Posle SAD i Velika Britanija dala dozvolu Ukrajini da raketama gađa duboko unutar Rusije

Da li sledi direktan sukob izmedju Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    47
Ako ne može da zavlada razum prema Rusiji onda će zavladati radioaktivna zona između NATO-a i Rusije.
Taman tako ! kao Černobil ! Na ograničenoj zoni !
A i ako prate vremenske prilike strujanje vazduha mogu da usmere radioaktivnu prašinu ka EU ili gde žele . A mogu i da to izvedu veštačkim putem

Свим војницима треба пожелети срећу кад буду ишли на фронт, без озбира да ли су Сусједи или браћа Руси.
Što Rusima, pa oni su napali suverenu zemlju 2022 u kojoj se NATO samo brani?

Šta su mi Rusi , čestitke i pozdrave samo za cenjene Susjede.

А ви,white trash, је л' служите војску у Америци?
znas i sam da je poslednja sansa da neokoni raskantaju i istrebe vas evropljane ove godine, pre trampa, recimo da ce polovinma da izgine ... ne kazem da je sve vec sigurno, ali samo razmisli, ne vredjas li me zato ces d'umres? ja belo smece? pa ja cak nemam ni tetovaze da licim
С обзиром да су избеглице највећим делом из ратом захваћених подручја,

рекло би се да ово води потпуном етничком чишћењу Руса из Украјине.
reklo bi se si upao u stanje deluzije, oce to pred smrt
Što Rusima, pa oni su napali suverenu zemlju 2022 u kojoj se NATO samo brani?
loZi ga samo, morace da ukapira

znas i sam da je poslednja sansa da neokoni raskantaju i istrebe vas evropljane ove godine, pre trampa, recimo da ce polovinma da izgine ... ne kazem da je sve vec sigurno, ali samo razmisli, ne vredjas li me zato ces d'umres? ja belo smece? pa ja cak nemam ni tetovaze da licim

reklo bi se si upao u stanje deluzije, oce to pred smrt
Ја знам шта ћу кад крене рат. Ја ћу да ударим на Бугаре, а ти шта ћеш? Да бежиш у пустињу?

Вероватно и сад живиш у пустињи.

Ја знам шта ћу кад крене рат. Ја ћу да ударим на Бугаре, а ти шта ћеш? Да бежиш у пустињу?

Вероватно и сад живиш у пустињи.
francuska i engleska, a rusi znaju da mi necemo prstom da mrdnemo, ma kakav njihov odgovor da je, eu ti je vec rekla da spremis zalihe, a mi nemamo nikakve zalihe, osim olova

Ne vidim što bi Rusiji smetalo, oni odavno gađaju ciljeve po celoj Ukrajini, daleko iza linija fronta. Tako da Ukrajinci neće raditi ništa što ovi već ne rade. Ne vidim razlog za ljutnju.
Upravo to. A one pretnje da će uništiti Pariz i London svojim famoznim Sarmatima ako jedan metak padne na rusku teritoriju svakako nisu ispunili.
Time su pokazali da su samo blefirali i da su papirni tigar (Somalija sa nuklearkama).

Upravo to. A one pretnje da će uništiti Pariz i London svojim famoznim Sarmatima ako jedan metak padne na rusku teritoriju svakako nisu ispunili.
Time su pokazali da su samo blefirali i da su papirni tigar (Somalija sa nuklearkama).
to su pretili ruske jeremicke i vucicevci iz raznih medija. a ne ljudi koji se pitaju

otvoreno je pretio da ce sravniti london i pariz?

vao, vama se prividja
1731916972901.png

https://edition.cnn.com/videos/worl...-spider-marks-intv-080112aseg1-cnni-world.cnn

ne da gledamo da udjemo u evropski rat, nego da pohapsimo izdajnike, tako stoje stvari ovde
ali opet kazem, sve je moguce, da vi u eu budete u ratu sa rusijom, ali bez nas, zna se razlika izmedju strateskog i srednjeg dometa

LET’S GO: Trump Transition Team Reportedly Drawing Up List of Deceitful Military Officers for Court-Martial Consideration – Treason Charges Potentially on the Table

The Gateway Pundit (TGP) is an American far-right[2] fake news website.[1] The website is known for publishing falsehoods, hoaxes, and conspiracy theories.[35]

Oćeš u sledećoj iteraciji da citiraš Stivena Spilberga

Ali kakav slepac treba biti pa pretiti nuklearkama susednoj zemlji u kojoj živi nekoliko miliona Rusa? :lol:
Znači kontaminiraće te ljude i nekoliko stotina km svoje teritorije preko granice? To samo neko ograničen može da izjavi.
Najsmešnije su ove paljevine koje se istinski primaju na to.

Ima ih na forumu dosta.

Back