Посланицима веће плате

Ne kažem da nisu zaslužili.
Ti ljudi putuju iz svih krajeva naše zemlje,i ponekad ostaju i do kasno da bi naš narod dobio zakone od kojih će da živi mnogo bolje.
Zameraju im što je menza u skupštini jeftina,pa i oni imaju pravo da se hrane.Putne troškove dobijaju,normalno,pa ni njihovi automobili ne idu na vodu...
Sve je ok,pa čovek samo kad pogleda facu Milovana Drecuna,našeg proslavljenog stručnog komentatora,vidi da mu treba neki vid pomoći...
Šta reći o Rističević Marjanu,pa čovek ima tolko zemlje,svinja,krava,silosa,a zbog nas sedi tamo u skupštini,dok mu posao kod kuće trpi.
Sve je to u redu,ali mi nekako čudno da se to objavilo baš nekako u tišini,i baš u vreme izricanja presude našem generalu...
Kanda opet stara fora,daj ljudima leba i igara i mož šta hoćeš....
A ovo je idealna prilika za podizanje njihovih zasluženih plata,jer trenutno mrzimo Hag,muslimane,hrvate,amere standardno i čitav zapadni svet,koji ne možemo da smislimo,pa ne možemo da mislimo i nagrađivanju naših poslanika,koji daju sve od sebe za naše bolje sutra...

http://www.blic.rs/vesti/politika/posle-niza-stidljivih-pokusaja-i-poslanici-u-skupstini-ce-dobiti-povisicu-i-to-ne/6x45xf3

Slažem se da je povećanje od 5% zaista malo,realno su zaslužili mnogo više,ta oni poslanici sa zapada se smeju kad čuju koliko naši poslanici zarađuju....

- - - - - - - - - -

i ja cu sina u poslanika bolje nego da rmbaci na gradjevini

Nemoj junegeorge,težak je taj poslanički život,retko ko sastavi 3 mandata a da ne ode u prevremenu penziju...

Ako i treba
Nema ih mnogo samo 250... niko neće taj posao...
Apsolutno sam za stimulaciju slabo traženih radnih mesta

- - - - - - - - - -

Ne kažem da nisu zaslužili.
Ti ljudi putuju iz svih krajeva naše zemlje,i ponekad ostaju i do kasno da bi naš narod dobio zakone od kojih će da živi mnogo bolje.
Zameraju im što je menza u skupštini jeftina,pa i oni imaju pravo da se hrane.Putne troškove dobijaju,normalno,pa ni njihovi automobili ne idu na vodu...
Sve je ok,pa čovek samo kad pogleda facu Milovana Drecuna,našeg proslavljenog stručnog komentatora,vidi da mu treba neki vid pomoći...
Šta reći o Rističević Marjanu,pa čovek ima tolko zemlje,svinja,krava,silosa,a zbog nas sedi tamo u skupštini,dok mu posao kod kuće trpi.
Sve je to u redu,ali mi nekako čudno da se to objavilo baš nekako u tišini,i baš u vreme izricanja presude našem generalu...
Kanda opet stara fora,daj ljudima leba i igara i mož šta hoćeš....
A ovo je idealna prilika za podizanje njihovih zasluženih plata,jer trenutno mrzimo Hag,muslimane,hrvate,amere standardno i čitav zapadni svet,koji ne možemo da smislimo,pa ne možemo da mislimo i nagrađivanju naših poslanika,koji daju sve od sebe za naše bolje sutra...

http://www.blic.rs/vesti/politika/posle-niza-stidljivih-pokusaja-i-poslanici-u-skupstini-ce-dobiti-povisicu-i-to-ne/6x45xf3

Za eazliku od Drecuna, Rističević je domaćin čovek jer ume da savlada rodjenu ženu
Koliko sam shvatio iz media, namučio se koliko je žilava... nije to moglo sa šamar dva tri pet deset petnaest...
ništa na poene morao je na nokaut

- - - - - - - - - -

i ja cu sina u poslanika bolje nego da rmbaci na gradjevini

ti malog sutra da ispisuješ iz škole i upisuješ u stranku
kakav Pitagora, kakav hlorofil, kakvi padeži?

NIKADA nije 250.
skupstina%20srbije_101215_RAS%20foto%20oliver%20Bunic36_preview_1000x0.jpg

Svaki nedolazak ili kašnjenje im treba odbiti od plate. Recimo 10 000 dinara.

Ako radnik u Srbiji ne sme ni da kasni ni da izostaje, zašto se to poslanicima dozvoljava?
U aps bre!

Није то поента.

Место је одговорно, а ако су ови неодговорни, не треба им смањивати плате, већ изабрати боље.

Кад већ постављаш такво питање, ево теби једно:

Да имаш приватну фирму, да ли би лошем раднику на важној позицији смањио плату или га заменио за бољег радника?

Ovom boljem bi dao bar hiljadarku,lošeg ni đžabe da radi nebi došo u obzir,

Slažem se da je povećanje od 5% zaista malo,realno su zaslužili mnogo više,ta oni poslanici sa zapada se smeju kad čuju koliko naši poslanici zarađuju....

..

Истина је да има неких посланика који не заслужују ово повећање од 5 % али за то постоји једноставан лек. Народ треба да буде одговорнији приликом избора за републичку скупштину.

„Bolji i viši odoše boljima i višima, a ja jedva i vama dopadoh".

Кањош Мацедоновић.

- - - - - - - - - -

NIKADA nije 250.
skupstina%20srbije_101215_RAS%20foto%20oliver%20Bunic36_preview_1000x0.jpg

Svaki nedolazak ili kašnjenje im treba odbiti od plate. Recimo 10 000 dinara.

Ako radnik u Srbiji ne sme ni da kasni ni da izostaje, zašto se to poslanicima dozvoljava?
U aps bre!

А можда су на састанцима на ресорним одборима.

Проблем сваког живог човека и сваког форумаша је то што углавном закључује на основу онога што види својим очима а не на основу размишљања и анализе.

Ево, ти видиш салу и мислиш да је њихов посао да седе у сали.

Опет, поновићу. Свако ко није задовољан кадровима на овим битним местима увек има прилику да учествује у бирању бољих на редовним или ванредним изборима.

Није то поента.

Место је одговорно, а ако су ови неодговорни, не треба им смањивати плате, већ изабрати боље.

Кад већ постављаш такво питање, ево теби једно:

Да имаш приватну фирму, да ли би лошем раднику на важној позицији смањио плату или га заменио за бољег радника?

Vec imam svoju firmu u kojoj radi samo moja porodica.

Inace, na vaznu poziciju NIKADA ne bi dosao neko los. Da bi se bilo gde zaposlio mora da postoji probni rad, bar tako resavaju moji drugari koji imaju svoje firme i radnike. Posle par dana vidis s kime imas posla i kraj price.

Back