filatelista. pa šta?
Veoma poznat
- Poruka
- 13.059
to se ne može ispričati
emocije
emocije

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj detalje. Kapitulirala sam i pustila maloj crtaće pa ne mogu da gledam.
Evo izborila sam se da pustim. Samo mi objasnite što ova Nataša cmizdri kad su prozivali Pop Lazićku.
pa zato što je ovoj teško
Bože...ko da si Toma... ne dotiču te suze![]()
Како си сигурна да је није сексуално узнемираво?Ma ta je sumnjiva. Mnogo se ona nešto trpala uz Tomu svojevremeno
Sad samo čekam da ga do kraja dana optuže za seksualno uznemiravanje :rotf:
Jel to nastavak šorke?
Како си сигурна да је није сексуално узнемираво?
Да ли је ФЕКАЛАЦ - ХОМОСЕКСУАЛАЦ?![]()
Ma ta je sumnjiva. Mnogo se ona nešto trpala uz Tomu svojevremeno
Hm...iz pouzdanih izvora sam saznao,da njoj ni busilica sa cekicem ne moze nista...zapekla do daske.....![]()
Razlika je u tome što crtaći služe za uspavljivanje a skupština za nesanicu.A u cemu je razlika izmedju skupstine i crtaca????
A u cemu je razlika izmedju skupstine i crtaca????
Мислим да би бар вечерас због језиве трагедије која је погодила СРС, а то је погибија четворо чланова те странке, радикали и напредњаци требало да закопају ратне секире.
DIVLJACI SU I JEDNI I DRUGI,NEMA RAZLIKA IZMEDJU I JEDNIH I DRUGIH RADIKALA.
Мислим да би бар вечерас због језиве трагедије која је погодила СРС, а то је погибија четворо чланова те странке, радикали и напредњаци требало да закопају ратне секире.