gost 431298
Elita
- Poruka
- 16.701
Fotkacu vam kad ga preuzmem 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako smo ja i ujak jednom jeli palačinke u nekoj lokalnoj kafani. I stvarno su palačinke bile vrh pa smo ih pohvalili konobaru. Posle par minuta izlazi brkata kuvarica ko trokrilni šifonjer, hoće da vidi ko joj je pohvalio palačinke i da nas izljubi.Pa daj tu kuvaricu, hebes rezultat.
Sad me zanima kojim delom otvara?Fotkacu vam kad ga preuzmem![]()
DonjimSad me zanima kojim delom otvara?
p dobro brate. Zna da kuva cim su bile dobre palacinke.Tako smo ja i ujak jednom jeli palačinke u nekoj lokalnoj kafani. I stvarno su palačinke bile vrh pa smo ih pohvalili konobaru. Posle par minuta izlazi brkata kuvarica ko trokrilni šifonjer, hoće da vidi ko joj je pohvalio palačinke i da nas izljubi.
Par godina posle nisam jeo palačinke.
Ovako nešto?Donjim
Da, samo je lepsi, šarenOvako nešto?
Pogledajte prilog 1209053
Е ,то имам.a za pice prigodne slamcice
![]()
pa i ti klubovi rade nocu.Pa ne)))
Bolnica & starački
Sve smo ukapirali, ne sumnjamo ni najmanje.fi da ni ne spominjem
zamrzece me zene iz zavisti![]()
Toliko je dama hrabra.Sigurno je ukusna
Dok se penis ne pojede može se krpa baciti preko
dzaba kad nema onaj s nutelu de curi
Ako je to film na koji mislim, ta što vuče je buduća tašta. Film iz rane Henksove karijere, "Bachelor Party".Ima neki film, stariji, kao neke tete, hoce da se emancipuju i odu u muski strptiz bar. I konobar, go do pasa klishe, leptir masna, zove se Nik d dik i donosi im sendvice na posluzavniku koji drzi u visini kukova jel...
I ova jedna eee njam daj senvic, da povuce, ono nece, povuce jos jace i skapira i shokira se. Posle kao kuci place, drugarice joj objasnjavaju da je to sve sa svim ou kej.
Bravo.Ako je to film na koji mislim, ta što vuče je buduća tašta. Film iz rane Henksove karijere, "Bachelor Party".
Naravno, možda dok se gleda ovakva utakmica?