Posle 15.3. dosao je 12.4.

Где је успешно спроведено то што ти предлажеш?
nigde. svuda je uspešno izvrdana izvorna demokratija.

demokratski bi bilo jedan glas jedan čovek.

a kapitalistički je onoliko glasova koliko je kapital velik.

a fašitičko/komunistički onoliko glasova imam koliko sam zombirao sledbenika.

danas je to onoliko glasova imam koliko medija držim.

jedno od rešenja daleko bolje od ovog našeg je američki. tu se presednik bira relativno neposredno pa ima veliku vlast i odgovornost. ali imaš dva doma. slično i mnogi dvodomni parlamenti su bolja rešenja od jednodomnog. posebno ako se fazno biraju i po različitim kriterijumima. osnovni cilj je kontrola vlasti voljom (prostim glasanjem) a ne mučnim sudskim dokazivanjem ko je koliko kriv za nastrešnicu ili gradjanski rat, naprimer.

Poslednja izmena:
Znas odlicno ali vređaš jer se i sama sramotiš te izdaje....
Jeste, odlicno si me "provalio", samo ne znas da necu da odgovaram jer me mrzi i nije tema.

Најбоља пљескавица на канти у историји Ћациленда
Pogledajte prilog 1713816
Ne dam "cacilend" i tacka!

P.S. Nadjete kojekakve slike slucajne ili cak namestene, i onda to pripisujete onima koje mrzite.

A mznja ne valja ako nista znali, evo do cega dovodi, do opste pobede i utvrdjivanja vec postojece vlasti. I dokle god ste takvi, tako ce da bude.

Ne dam!!!

Jeste, odlicno si me "provalio", samo ne znas da necu da odgovaram jer me mrzi i nije tema.

P.S. Nadjete kojekakve slike slucajne ili cak namestene, i onda to pripisujete onima koje mrzite.

A mznja ne valja ako nista znali, evo do cega dovodi, do opste pobede i utvrdjivanja vec postojece vlasti. I dokle god ste takvi, tako ce da bude.

Ne dam!!!

ma nemas ti sta da ne das. sve ste prisvojili sto vase nije no drzavno.
niti ce ko da te pita.

noga u dupe, i pravac zatvor za sve lopurde koje sud dokaze.
FUNKCIONALNE INSTITUCIJE pozicija i opozicija na decenijske robije.

ima idete u buvaru ko juce u kafanu.

cuj ona ne da...

Ne dam!!!

Ne daš ni javno preduzeće.

Зато си јуче и дошла
Nisam, ali kamo srece da sam mogla.
ma nemas ti sta da ne das. sve ste prisvojili sto vase nije no drzavno.
niti ce ko da te pita.

noga u dupe, i pravac zatvor za sve lopurde koje sud dokaze.
FUNKCIONALNE INSTITUCIJE pozicija i opozicija na decenijske robije.

ima idete u buvaru ko juce u kafanu.

cuj ona ne da...
🤣
Ne daš ni javno preduzeće.
Ne dam nista!!!:nono3: :maramica:

Ne dam!!!

Ti si vernik tamam toliko koliko i Dacic

Дошо и прошо.

Председник затражио смену РТС-а.

Мислим да је то за сада једини случај у свету да је Председник државе прогласио Државну телевизију за непријатеља... :hahaha:

Дошо и прошо.

Мислим да је то за сада једини случај у свету да је Председник државе прогласио Државну телевизију за непријатеља... :hahaha:
Njegova vizija je da RTS bude kao Pink, slično devedesetim. Medjutim to ne dozvoljava žena od Borka Stefanovića.

Ali i dokaz utopijske demokratije u Srbij, treba EU da nam cestita sto smo ih nadmasili u slobodi medija.

Inace, zar mislis da bi recimo britanska tv mogla da emituje proruske sadrzaje? Nemacka, belgijska, svedska?

Мањак народа, вишак сомуна
1744545610702.png

Back