Posle dugog razmisljanja odlucih da potrazim savet od vas

Misljenja sam da svaka zena u svom zivotu ima svog gospodina Ocaravajuceg,kome bih uvek pozelela da se vrati,barem u mislima samo...Misljenja sam takodje da sam ja od onih zena kojima treba ukinuti gledanje tipicno zenskih filmova,jer tako nesto sto cu vam ispisati recimo da postoji samo u tim limunadicama pravljenim za zene.
Bio je ona ljubav u mom zivotu,koju nikada do njega nisam ni osetila a ni slutila da moze da postoji u meni.Svaki trenutak sa njim bio je neponovljiv...od pogleda,dodira,neznih reci,kreveta...Oboje smo bili nasli svoje srodne duse jedno u drugom.Nase vreme koje smo provodili zajedno bilo je protkano jako lepim i romanticnim trenutcima,u njegovoj brvnari,sa kaminom,uz svece na jednoj planini...i tako svakog vikenda...tri godisnja doba smo bili zajedno...uzivala sam kao nikada u zivotu.Brali smo sumske jagode,borovnice,cistili sneg,potkesivali ruze,kupili opalo lisce...
Sve te lepe trenutke naglo je sasekao,rekavsi mi da je vreme da pocne da sredjuje svoj zivot,da nije spreman da to cini sa mnom,jer imam dete...njegovi najblizi mu to ne bi oprostili.
Danima sam plakala,bilo je strasno,uzasno bolno i depresivno.Pomirio se sa dugogodisnjom svojom devojkom.A ja?Ja sam ostala da ceznem i patim,pronalazeci razloge da oravdam njegov postupak i njega,koji je u mojim ocima bio najbolji covek koga sam srela u zivotu.I opravdala sam ga i opet ga postavila na najuzvisenije mesto u svom zivotu...
Posle predpostavljam pocetnog uskicenja izazvanog pomirenjem sa njom,poceo je da zove,pise...
Kasne nocne poruke u kojima opisuje svoja osecanja prema meni,znate one najtuznije reci sveta sa kojima se moze opisati tuzna nesrecna ljubav.Zakljucak je uglavnom isti-Shvatio sam sta sam imao sa tobom,i paticu za tobom do kraja zivota.
Nudi mi da dodjem da opet provedemo vikend u brvnari,da sve opet bude kao nekada,ali ujutru opet da se vrati njoj..
Boze,ja tek sad kad sam ovo napisala,mislim da sam i sama shvatila odgovor.
Ali sta da radim kad mi je od njega i bol u dusi drag?Kada mi znaci jos uvek toliko da bih mu sve oprostila,i da me gazi...
Ne mogu da se oduprem tom osecaju da budem sa njim,pa cak i u svojstvu ljubavnice...Ne mogu da se oduprem tom osecaju da ponovo uzivam u nasim pricama,pogledima,NJEMU...
Mora da prestane,zelim da ja budem ta koja ce reci-E sad je dosta!!Ali kako?!
Ti valjda znaš da bi bilo besmisleno da mu se vratiš, sve i da se u potpunosti opredeli za tebe... a tvoje je pitanje kako da izađeš na kraj sa sobom?

Hm... :? naljuti se. Naljuti se stvarno. Bes i ogorčenost nekako lakše izvetre, tj. ne brže, ali bi ti pomogli da kreneš nekim novim putem (joj što mrzim ovakve rečenice).

Ne tako davno bila sam oduševljena jednom osobom, ali taj dečko je imao devojku, i ja ne znam šta je hteo od mene, jer nisam želela ni da pričam sa njim na tu temu dok znam da su zajedno..... e, sad... naljutila sam se. I kad pomislim na njega i na njegove namere, na njegov način razmišljanja, obavezno se javi neki bes, posle sam namerno o tome mislila i sve bi mi manje bio drag..... sada bih mogla ponovo da mu bidem drugarica, i to iskrena, ali ne znam da li bi on meni mogao to biti..... pff, možda i nije neki primer, verujem da je sve između vas bilo mnogo dublje, ali eto tako je nekako bilo, pa ti probaj da probaš.....

Neba 77: To sto ti mislis da je on covek tvog zivota, NIJE! On je samo tvoja prazna projekcija oslikana u njemu koji se nasao u pravo vreme na pravom mestu. Koliko je to samo prazna projekcija se vidi sada kada on ladno bira sebi bolji zivot, jer ti nisi dovoljno dobra. Za brvnaru jesi ali za porodicu ne...

Kao sto su mnogi pre mene napisali, da ne ponavljam mnogo, mislim da je on najobicniji smrad i ljiga i da zasluzuje taj jadni zivot koji vodi. Ali ne i ti! Zato se odupri, okreni glavu i odi dalje, videces, obecavam da ces se jednog jutra, uskoro probuditi pored coveka tvog zivota, onog pravog i kako ce ti prazno secanje na ovog biti smesno!

Samo se odupri i odi, posle je sve lakse!

Pozdrav.

Ah...Ponovni odlazak u brvnaru...Poslednji put kada sam otisla,bilo je bas potresno za mene...O d momacke brvnare,njena zenska ruka kao da je obelezila teritoriju,tako da je bilo pregrst jastucica sarenih,sve na svome mestu,sarena cvetna posteljina...u vazduhu je lebdelo njeno prisustvo,baloni zaostali od nove godine.Pola veceri sam provela sedeci na terasi,jer me gusio taj osecaj...mene on ne laze,znam svoje mesto...ne leze ni nju,jer ona nista ni ne zna sta se desava...laze samo sebe,a ja mu pomazem tome.

Ah...Ponovni odlazak u brvnaru...Poslednji put kada sam otisla,bilo je bas potresno za mene...O d momacke brvnare,njena zenska ruka kao da je obelezila teritoriju,tako da je bilo pregrst jastucica sarenih,sve na svome mestu,sarena cvetna posteljina...u vazduhu je lebdelo njeno prisustvo,baloni zaostali od nove godine.Pola veceri sam provela sedeci na terasi,jer me gusio taj osecaj...mene on ne laze,znam svoje mesto...ne leze ni nju,jer ona nista ni ne zna sta se desava...laze samo sebe,a ja mu pomazem tome.

Opterećena si njom ... a trebalo bi da si opterećena svojim životom i sobom.

zato sto gledas stvari IZNUTRA, umesto sa strane.
meris ono sto si sa njim dozivela kao nesto apsolutno i neponovljivo.
a NIJE.
i sigurno moze da ti bude bolje sa nekim drugim.
samo treba to da shvatis... tesko je, znam... cak i ako veza nije ovako losa i besmislena kao tvoja, to je uvek problem... sto ne mozemo da zamislimo nesto drugo (jer se nije dogodilo)... tesko je, ali ne i nemoguce, izgraditi perspektivu u kojoj znas sta ti je potrebno, i gledati ono sto se desava iz nje (a ne iz onoga sta dobijas, sto su u ovom slucaju mrvice)...

Znam,ali ne znam odakle da pocnem sa sredjivanjem svog zivota.Kao zaljubljena siparica sam...sve to je zacarani krug iz kog ja ne umem da izadjem.

Radikalno menjaj sve ako zaista želiš da izadješ iz te priče .... Ne odgovaraj na poruke .... Ne javljaj mu se na telefon ... Ne komuniciraj sa njim ..... Šta znam, najbolje poznaješ sebe i verujem da duboko u sebi znaš odgovor, ali da ne želiš da ga primeniš, jer se bojiš - da će on, ako uradiš pravu stvar, zauvek otići iz tvog života.

Ne znam sta ti je jos potrebno da otvoris oci i priznas sebi da si volela budalu?!

On zaista nije vredan ni tvoje a ni njene ljubavi niti paznje. On samo manipulise vama ne bi li sebi napravio zivot ili paket zivota koji njemu ali jedino njemu odgovara!!

Nju ce imati za prijeme i pokazivanja i decu i porodicu, tebe za strast i uzivanje kada mu ta dsadna forma savrsenog zivota dosadi, a brvnaru za nju da je uredjuje i sredjuje i uziva sa prijateljima za N Godine i ostale praznike, a tebe da u njoj kresne obuzet strascu za koju ti mislis da je ljubav!

Zeno gde ti je mozak? On je djubre koje laze tebe i nju a sam pokusava da uziva u tome, i sebe ne laze ni malo!

Misljenja sam da svaka zena u svom zivotu ima svog gospodina Ocaravajuceg,kome bih uvek pozelela da se vrati,barem u mislima samo...Misljenja sam takodje da sam ja od onih zena kojima treba ukinuti gledanje tipicno zenskih filmova,jer tako nesto sto cu vam ispisati recimo da postoji samo u tim limunadicama pravljenim za zene.
Bio je ona ljubav u mom zivotu,koju nikada do njega nisam ni osetila a ni slutila da moze da postoji u meni.Svaki trenutak sa njim bio je neponovljiv...od pogleda,dodira,neznih reci,kreveta...Oboje smo bili nasli svoje srodne duse jedno u drugom.Nase vreme koje smo provodili zajedno bilo je protkano jako lepim i romanticnim trenutcima,u njegovoj brvnari,sa kaminom,uz svece na jednoj planini...i tako svakog vikenda...tri godisnja doba smo bili zajedno...uzivala sam kao nikada u zivotu.Brali smo sumske jagode,borovnice,cistili sneg,potkesivali ruze,kupili opalo lisce...
Sve te lepe trenutke naglo je sasekao,rekavsi mi da je vreme da pocne da sredjuje svoj zivot,da nije spreman da to cini sa mnom,jer imam dete...njegovi najblizi mu to ne bi oprostili.
Danima sam plakala,bilo je strasno,uzasno bolno i depresivno.Pomirio se sa dugogodisnjom svojom devojkom.A ja?Ja sam ostala da ceznem i patim,pronalazeci razloge da oravdam njegov postupak i njega,koji je u mojim ocima bio najbolji covek koga sam srela u zivotu.I opravdala sam ga i opet ga postavila na najuzvisenije mesto u svom zivotu...
Posle predpostavljam pocetnog uskicenja izazvanog pomirenjem sa njom,poceo je da zove,pise...
Kasne nocne poruke u kojima opisuje svoja osecanja prema meni,znate one najtuznije reci sveta sa kojima se moze opisati tuzna nesrecna ljubav.Zakljucak je uglavnom isti-Shvatio sam sta sam imao sa tobom,i paticu za tobom do kraja zivota.
Nudi mi da dodjem da opet provedemo vikend u brvnari,da sve opet bude kao nekada,ali ujutru opet da se vrati njoj..
Boze,ja tek sad kad sam ovo napisala,mislim da sam i sama shvatila odgovor.
Ali sta da radim kad mi je od njega i bol u dusi drag?Kada mi znaci jos uvek toliko da bih mu sve oprostila,i da me gazi...
Ne mogu da se oduprem tom osecaju da budem sa njim,pa cak i u svojstvu ljubavnice...Ne mogu da se oduprem tom osecaju da ponovo uzivam u nasim pricama,pogledima,NJEMU...
Mora da prestane,zelim da ja budem ta koja ce reci-E sad je dosta!!Ali kako?!

Imam drugaricu koja je u slicnoj situaciji i rekla sam i njoj a sada i tebi da od toga nikad nista nece biti. Ne gubi vreme vec sredi svoj zivot. Nije lako ali uvek se ide dalje.

I tacno je da si previse fixirana na nju, ko sto neko rece gore. Nije ona problem. Ona je u slicnom *ranju kao i ti samo sto je srecna u neznanju (za sada bar). On je problem, i tvoj i njen!

Ne dozvolite da vas jedan takav coveculjak manipulise obema i u isto vreme! To je toliko nisko i ljigavo da mi je muka o tome da pricam...tebe koristi samo za sex a nju za formu. I ti na to pristajes??!! Pristajes na to da nisi dovoljno dobra i za formu....UZAS!

Imam drugaricu koja je u slicnoj situaciji i rekla sam i njoj a sada i tebi da od toga nikad nista nece biti. Ne gubi vreme vec sredi svoj zivot. Nije lako ali uvek se ide dalje.

I ja imam drugaricu koja je doduse u malo drugacijoj situaciji, njena" ljubav"je ozenjen,zivi momacki,vara zenu,vara nju,laze,laze i laze kako ce se razvesti,kako mrzi zenu,kako ne spava sa zenom vec pet godina[toliko dugo su moja drugarica i on u bili vezi]:shock:
Pre dve nedelje ga je slucajno videla kako se ljubi sa zeninom drugaricom :shock:a vec nakon nekoliko dana je saznala da je odrzavao veze sa jos nekoliko njih.
:dontunderstand:
Ovde je bilo dosta saveta i komentara ali niko ti ne moze pomoci ukoliko ne pomognes sama sebi.Mozda ni sama nisi svesna da si od doticnog gospodina napravila mister-idealnog.

znaci, sve sam procitala.
mogu samo da kazem da zivot nije samo belo ili samo crno.nazalost, sve bi tako bilo jednostavno...ali nije...zivot je , vidim, sve komplikovaniji.

nebo, on za tebe jeste poseban, verujem, i ti da si njemu isto tako posebna....to sto ste imali je privilegija onih koji dopuste da im se desi ljubav (ma kakva ona bila iz necjeg ugla gledanja, ma kakav ishod bio), tvoji osecaji su pravi (ti najbolje znas), vasu vezu (mislim na duhovnost i interakciju) samo vas dvoje razumete, njenu dubinu, snagu...
ali zivot je neobican, pun losih izbora, kompromisa, komlikacija, linija manjeg otpora....
i da ne duzim...mozes da se odupres, to i moras.
zakopaj ta najlepsa osecanja duboko u sebi, sakrij ih, sacuvaj samo za sebe.
trudi se da ne mislis na te vase lepe trenutke, koji su stvarno bili upravo najlesi, nemoj misliti na njega, ne pricaj o njemu, ne slusaj o njemu, ne cini nikave pakosti , ne sveti se (kako te ovde savetuju neki), ma skloni se od svega toga.
smiri dusu.
jednino, vreme moze da ucini pravu stvar za tebe.
probala si, ne vredi dalje, ne vredi unistavati svoj zivot.
daj sebi sansu.
sve najbolje ti zelim.

Imam jedno pitanje: STA CE TI TAKAV COVEK?
Neko kome okolina diktira kakav zivot treba da vodi, neko ko vara svoju devojku, izadje sa jednom a drugoj salje srceparajuce poruke, neko ko nije dovoljno sirok da prihvati tudje dete?
Molim te reci mi sta dobro moze bilo ko da ocekuje od takve osobe. Nezne (prazne) reci, poljubce, sex...
Toga ima svuda. Ali ako trazis coveka sa kojim hoces da imas pravu vezu - iz svega navedenog je jasno da doticni nespada u tu kategoriju

Nije on čovek još , još je dete.....bar po onome što je nebo rekla....

Dakle ide se sa metodama razvića....
Pitaj ga , hoće li da ubiješ dete....zbog svoje ljubavi za njim....kad ste već jedno za drugo....
Nije bitno šta je istina , već šta pitanja i reči koje izgovarate izazivaju u psihi drugoga....
Ima tu igrica koliko hoćeš, bitno je da proživi ono što se iz tvog ugla tešava....

pa onda tu idu projekcije šta baba i deda kažu , ne bih baš da crtam svu taktiku....
Ako nije foliranje sa njegove strane da bi jevtino dobio dobru ševu , onda imaš slučaj deteta te se tako i treba postaviti.....vodiš dete do tanjira sa kolačima....i čekaš da se zamusavi.....

Back