Poslanički kandidat Radikala podržao Dveri

Renegade-Ns

Iskusan
Poruka
6.666
Milan Grubetić, kandidat za narodnog poslanika ispred SRS , diplomirani inženjer elektrotehnike iz Kostolca podržao Dveri-DSS na protestu opozicije.

„Дошао сам данас да дам подршку овом протесту, не због тога да бих издао Српску радикалну странку или забио нож у леђа Војиславу Шешељу, већ да бих одбранио част СРС-а“ навео је у овом обраћању Милан Грубетић.

„Незадовољан сам свим овим што Војислав Шешељ ради последњих дана и просто ми је тешко да поверујем да зарад једног мандата који би припао Српској радикалној странци, у расподели ових 13 мандата који би се одузели неправедно Дверима, спреман је да Вучићу да 6 или 7 мандата и тиме не само што би ојачао његову већину, него би у збиру са СПС-ом обезбедио да листе СНС-а и СПС-а имају двотрећинску већину и могућност да мења устав“ наставио је Милан.

„Шешељ је пред ове изборе говорио да после избора може само да сарађује са оним странкама које су на нашим таласним дужинама што се тиче програма и идеологије СРС-а. Ја осим Двери и ДСС-а, тренутно, од свих других учесника ових избора које су близу цензуса или су прешли цензус и који су релевантни политички фактор на политичком спектру Србије, не видим друге странке са којим би то СРС могао да сарађује. Због тога ме још више буни и чуди због чега је Шешељ спреман да забије нож у леђа том једином потенцијалном колиционом партнеру и на локалу и у другим срединама“ закључио је Грубетић.

Poslednja izmena:
Одавно сам ја овде писао о дверачким повереницима - "спавачима" у СРС.

- - - - - - - - - -

Јаоооооооо....... сад ће Шешељ да арлауче на овог човека који је исправно и часно поступио.......:cool:

Чуди ме Мито да си се и ти разоткрио као досманлија у души.

Milan Grubetić, kandidat za narodnog poslanika ispred SRS , diplomirani inženjer elektrotehnike iz Kostolca podržao Dveri-DSS na protestu opozicije.

Инжињер.... Знате, ретки си инжињери који имају смисла за политику. Ево на пример овај мамлаз у видеу је дилеја за политику, а не сумњам да је мозак за електротехнику..

можда је Човек и био члан срс-а-али више није.
Већ је добио исписницу а досадашњу уплаћену чланарину задржавамо- нормална ствар :hahaha:
И треба да добије исписницу.
Он је на протест могао да оде као Милан Грубетић и подржи Двери, али не може да наступа као члан ЦУО и кандидат на листи СРС јер се то коси са генералним ставом странке. То је, ваљда, јасно.
Овим што је рекао је више напао "своју" странку, него што је подржао Двери. Ваљда је и то јасно?

О том Грубетићу у његовом граду и крају нико нема лепо мишљење. Чак ни његов рођени отац. Случајно сам из његовог краја и познајем Грубетића. Тај у Костолцу не сме да изађе нигде јер га нико не сматра нормалном особом. А зашто, па распитајте се мало код људи који га знају, а не одмах ,,свака част, браво" само зато што је пљунуо на Шешеља и подржао Двери.

Рећи ћу само ово: полиција је ухватила један ауто који је био пун дроге. У ауту је ухваћен и Милан Грубетић који сада подржава Двери. Толико о томе. Ово нема везе са неком странком, дечко је крајње сумњив. И полицији, а о народу да и не говорим.

Грубетић је све, само не морална громада. У ствари, он је тешка битанга. Њему се одавно смеши избацивање из СРС (јер се цео округ СРС жали на њега), и зато је он прешао на страну Двери. Нема ово везе са странком, ово причам јер је то истина. Толико.

О том Грубетићу у његовом граду и крају нико нема лепо мишљење. Чак ни његов рођени отац. Случајно сам из његовог краја и познајем Грубетића. Тај у Костолцу не сме да изађе нигде јер га нико не сматра нормалном особом. А зашто, па распитајте се мало код људи који га знају, а не одмах ,,свака част, браво" само зато што је пљунуо на Шешеља и подржао Двери.

Рећи ћу само ово: полиција је ухватила један ауто који је био пун дроге. У ауту је ухваћен и Милан Грубетић који сада подржава Двери. Толико о томе. Ово нема везе са неком странком, дечко је крајње сумњив. И полицији, а о народу да и не говорим.

Грубетић је све, само не морална громада. У ствари, он је тешка битанга. Њему се одавно смеши избацивање из СРС (јер се цео округ СРС жали на њега), и зато је он прешао на страну Двери. Нема ово везе са странком, ово причам јер је то истина. Толико.

Ако је то што си постовао истина - гору подршку Двери - дсс нису могли имати ни у ноћним морама

Ако је то што си постовао истина - гору подршку Двери - дсс нису могли имати ни у ноћним морама

Па то ти причам. У ствари, они су рачунали на то да цела Србија не зна ко је Грубетић. Али ми који га знамо ми врло добро знамо какав је то олош од човека.

Taman sam pomislio da nema citavog coveka u Srbiji koji ce da poveruje u ovu Duletovu budalastinu, kad javi se Velke.

:D

Дођи у Костзолац, питај за Грубетића и видећеш шта ће ти рећи. ;) Ако мени не верујјеш, можда ћеш људима веровати. Можда ћеш веровати његовом оцу, Ивану, а?

Па то ти причам. У ствари, они су рачунали на то да цела Србија не зна ко је Грубетић. Али ми који га знамо ми врло добро знамо какав је то олош од човека.
Радикали тог човека нису смели ставити на своју листу. Требали су га избацити пре овог догађаја. Сада ће кукати како је избачен јер је подржао Двери.

Радикали тог човека нису смели ставити на своју листу. Требали су га избацити пре овог догађаја. Сада ће кукати како је избачен јер је подржао Двери.

Највећа срамота СРС је та што је он био на листи и што је био члан отаџбинске управе, иако су људи, стари чанови СРС, били против тога. И на крају, мени је свејефно, нека подржава ко кога хоће, али ме нервира када се људи диве некоме ко то није заслужио. А Грубетић то није заслужио. Толико од мене на овој теми.

Back