Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 33.251
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgleda da je fotošop. Nakalemili glavu.zar ne bi trebalo da ima neki zavoj na glavi?a 100 posto sam bila sigurna da ono nije bila gluma...kako bre sad nema zavoja posle operacije?
![]()
Odlaskom u bolnicu, samo je božju volju donio.
Пише сеA ovamo me sprdaju kada kažem da je Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, srpski John Coffey.
Dok je provirio u sobu, Glišiću se probudio.
Kad ga je uhvatio za ruku, ovom se počela vraćati snaga.
Nakon nekoliko obilazaka, Glišić će biti kao Iko Uwais.
otvarati lobanju nekom radikalu je cak i za lekare jako nezahvalan posao.odgovor chat gpt je ovo ispod, kaze da postoji endoskopska tjah minimalno invazivna metoda uklanjanja tromba iz mozga.za kicmu znam da postoji (radi se kod diskus hernije), ali nisam znala za tromb u mozgu. e sad ziva nisam koliko ljudi obicnih dobije tu operaciju. endoskopiju kicme je gotovo nemoguce dobiti besplatno u srbiji. moze privatno naravno.
>>>>>>Da, postoji minimalno invazivna procedura za uklanjanje tromba (ugruška) iz mozga, a da se ne otvara lobanja klasičnim kraniotomskim putem – to se zove mehanička trombektomija.
U bolnici je sok od borovnice.Na intenzivnoj?! Čovjek prolazi kroz zidove!
Ne vidim banane i sok od jagode?!
Naslov ti je mogao biti i posjet bolesnika bolesniku, ali dobro
A jeste, da, za krv što bi moja baba rekla.U bolnici je sok od borovnice.![]()
Др Смрт би га одрадио ко Менгеле логораша.otvarati lobanju nekom radikalu je cak i za lekare jako nezahvalan posao.
Donio je ljubav, dobre želje i pozitivnu energiju kojom zrači.Nema Vučić mnogo bosanske krvi! Gdje su ćevapi? Kod nas i kada si u komi nose se ćevapi u bolnicu.
Vodila bih te ja na ćevapćiće, ali nismo ista struja. Zastali bi ti u grlu.Baš nešto razmišljam da se danas nakon posla zaletim u BiH na ćevape, čisto da mi guz*ica vidi puta.
Znači batina bi bilo?Vodila bih te ja na ćevapćiće, ali nismo ista struja. Zastali bi ti u grlu.![]()
Nije problem sama fotografija, već objave koje idu uz nju : Srbija je pobedila ??!? Koga, je l nas to neko napao, o čemu se radi, jesu li ovi tipovi Srbija????
Nije isključeno!Znači batina bi bilo?
![]()
OK, došao bih u japankama.Nije isključeno!
A morao bi i da skineš leptir mašnu. Skretao bi pažnju. Potkošulja i bermude bi bile prihvatljive.![]()