Back