Posle ljubavi

Šta ste navalili da treba da bude kamen i led ako više ne voli, jednostavno joj je neko drago biće jer ima sa njim dete i nekada ga je volela i ostaje neka toplina i kada nije ljubav i kada nikada više ne bi bila sa njim i bez obzira na sve mane.
Danas je nemoguce u to poverovati jer ljudi obično završe u teškoj mržnji, meni je ovo njeno predivno ako je već moralo da se završi Najbolje moguće. :)

Cak naprotiv, danas vecina ostanu u dobroj vezi cim se strasti smire. Samo neki nikad ne smire strasti .Ne radi se tu o deci, nikad se ne radi o deci. Nego je normalno da nekoga koga si stvarno voleo, a nemas neresenih pitanja volis vise nego druge ljude. Normalno je da cu moju bivsu da volim kao coveka za koga znam da je dobar covek, jer njena ludost vise ne moze da me povredi.

Šta ste navalili da treba da bude kamen i led ako više ne voli, jednostavno joj je neko drago biće jer ima sa njim dete i nekada ga je volela i ostaje neka toplina i kada nije ljubav i kada nikada više ne bi bila sa njim i bez obzira na sve mane.
Danas je nemoguce u to poverovati jer ljudi obično završe u teškoj mržnji, meni je ovo njeno predivno ako je već moralo da se završi Najbolje moguće. :)

da, predivno

Draga Kiyuko, nema vise nazad, kakvo postovanje i zasto :?: ako sa nekim delis deo svog zivota, ako delis sve dobro i lose, posle 15 godina ta osoba sigurno nece da bude izbrisana gumicom
Da li ti znas kada se emocije izgube, sta ostaje :?: postovanje zbog vremena koje si proveo sa nekim, zbog dece koje eventualno imas
Za cim se dalje gubi vreme :?: kakvo gubljenje vremena?
Ko koga laze u sustini :?:
laz bi bila odrzavati brak u kome vise nema emocija

Back