ruffrave
Zainteresovan član
- Poruka
- 309
Pre jedno 2 nedelje sam upoznao fantasticnu devojku. Upoznali smo se normalno u klubu, ostavila mi je fb jer broj nije htela, u tom pogledu sam bio malo zbunjen i nisam imao nekakva ocekivanja. Posle kada sam joj napisao da se vidimo, dala mi je br. i posle nekih dan dva smo se dogovorili da se nadjemo na kafi. Sve je bilo izvan mojih ocekivanja, znaci pricali smo neprestano nekih 6 sati (iako sam izlazio sa devojkama i pre ovako dugo ne znam da li sam ikad sedeo sa nepoznatom osobom). Posle prvog naravno dogovorili smo se i na drugi sastanak, tada sam vec bio malo skeptican da li cemo imati o cemu da pricamo posle prvog, ali i tada je proslo sve super i opet smo bili zajedno celo vece i uvek je bilo tema za razgovor, sto je dovelo do toga da se kvalitetno izljubimo pre nego sto je otisla kuci. Sad dolazi ono sto me je zbunilo. Posle toga mi je napisala da se verovatno necemo videti jer ima previse posla i da je zaokupirana studijama. Posle nekih dan-dva sam joj napisao da vidimo na sta je ona odgovorila da ne moze i da ima previse ucenja, jedino sto me je najvise zbunilo je to sto je sada za vikend bila napolju sa prijateljima a da mi je pre toga rekla da nema vremena. Nisam joj posle nista pisao, i sasvim normalno sam joj napisao da mi se javi kad bude resila sve probleme oko skole, na sta je ona odgovorila da cemo se jos videti i to je to. Evo vec 3. dan se nismo culi, a i ne zelim da je smaram preko fb, jer to nikad nisam radio. Da li po vama treba jos da cekam, da joj napisem, ili jednostavno da je zaboravim? Mislim da bi pre svega neka devojka mogla da mi priblizi ovu problematiku.