Posle 15.3. dosao je 12.4.

IMG-fde3a60856e204285bda37a2fa57a144-V.jpg

Još malo vernih lojalista....trebali su da im dele pljeskavice i dnevnice ...posle govora...:lol:
Eto nauk za sledeći put...ako ga bude ;)

Dodje mi ih zao...sve stariji i izgubljeni ljudi bez nege...koliko odvratan mora covek da bude pa da ih ucenjuje da se mlate u drndavim autobusima citav dan.

...iz aviona se vidi da niti sta znaju, niti sta razumeju...

У ЕУ сад сви Шенген, ту постоји слобода кретања људи, робе и капитала.
Вучићева Србија није део тога, већ наши камиони проводе 6-24 сата на ЕУ границама.

Иначе, од кад си ти почео да сендвичариш? Не сећам се да си био такав. Аутовао си се од Надстрешнице.
od gladi :D
nego ne razumeš, ebe mi se ko će biti na vlasti jer ne vidim neku snagu koja bi promenila nešto.
taj bunt koji ti sada imaš mene prošao pre 25 godina.
od 91 nema sreće u Srbiji nismo se snašli ili smo još i danas sanjali/mo jugoslaviju.
ako imam pravo na mišljenje onda ste mi smešni, nema ko nema programa još uvek komunistički mentalitet a hoćete promene i što je najsmešnije verujete da će ih biti.
ja gledam da učim da plivam u mulju pa lakše varim.
srećno vam bilo

ebe mi se ko će biti na vlasti jer ne vidim neku snagu koja bi promenila nešto.
Не, не.
Критикујеш свакога ко се побуни против Вучића.
Не критикујеш Вучића.

1+1

поклоник си Вучића, онај из "ма сви су исти", или "као да ће други бити бољи" групе

Не, не.
Критикујеш свакога ко се побуни против Вучића.
Не критикујеш Вучића.

1+1

поклоник си Вучића, онај из "ма сви су исти", или "као да ће други бити бољи" групе
pa ti onda nisi čitao moje postove
a uostalom briga me, toliko epiteta za ovih 20 godina na forumu sam dobio da sam oguglao. treba da se stidim što me neki de sisti naziva sendvičarem jer mu nisam po volji :hahaha:

to sam već spomenuo na nekoj temi
i vid sad kaže nam vučić 107 zemalja nije bilo za rezoluciju i oseća se pobednikom. 80% nije za vučića on se opet oseća pobednikom. njegova mata mi je nepoznata uglavnom čovek stalno se hvali da pobeđuje. sada gradi radi ma ne pita šta košta jer kredite neće vraćati on.

ma vučić je govedo koje je pustio Srbe sa sa kim niz vodu
treba ga ukloniti ali ne na ovakav način.
ko zna koliko još njih će stradati .
ne treba mu dati legimitet na izborima
nek pobedi i na sledećim ali sa 7 do 8% pa nek se onda kurči
ovako će biti opšti haos i ako uspeju da ga skinu uzjahaće marinika i điki.
i šta smo dobili, dobili smo murtu.

nisam psiholog ali procenio sam ga da je veoma sujetan, da smatra sve što radi je ispravno, da u suštini ne veruje nikome. svi smo marerijalisti i ne vidim da on iskače u tome. njegov psihološki problem (po meni) da tripuje da će ući u školske udžbenike da će ga jednostavno istorija zapisati. opčinjen je milošem obrenovićem.
takođe je veliki manipulator nešto poput psihopata, voli u javnosti da ponižava svoje najbliže saradnike, jednostavno smatra sebe božanstvom ili svetog čoveka koji će postradati zarad svog naroda.
takođe njegov svet nije u realnosti jer on je uvek u pravu sa bilo kim da priča. jednostavno bolestan čovek.
možda grešim ali neće predati vlast do isteka mandata a ako bude prevelik pritisak ne bi me čudilo da naruči sopstveno ubistvo. njemu su studenti omča ne što protestuju već što ga ne spominju i to ga najviše boli jer jelte pa on se pita za sve.

studenti imaju dobru ideju
vučić je sociopata

prognoziram: studenti će biti izigrani.
jel sad jasnije
oš još? :D

Pa cemu se onda nadaju posle eventualnog "rusenja"Vucica,ako nemaju potencijalnu zamjenu?:roll:
tipična srpska posla "ovo ništa ne valja a mi nemamo rešenja" nije bitno ništa sem da se skidaju glave.

samo čitaj našu istoriju od nemanjića pa na ovamo

kad se setim (šarene laže) samo skinite miloševića i eto vas u EU.
ja se posvađao sa mojima.
a eto neko nikad ne odraste, kontam da opoziciji istu laž obečavaju.

tipična srpska posla "ovo ništa ne valja a mi nemamo rešenja" nije bitno ništa sem da se skidaju glave.

samo čitaj našu istoriju od nemanjića pa na ovamo

kad se setim (šarene laže) samo skinite miloševića i eto vas u EU.
ja se posvađao sa mojima.
a eto neko nikad ne odraste, kontam da opoziciji istu laž obečavaju.
"ма сви су исти", или "нисам за Вучића, али опозиција је све сам издајник"

Arhiv javnih skupova objavio procenu: Koliko ljudi je bilo u Beogradu na skupu „Ne damo Srbiju“?​

Danas Onlinedanas 23:14
Arhiv javnih skupova objavio procenu: Koliko ljudi je bilo u Beogradu na skupu Ne damo Srbiju? 1
Foto: Vojin Radovanović/Danas

Arhiv javnih skupova, koji prebrojava učesnike brojnih skupova u Srbiji, izneo je svoju procenu o broju učesnika skupa „Ne damo Srbiju“.

Na početku skupa „Ne damo Srbiju“, održanog danas u Beogradu, bilo je prisutno oko 55.000 ljudi, izneli su oni svoju procenu od 19 časova.

„Skup je zauzeo plato ispred Doma Narodne skupštine, Trg Nikole Pašića i Bulevar kralja Aleksandra, do raskrsnice s ul. Desanke Maksimović“, objasnili su.

Podsećamo, u Beogradu je danas održan skup na koji je pozvala vlast pod nazivom „Ne damo Srbiju“.

Skup je počeo u 13 čaosva i trajao je satima uz muzički program i govore, među kojima najistaknutiji onaj Milorada Dodika i Aleksandra Vučića, koji je skup i zatvorio.

Ovo je de fakto smrt SNS, SPS i SRS. Ne verujem da će se više usuđivati da organizuju veće skupove.

Ipak, još uvek im ostaje aparat sile i represija kao adut. Krenuće u otvorenu diktaturu, nema mu druge.
Јбт, месец дана принуде уз сву државну логистику и сва расположива средства новца и принуде, резултат буде ОВО ВЕЧЕРАС? СМЕШНО

Колико би их дошло да су морали сопствен гориво као људи 15/03?

Јбт, месец дана принуде уз сву државну логистику и сва расположива средства новца и принуде, резултат буде ОВО ВЕЧЕРАС? СМЕШНО

Колико би их дошло да су морали сопствен гориво као људи 15/03?
Njegov konačni pad će u istoriji biti zapamćen kao ''Veliki tresak''.

Ovo je de fakto smrt SNS, SPS i SRS. Ne verujem da će se više usuđivati da organizuju veće skupove.

Ipak, još uvek im ostaje aparat sile i represija kao adut. Krenuće u otvorenu diktaturu, nema mu druge.

Ovo se od starta znalo da ce biti debakl...jos kad je prvi put najavio da ce "Uskoro pozvati celu Srbiju u Beograd"...

Ja sam odmah rekao da ce puci...i pukao je...
Pa njemu je izazov bila i Sremska Mitrovica...a kao hoce da napuni Beograd...🤣🤣🤣

Ali...on se poput kockara zavisnika ipak kockao...i naravno pukao...

...

Back