posetite moj pocetnicki sajt da vidite da li je dobro za pocetnika

Evo ti, primera radi, listing NASIH USLUGA KAO I KOMPLETAN CENOVNIK NA KINESKOM!!!

Ovo je cisto ilustracija KAKO to radi! A da imam slova sa "kvacicam" NE BI RADILO!

Ova usluga prevodjenja (BESPLATNO) je "powered" by Altavista's SYSTRAN!

Svako moze da je koristi!!! BESPLATNO!!

最初に呼ばれた"通訳は電子的にによる見込み顧客にそれをできるだけ提供する私達が所有するという知識に従って 利害関係者と 代理店Bulma" 、今 " 電子的にの代理店Bulma" をである私達のサービスのための元の考えの数人の連合、連絡する整備し。

なぜ電子的に連絡か。

インターネットの使用によって、私達は私達の"地理的な" 区域で利用できるものと比較される大いにより広い次元の市場へのアクセスを有する; より広く人々の範囲はあり、従ってより大きい望ましいサービスを実現するために私達に連絡可能性としては興味がある顧客の数は。サービスのための待ち時間は最低に減り、私達は私達の値段表より低く他の利用できるcompetitionnal の会社と比較される少なくとも20% を有することを試みている。この方法の欠点は人々の非常に小さいパーセントがここにあるという事実と同様、デフォルトによるインターネットが提供しなければならない豊富な可能性を使用しているかだれが"電子的にマーケティング" が(私達の地域で) 非常に不完全に開発されるという事実、である。約かある時- ローカルラジオ及びテレビ局で、しかし- 実際に心で、私達が実際に私達自身のためのより慣習的な広告についての何かをするべきである私達をある悩ます何がそれが- 財政の平均を持っていること

bulma2005:
Dobro promisli pre nego sto odvalis toliku glupost, prijatelju!
Kompletan sajt je linkovan ka altavistinoj babel fish translation service-u. To znaci da je kompletan sajt preko ovog altavistinog servisa dostupan na B-I-L-O-K-O-J-E-M J-E-Z-I-K-U- N-A-P-L-A-N-E-T-I-!-!-! Medjutim, iako su slova sa kvacicama odavno dostupna eto cak i na ovom forumu ovde, ALTAVISTIN TRANSLATION SERVICE nece moci Bulmin sajt da prevede recimo na KINESKI ako je u HTML kodu slovo sa KVACICOM!

(da li smo razumeli? Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...!!!)

(Hvala!)

A ja se čudim što ti se stranice sporo otvaraju. I tek kada sam se konsultovao sa stručnjacima, saznao sam da je to zato što je tolika navala sa svih strana da prevedu tvoj slavni sajt na kineski, mongolski, navaho, eskimski, burmanski i druge egzotične jezike...
Neverovatno...

DraGo70:
A ja se čudim što ti se stranice sporo otvaraju. I tek kada sam se konsultovao sa stručnjacima, saznao sam da je to zato što je tolika navala sa svih strana da prevedu tvoj slavni sajt na kineski, mongolski, navaho, eskimski, burmanski i druge egzotične jezike...
Neverovatno...

Slavan ili ne, i ti si ga pogledao (hihihihihihihihihhi!!!!!!!!)

A stvarno mi stvarno mi stvarno mi STVARNO MI reklama NE TREBA!!!

Ma slobodno prebrisite ovaj post!!! STVARNO!!!

Nemas ti pojma ni o srpskom a kamoli slovenackom, da ne pominjem neke druge jezike. Sta li ti i kome prevodis, stvarno je misterija... To "na slovenackom" sto si napisao ne znaci ama bas nista, tako ti prevodis i u/iz drugih jezika, e jadan li si ti prevodilac!....

Ajde natrag pod kamen ispod kojeg si na kratko izmileo, osim ako imas neke epohalne novosti sa grandioznog, svetski proznatog sajta da saopstis?

Ti rece da se oprastas od foruma ali ti djavo ne da mira?
Koji karakter!

E, a jeste li videli kakvu smo novu background picture sada stavili na sajt? Ma MORATE pogledati! Hiihihihohohohohehehehe!!! A ni OVA nema ČĆdžš slova "u sebi" hehehehe!!! A za ne poverovati je da cak i RADI!!!

Pfhahahahaha!!! (kako ste vi meni divni, prosao me je fazon tuge, sada ste mi 125% SMESNI!!!)
(sta cete sad? Vise me ne mozete nasekirati! Vase dalje reakcije u ovom smislu mogu samo da mi izazovu grohotan smeh i eventualno gusenje do suza!!!)
Bulma!

bulma2005:
Da li ja to detektujem, dragi kolega codemacer-u, da vam ponestaje kriticko-podjebljivo-uvredjivackih opaski u vasoj simpaticnoj komunikaciji sa mnome? PONAVLJATE SE! Vec ste me poslali "ispod kamena iz kojeg sam ispuzao /prim-prev.!/ Nemate nista NOVO i KREATIVNO? Ah! Paaa... da li vam s tim u vezi mozemo MI pomoci?
Ne primam savete od poremecenih, samo mi ih je zao...
A sto se tice kamena, pa drugde te i nema osim u mracnom prostoru negde ispod. Ti ispuzes samo kad zaboravis da popijes lekove. Lepo se izblamiras na forumu pa cutis neko vreme kad ti bude malo bolje.
Saberi se covece, zar ne vidis da pravis nevidjenu budalu od sebe?

bulma2005:
Slavan ili ne, i ti si ga pogledao (hihihihihihihihihhi!!!!!!!!)

A stvarno mi stvarno mi stvarno mi STVARNO MI reklama NE TREBA!!!

Ma slobodno prebrisite ovaj post!!! STVARNO!!!

Pa i šta će ti reklama? Em bi morao nekome platiti silne pare da reklamiraju onakvo smeće, em se i sam reklamiraš gde god stigneš...
Da, pogledao sam ga jer sam čitao tvoje postove u kojima na najperfidniji mogući način navodiš ljude da odu na tvoj ili neke druge sajtove, te besplatno ovo, te najbolje ono... i naravno kada jednom odu, više se i ne vraćaju.
A ovih nekoliko tvojih uključenja u kojima si polemisao sam sa sobom, uz ogromnu količinu ha ha, hi hi, ho ho, najbolje govore o tebi samom.

Back