Posetioci Venecije sada plaćaju ulaz od pet evra

Jednostavno trebaš razumjeti da je ta cifra turista prevazišla podnosljivost

Ali ti ne želiš da to razumeš

Želim ja to da razumem, kao što i razumem, ali jbg, miko, ne možeš u životu samo ubirati plodove i radovati se kad je dobro.

Kao što je i kod nas u Beogradu ljudima sa Novog Beograda bilo puno srce kad je počeo da se gradi, pa sad kad se pretvorio u sedište kompanija i vrvi od ljudi bude "pa, kako ćemo mi domaći za parking, šta ćemo mi?". Ništa, snalazi se kao i svi ostali ili nađi garažu pa iznajmi.

Benefiti koji se naprave tebi, sutra moraš biti svestan da su to benefiti i drugih, te da to nije napravljeno samo za tebe i da je to lepo mnogima, korisno, šta god.

Naročito što neko nekoga hoće da odbije sa cenom od 5 evra?! Koga mi ovde za*ebavamo da nije stvar u ceni? Pa da su hteli da odbiju cenom staviš 500 evra ulaz, ovako stavili tek toliko da svako ima da se zapljune, a i da se fino zaradi.

15 miliona turista pomnoži sa količinom evra, pa da vidiš kako nije zbog para. E to mi je jajarizam, šatro neki borci za pravdu, a ono profiteri klasični.

Kao kod nas Zlatibor satraše sa zemljom, nema ga više, Tara se već krči polako, uglavljuju kuće gde stignu, ali zato moraš da platiš 300 dinara? Presmešno.
 
Nije stvar u pet eura, stvar je u principu da niko nema pravo da ograničava ljude ko će to da vidi ili neće. To nije izložba privatna, to nije kafić ili restoran, to je grad na koji svako ima pravo da vidi.

Kao što rekoh i vi ste došli iz vaših vuko*ebina i sad sedite po svetskim gradovima i pametujete kako je neko ccc otišao da vidi neki grad i daj harač bato.
Sve si u pravu drug radi se isključivo da se namakne lova.
Bio sam dva puta u Veneciji i ko ih hebe.
I onaj parking na ulasku gule.
A jbg privlačan je grad pa iskoriste isto kao žena lepa koja je puna sebe tako i ovi.Sad će im i gondole poskupeti.
Klepanje po ušima zaobići ih,ima još lepih mesta.Kao što i napisa ne radi se o 5 eur već bezobrazluk.
 

Back
Top