Posle SAD i Velika Britanija dala dozvolu Ukrajini da raketama gađa duboko unutar Rusije

Da li sledi direktan sukob izmedju Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    47
Neutronske bombe ne ostavljaju radijaciju, nema kontaminacije.
Veze nemaš.
Čovek nema tri predstave ali glavno da lupa - neutronska bomba pravi manje radioaktivnih padavina nego što je bilo u Hirošimi, to je samo atomski upaljač fuzione bombe bez same fuzione komponente. Ali dokaži ti to trolovima.

Pre 2014. Ukrajina je imala populaciju od 45 milona ljudi.
Danas je taj broj pao na oko 20 miliona.
Ne morate biti baš puno pametni da shvatite kuda ovo vodi.
Gclz2YPXsAA6SE-
Да, веома је тужно то што се дешава. Украјинци су ипак наша браћа и то су добри и фини православни људи, као и ми. Они су жртве Хазара Зеленског и групе нациста око њега, који их гура у братоубилачки рат због интереса глобалне мафије из Лондона и Вашингтона.
Зеленски силом мобилише украјинске младиће да иду да гину, јер су екстремни нацисти који су ишли добровољно углавном ликвидирани од стране Руских Снага!
Тужна судбина Украјинаца. Они треба сами да свргну диктатора Зеленског и да понуде мир Путину и Русији и да се прекине са овим крвопролићем.

С обзиром да су избеглице највећим делом из ратом захваћених подручја,

рекло би се да ово води потпуном етничком чишћењу Руса из Украјине.
То није нешто чему би се било ко требао радовати. И Руси и Украјинци у бившој Украјини су жртве диктатуре Зеленског и да су паметни треба да се сложе и оборе тај ненародни режим који их тера у смрт и погибију.

Ali kakav slepac treba biti pa pretiti nuklearkama susednoj zemlji u kojoj živi nekoliko miliona Rusa? :lol:
Znači kontaminiraće te ljude i nekoliko stotina km svoje teritorije preko granice? To samo neko ograničen može da izjavi.
А сасвим је у реду да Украјина, по налогу Бајдена,гађа Русију? Имате поремећај стварности, навијачки приступате овој теми уместо да се молите Богу да рат престане, ви навијате да Украјинци ударе директ на Русију.
А нисте свесни колико је Русија војно моћна и да се она са тим нуклеарним ударима неће зауставити само на Украјини, већ ће удари ићи и по Европи, гореће Лондон, Берлин, Беч, итд.
Зар је то оно што желите?

Сада је лопта на лудацима у Вашингтону да виде шта ће и како ће.
ja sam vam vec rekao da ce fasington pilatovski da opere ruke od svega, vruc krompir je sada iskljucivo u rukama eu
За Амере - уговор је светиња.
englezi i francuzi su kao zemlje.drzave napale rusiju, nafo sa tim nema veze, i mi nismo u obavezi da ih branimo, rusi mogu slobodno da ih gadjaju sa ruskim analognim sedousima i sl.
francuska legija stranaca isto, kakve veze nafo ima sa njima? kakve veze ukrajina ima sa nafoom? reko bajden? sve nebuloze, rusi mogu slobodnio da gadjaju ko god ih je napao iz eu, mi cemo nase izdajnicke generale koji su rusili trampove odluke pohapsiti, a u eu rat se necemo mesati, nije ovo ww2, i putin nije hitler, vas je msm samo lagao, i oni ce da pocnu da placaju odsetete za vredjanje trampa... bilion je milijarda, pa ti vidi, tramp ce da inkasira od NYT slajmara i ostalih levaka 10 milijardi
FIGHTING BACK: President Trump Sues Leftist Media Outlets Including the New York Times for Total of $10 Billion, Alleges Multiple “False and Defamatory” Statements

Poslednja izmena:
А сасвим је у реду да Украјина, по налогу Бајдена,гађа Русију? Имате поремећај стварности, навијачки приступате овој теми уместо да се молите Богу да рат престане, ви навијате да Украјинци ударе директ на Русију.
А нисте свесни колико је Русија војно моћна и да се она са тим нуклеарним ударима неће зауставити само на Украјини, већ ће удари ићи и по Европи, гореће Лондон, Берлин, Беч, итд.
Зар је то оно што желите?
Još kad bi trolovima uopšte moglo da bude nekad nešto jasno…

mi nikoga ne diramo, bajden je lopina, nikad nije trebao da bude predsednik, to ruse diraju francuzi i englezi, sta mi imamo sa njima, sami su usli u rat protiv rusije, sami neka se brane, ali nato nema nikakve veze sa tim, kada ih ruje sravne, mi cemo samo da se oblizujemo k'o tvoj aljek
Америка стоји иза свега тога. Наравно, ви обични Американци нисте ништа криви, Американци су углавном фини, добри људи, који желе да раде бизнис, пију пиво и прехрањују породицу.
Али, глобална мафија вас завлачи и тера у бесмислене ратове широм света. Зато је Америка постала најомраженија држава на свету, иако верујем да су већина америчких грађана фини људи који не подржавају идеологију новог светског кабалистичког поретка.

Je li neko dokazao da je sjevernokorejska vojska u Ukrajini? Ja nisam vidio nikakav dokaz.
Ни ја нисам видео ниједан доказ, сем снимка Џеки Чена у руској униформи који су западни медији приказали као севернокорејског командоса на ратишту.
Али, опет и да су ти војници дошли, не би ме чудило,јер је то порука западњацима да Русија има савезнике на светском нивоу и да неће тако лако дозволити глобалистичкој осовини зла да их поразе. А и то је у складу са споразумом који су потписали Император Путин и Друг Ким Џонг Ун у Пјонгјангу.

Sitno žvaće doope gaće, Le Figaro uklonio članak o “dozvoli da se gađa Rusija”:

Француски лист Фигаро, који је јуче писао да су Париз и Лондон дозволили Кијеву да гађа руску територију ракетама дугог домета, уклонио је информацију о томе из чланка на свом сајту.

99537445-C7A8-430D-B73E-4F358A9DFAF4.png

Još kad bi trolovima uopšte moglo da bude nekad nešto jasno…
То су навијачи који су жедни људске крви! Слично као и шолаковци код нас, који су спремни да изазову и грађански рат и међусрбско страдање, само да би срушили Легитимну Власт Председника Републике Србије Господина Александра Вучића.

Sitno žvaće doope gaće, Le Figaro uklonio članak o “dozvoli da se gađa Rusija”:

Француски лист Фигаро, који је јуче писао да су Париз и Лондон дозволили Кијеву да гађа руску територију ракетама дугог домета, уклонио је информацију о томе из чланка на свом сајту.
trebali su prvo da mu siknu jednu vezbe radi, pa posle da pitaju ko je kriv

jel nafo gadjao nas rts, zasto rusi sada da ne gadjaju zapadne medije koji su u ratu? samo lazu, pa posle brisu

zapretiti parizu i londonu sa nuklearnom anihilacijom, i da ne laju vise, a lazne medije oterati u bankrot, sada cemo mi americke, pa samo dok se naplacaju trampu 10 milijardi nece im ostati ni cvonjka, narod im ionako vise ne veruje, i katanac na posao, dosta su lagali

То су навијачи који су жедни људске крви! Слично као и шолаковци код нас, који су спремни да изазову и грађански рат и међусрбско страдање, само да би срушили Легитимну Власт Председника Републике Србије Господина Александра Вучића.
Šolakovizam BRE!

imaju stelt opremu, nevidljivi su, ali 100 hiljada vojnika je ozbiljna sila
Војници ДНР Кореје су веома храбри и дисциплиновани војници. Још сада када се упознају са руском војном технологијом, постају велика сила. Разумљиво је да се хунта у Сеулу нервира што су војници ДНР Кореје отишли у Русији да се боре. Тамо ће изучити нове технике ратовања које ће потом пренети у своју земљу и користити приликом борбе за ослобођење и уједињење свих Корејанаца!
Корејанци су иначе добри, храбри и достојанствени људи, велике патриоте и они сви следе Џуче Идеју Друга Ким Ил Сунга. Исто тако, иако диктатура у Сеулу то крије,али много јужних Корејанаца воли своју северну браћу и жели јединство са њима и сања дан када ће Кореја бити уједињења!

добри, храбри и достојанствени
prestani da glumis slihtaru i skupljas jeftine poene za aljeka siftara i sektu
sns se poredi sa bajdeonovim rezimom koga smo trebali da srusimo, i nikada zapravo i ne priznamo, eto stetocina sns jednako stetocine dems, samo sto srbija jos nije progledala kao amerika

isto su tako kao ti govorili i ovde da tramp rusenjem rezima zeli gradjanski rat, znaci vi ste zlo i lazljivi ste, srusicemo i vas kao i bajdenov rezim, plus. ne zna se ko vise laze americki ili srpski fejk njuz

Malo koriguj naslov.

Obrat. SAD, UK i Francuska dozvolili Ukrajini udare raketama na Rusiju. Uskoro kreću​

https://www.index.hr/vijesti/clanak...6352.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_prva_d
Čime će Ukrajina gađati Rusiju?

Dalekometno i visokoprecizno navođeno naoružanje - NEMAJU
Satelite - NEMAJU
Obučeno osoblje za upravljanje tim naoružanjem - NEMAJU

Kakvu dozvolu mogu dobiti kada ništa nemaju?

Ili se tu radi da je NATO odlučio skinuti rukavice:)

A Rusi će to popratiti pogledom kao NATO onaj dron koji je pao u Zagreb.

Aha, kako da ne.

Razvalit će Paris ili London samo neka prva raketa stigne do Moskve.

prestani da glumis slihtaru i skupljas jeftine poene za aljeka siftara i sektu

sns se poredi sa bajdeonovim rezimom koga smo trebali da srusimo, i nikada zapravo i ne priznamo, eto stetocina sns jednako stetocine dems, samo sto srbija jos nije progledala kao amerika

isto su tako kao ti govorili i ovde da tramp rusenjem rezima zeli gradjanski rat, znaci vi ste zlo i lazljivi ste, srusicemo i vas kao i bajdenov rezim, plus. ne zna se ko vise laze americki ili srpski fejk njuz
Ја причам само оно што је тачно. Корејанци су дивни и честити људи, зашто ти имаш проблем са тим?

СНС је јавно подржала избор Председника Трампа, Предсеник Вучић му је први честитао, а господин Драган Ј. Вучичевић је јавно позивао америчке Србе да гласају са Трампа као што сада позива Србе у Немачкој да гласају за партију немачког препорода, АФД.

То су чињенице.

Имате поремећај стварности, навијачки приступате овој теми уместо да се молите Богу да рат престане, ви навијате да Украјинци ударе директ на Русију.
Ti imaš poremećaj stvarnosti.

Русија је много јака војно и технолошки. Ми још у не знамо шта све од наоружања Руси имају. Путин је рекао да Руси имају начин да одговоре ако треба и нуклеарком да би заштитили интересе Русије. То значи да су Руси спремни за сваку опцију.
За Америку у Европу би боље било да седе мирни, да не чачкају руског медведа јер у супротном може да дође до катастрофалних последица за њих.
Za Rusiju bi bolje bilo da što pre povuče svoju vojsku iz Ukrajine jer u suprotnom će se kajati.

Back